Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба
Кордоба май е с трансферна контузия...
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
-
Serafim
- Контакти:
Ами явно да. Но според мен е правилно да бъде продаден. Само да не стане, че е изтърван момента и трансфера е по-скоро заради недоволен футболист и за някаква смешна сума на фона на това, което се тиражираше зимата.
Аз и преди казах, че според мен ван дер Каап е по-добър защитник от Кордоба. Но пък разбирам защо Мъри настояваше разчита на панамеца и защо всъщност Кордоба е примамлив избор за трансфер - млад, здрав, играещ с ляв крак централен защитник.
Някой може ли да каже поне двама-трима централни защитника с ляв крак от Ефбет лигата? Говорим за по-добри така... Не за пълнеж.
Аз и преди казах, че според мен ван дер Каап е по-добър защитник от Кордоба. Но пък разбирам защо Мъри настояваше разчита на панамеца и защо всъщност Кордоба е примамлив избор за трансфер - млад, здрав, играещ с ляв крак централен защитник.
Някой може ли да каже поне двама-трима централни защитника с ляв крак от Ефбет лигата? Говорим за по-добри така... Не за пълнеж.
Халфът на Левски - Филип Кръстев, със сигурност ще напусне клуба през лятото, пише в днешния си брой "Мач Телеграф", като има потвърждение за това от "Герена".
Ръководството на Левски дори няма да направи сериозен опит да остави халфа в тима, след като вече два пъти договаря наема му от белгийския Ломел.
Gong.bg вече информира, че Кръстев е силно желан от гръцкия гранд Арис. Хора на клуба от Солун гледаха на живо изявите на национала и искат да го имат в състава си за следващия сезон.
Левски вече има готов заместник на Кръстев, който разполага със сходни качества, а освен това ще бъде собственост на клуба, пише още "Мач Телеграф".
Ръководството на Левски дори няма да направи сериозен опит да остави халфа в тима, след като вече два пъти договаря наема му от белгийския Ломел.
Gong.bg вече информира, че Кръстев е силно желан от гръцкия гранд Арис. Хора на клуба от Солун гледаха на живо изявите на национала и искат да го имат в състава си за следващия сезон.
Левски вече има готов заместник на Кръстев, който разполага със сходни качества, а освен това ще бъде собственост на клуба, пише още "Мач Телеграф".
vlong написа:Аз се отчетох към НАП,ама като ме подсетиха ще взема 8 билета.
Ще перифразирам и една мисъл - С такива привърженици като болшинството от тукашните,оранджави врагове не ни трябват.
Точно,чак им е смешно.............Аз съм по тройките кебабчета...........
Г.Ганчев:Душата ми е люлякова,сърцето оранжево.......- Никога няма да напусна Литекс......
https://www.youtube.com/watch?v=BLd0kDXPuHI
https://www.youtube.com/watch?v=BLd0kDXPuHI
В този ред онзи ден търсех нещо по обявите за продаване и се натъкнах на шедьовър - Уред за Ход Док
САМО ЛЕВСКИ!
-
Serafim
- Контакти:
Днес видях Краси Усмивката :D
Пак се сетих за Бари и проверих.8 мес.и половина станаха ,не трябваше ли вече да е започнал тренировки с топка?Няма никаква информация
САМО ЛЕВСКИ!
Аз ли бъркам нещо, но ми се струва, че дубълът потръгна откакто Топчо не му е треньор.
wilge написа:Аз ли бъркам нещо, но ми се струва, че дубълът потръгна откакто Топчо не му е треньор.
E, случайно съвпадна и с това, че ритат в групата на изпадащите отбори във В група, но нищо :) Разбира се, Мъри е виновен и за това - той контузи Кордоба и прави сечено на "собственика"
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
wilge написа:Аз ли бъркам нещо, но ми се струва, че дубълът потръгна откакто Топчо не му е треньор.
Ако Топчо бе добър все още щеше да бъде треньор на Арда. Там той бе тип английски менажер - абсолютна автономия.