Висша лига (сезон 2022/2023)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Udoji90
- Контакти:
Re: Висша лига (сезон 2022/2023)
Аз си признавам, че от тези отбори само Съндърланд не исках - винаги са ми били малко или много антипатични. Боро пък точно обратното - винаги са ми били симпатични. Лутън и Ковънтри може би са ми леко симпатични, но пък по-рядко от Боро играят в първото ниво. Така че в общи линии всеки от трите отбора ми е ОК да се изкачи.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Udoji90 написа:Аз си признавам, че от тези отбори само Съндърланд не исках - винаги са ми били малко или много антипатични. Боро пък точно обратното - винаги са ми били симпатични. Лутън и Ковънтри може би са ми леко симпатични, но пък по-рядко от Боро играят в първото ниво. Така че в общи линии всеки от трите отбора ми е ОК да се изкачи.
Ей тука съвпаднахме. В Англия имам само 3-4 определено неприятни отбори и тези са Топа и аз не знам защо
- Udoji90
- Контакти:
При мен неприятните отбори в първенствата обикновено са 3-4 пъти повече от приятните. :D Освен в Испания може би.
[youtube][/youtube]
Много е интересно защото има и такива като Болтън които по принцип са ми неприятни но пък ошамариха Юнайтед бая пъти и не мога и съвсем да ги мразя хаха
Udoji90 написа:При мен неприятните отбори в първенствата обикновено са 3-4 пъти повече от приятните. :D Освен в Испания може би.
Много е интересно защото има и такива като Болтън които по принцип са ми неприятни но пък ошамариха Юнайтед бая пъти и не мога и съвсем да ги мразя хаха
- Udoji90
- Контакти:
BREAKING: after breaching betting rules, Brentford striker Ivan Toney has been suspended from all football and football-related activity with immediate effect for eight months.
He has also been fined with £50,000 — and warned as to his future conduct for breaches of The FA’s Betting Rules.
Отнесе наказание Иванчо.
Боро големи дърводелци :((
Язък.
Язък.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Ковънтри излъга Мидълзбро.
П.П. Боро по принцип стигнаха до тук със страхотно нападение, което компенсираше слабата защита. Ако някой ми беше казал преди мачовете, че ще пуснат само 1 гол общо, щях да предположа че са се класирали спокойно.
П.П. Боро по принцип стигнаха до тук със страхотно нападение, което компенсираше слабата защита. Ако някой ми беше казал преди мачовете, че ще пуснат само 1 гол общо, щях да предположа че са се класирали спокойно.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

rhaegar написа:П.П. Боро по принцип стигнаха до тук със страхотно нападение, което компенсираше слабата защита. Ако някой ми беше казал преди мачовете, че ще пуснат само 1 гол общо, щях да предположа че са се класирали спокойно.
Този сезон за първи път гледам цял мач на Боро и нямам реални наблюдения.
За съжаление, явно бяха наляли яко гипса, защото правеха много грешки и имаха редица откровено куриозни отигравания.
Очаквах много повече от мача.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Red_Neck написа:rhaegar написа:П.П. Боро по принцип стигнаха до тук със страхотно нападение, което компенсираше слабата защита. Ако някой ми беше казал преди мачовете, че ще пуснат само 1 гол общо, щях да предположа че са се класирали спокойно.
Този сезон за първи път гледам цял мач на Боро и нямам реални наблюдения.
За съжаление, явно бяха наляли яко гипса, защото правеха много грешки и имаха редица откровено куриозни отигравания.
Очаквах много повече от мача.
Само Бърнли имат повече вкарани голове през сезона и то само 3 повече, а завършиха с 26 точки пред тях. Особено под ръководството на Карик направиха доста силни и резултатни мачове. Даже бяха близо да притиснат Шефилд Юнайтед за второто място, но дойде паузата за националните отбори и загубиха ритъм след нея. В първия мач след това паднаха 2:4 от Хъдърсфийлд, Шефилд си взеха своя мач и до края Боро игра колкото да подсигури плейофите.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Не очаквах че ще играят два от любимите ми клубове в този мач. Връщат ме 30-ина години назад, ебаси. Сега не знам за кои да съм :).