Войната в Украйна

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

ReBorn1982

Re: Войната в Украйна

Мнениеот ReBorn1982 » 18 май 2023 21:22

Red_Neck написа:Като ще намесвате врачки, екстрасенси, магове и други магьосници на свободна практика в тази тема, да бяхте разискали поне оня ватник, който ги хипнотизирал навремето групово по/през телевизора ;))))
Не се сещам за името, ама съм гледал клипове в Тубата - голям смях! :)))

Кашпировски ли ??!

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 18 май 2023 21:45

Моля ви се хора, всеки си има политически убеждения и може да ги защитава, но нека да говорим сериозно. Абсурдно е 2023 година да се говори за магьосничество и подобни дивотии. Все пак не живеете в гората.

nghcvth написа:На ничия старана не съм, а и почти не съм писал в темата. Чисто геополитически не съм толкова на страната на Русия, колкото съм анти- ЕС/ САЩ. А и честно да ти кажа, слабо ме вълнува на чия страна ще ме припишеш. Теб те помня, че това за "неутралните" си го писал стотина пъти и с него обвиняваш всеки, който се осмели да осмее украино- атлантическата пропаганда. Поне измисли някоя друга приказка, че това се изтърква.

Закачката за неутралните идва от извъртанията в началото "Аз съм против войната, ама путин имаше право понеже бла бла бла." и "Най добре Украйна да се предаде за да има мир", "Не трябва да се доставят оръжия на Украйна за да свърши войната по бързо и който е за доставките е за войната". тЪ... от там дойдоха нещата. Просто определени групи руски симпатизанти им беше неудобно в началото да си кажат нещата направо, а търсиха такива задни входове.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 18 май 2023 22:34

ReBorn1982 написа:
Red_Neck написа:Като ще намесвате врачки, екстрасенси, магове и други магьосници на свободна практика в тази тема, да бяхте разискали поне оня ватник, който ги хипнотизирал навремето групово по/през телевизора ;))))
Не се сещам за името, ама съм гледал клипове в Тубата - голям смях! :)))

Кашпировски ли ??!

Същият! Мерси.
Един авер преди години докара една 124-ка от Полша за реставрация и имаше 2 аудиокасети с негови "сеанси". Пускаше ги на котките в сервиза като се разгонят, ама без особен успех :))))
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 19 май 2023 06:56

Изображение
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 19 май 2023 12:48

Лъжците най-сетне признаха за Пейтриът .....

https://news.bg/int-politics/ukrayna-remontiran-e-povredeniyat-pvo-peytriat.html

Е, сега версията е, че уж вече е поправен, ама ......

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 19 май 2023 12:52

ReBorn1982 написа:Лъжците най-сетне признаха за Пейтриът .....

https://news.bg/int-politics/ukrayna-remontiran-e-povredeniyat-pvo-peytriat.html

Бобо каза, че CNN казала, че... :)
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 19 май 2023 12:57

bobonikolov написа:Да не говорим, че и днес официално потвърждение от Белия дом за повреден или унищожен Patriot няма. Вчера излезе в CNN информация от “неназован източник”, че е по-вероятно системата са е повредена от колкото разрушена. Няколко часа по-късно Джон Кърби на брифинг заяви, че няма информация, постъпила в Белия дом за повреден или унищожен Patriot. Днес CNN пак излиза с информация от “неназован източник”, че повредите били малки. Аз на неназовани източници не вярвам. Предпочитам да вярвам на официални лица. Но съм сто процента сигурен, че дори и Кинжалите да не са 6, то е имало такива, които са унищожени. А неутралните ги знаем. Горките кълват на всичко, което излиза от руските медии. Вчера изкараха, че в Украйна имало 3 Patriot и руската армия с един удар унищожила 2. Така и не разбраха, че Украйна официално има 2 батареи Пейтриът не 3, но по-важното е, че хора с поне малко логика ще разберат, че първо две батареи ПВО никога не стоят на едно и също място и второ - няма как да унищожиш цяла батарея, просто защото се състои от много компоненти, които са разположени далеч един пт друг. Говорим на километри един от друг. Пейтриът конкретно се състои от команден и комуникационен пункт, радар от последно поколени, който е отделен от пункта на ремарке и се позиционира на няколко километра от него, камион с два 50кв генератора за радарната система, друг камион с ремарке с антени, които също са на няколко километра от радара и командния пункт и не на последно място пусковата установка, която също е на няколко километра от радара, пункта, антените и т.н. При Пейтриът тя е автоматизирана. С друга дума освен ако не падне бомба с мощност няколко килотона няма как да унищожиш цялата батарея. По-вероятно е да бъдат на нанесени поражения или на радара или на пусковата установка. И за двете има резервни части обикновено и се ремонтират бързо. Не случайно една батарея Пейтриът се обслужва от между 90 до 100 войника.
Надявам се тоя път неутралните да са разбрали и да не подскачат толкова от радост другия път, когато прочетат някой фейк.

Бобо, кво стана пак, бе, човече!? Пак не ти излезе вярна информацията... Ейй, мама му стара...
Изображение

Потребителски аватар
moreto vn
Контакти:

Мнениеот moreto vn » 19 май 2023 13:19

Е той много е бил повреден,като е вече в строя.Нали уж бяха унищожени.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 19 май 2023 13:30

moreto vn написа:Е той много е бил повреден,като е вече в строя.Нали уж бяха унищожени.

"Унищожен"? Никой не е писал "унищожен"? Писаха, че е бил "ударен"... Бобо тогава изпадна в бурна ярост и взе да ни обяснява разни работи. Яко ме забавлява това момче... :)
Изображение

Потребителски аватар
JimBeam
Контакти:

Мнениеот JimBeam » 19 май 2023 13:36

Drunken_Master написа:
ReBorn1982 написа:Лъжците най-сетне признаха за Пейтриът .....

Бобо каза, че CNN казала, че... :)

Не знам вземи се разбери с 1982, защото онзи ден той същият пусна линк към CNN с "признание" за унищожаването му.
Сега като не ви изнася информацията и веднага то идвало от CNN. Значи като ви радва някаква информация няма проблем от къде идва, но ако не ви радва вече е проблем от къде е източника. Руска логика.

Върни се в “Свободна зона”