Висша лига (сезон 2022/2023)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Висша лига (сезон 2022/2023)
Нюкасъл взе своето срещу Брайтън и е все по-близо до участие в Шампионската лига.
- Udoji90
- Контакти:
Язък за победата на "чайките" на "Емирътс". Пораженията от Форест и Евертън вероятно ще се окажат решаващи, въпреки че не са загубили шансовете си за европейско участие. Огромен успех за Нюкасъл в същото време - една победа в оставащите 2 кръга ги класира със сигурност за ШЛ, а вероятно и 2 равни ще им стигнат.
Последна промяна от Udoji90 на 19 май 2023 10:14, променено общо 1 път.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
drvasko98 написа:Не очаквах че ще играят два от любимите ми клубове в този мач. Връщат ме 30-ина години назад, ебаси. Сега не знам за кои да съм :).
Саутхямптън игра над 25 години непрекъснато в първото ниво на английския футбол в края на миналия век, а Ковънтри повече. Заедно двата отбора бяха в него (първото ниво) до края на хилядолетието. И двата отбора успяваха да се спасят от изпадане, макар че ги чакахме и залагахме за това. Дори се пусна лафа, че двата отбора с декрет на кралицата остават в дивизията.
- Udoji90
- Контакти:
Уензди наваксаха 4 гола пасив след първия мач срещу Питърбро и сега ще си бият дузпи в полуфиналния плейоф за влизане в ЧШ.
Аз като видях че вкараха трети гол и смених оная мъка в Севиля, знаех си че ще има драма.
Уензди заслужават промоцията, такъв сезон с 90+ точки и да не се класираш директно е брутален.
Уензди заслужават промоцията, такъв сезон с 90+ точки и да не се класираш директно е брутален.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Udoji90 написа: "Емирейтс".
"Емирътс" се чете, ей, не си научитхте името на стадиона :D

Нюкасъл са ясни,мисля че Манстър.юн. ще се огънат и от тези 3 мача ще изгубят 2.
Към коментаторите - казва се само фамилията на играча.Двете имена се казват ако има 2ма с еднакви първи.Абе мода ли е , знания ли показвате , пред кого?
- KOPScousers
- Контакти:
ihtiandar написа:Нюкасъл са ясни,мисля че Манстър.юн. ще се огънат и от тези 3 мача ще изгубят 2.
2 равни също вършат работа. 2 равни и 1 победа им дава 71 точки, колкото ще имаме и ние ако си вземем мачовете, обаче ще сме с много пред тях по голова разлика и директни двубои. За мен има надежда, защото мачовете им с Челси и Фулъм няма да са никак лесни, макар и двата отбора, че и Борнемут, да не играят за нищо друго освен за честта си. Във ВЛ няма нищо даром, преди години Алисон вкара победен гол в 95-тата минута на вече изпадналите УБА. Дори мачът ни със Саутхамптън не може да се счита за сигурен, понеже ще е последен във ВЛ на Сейнт Мерис за един Бог знае колко...
:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]
- Udoji90
- Контакти:
Сериозно ли бях цитиран заради произношението на името на стадиона... А си мислех, че аз съм дребнав...
Питърбро биха меко казано спорни дузпи вчера и е цяло чудо, че имаха само един пропуск. Браво на Уензди за безпрецедентния обрат.
Питърбро биха меко казано спорни дузпи вчера и е цяло чудо, че имаха само един пропуск. Браво на Уензди за безпрецедентния обрат.
Udoji90 написа:Сериозно ли бях цитиран заради произношението на името на стадиона... А си мислех, че аз съм дребнав...
Приеми го че ти го връщам малко за постоянния негативизъм, с който ни заливаш :D
Всичко е в рамките на малко форумна тролщина, надявам се не се засягаш.