Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот Soulen » 15 май 2023 19:39

Drunken_Master написа:
Soulen написа:Да се давало руската гледна точка пхахахаха!

На държава агресор, с която цял ЕС е почти скъсал отношения. Сигурно трябва и на Ислямска държава да се даде гледната точка. Те също са прави за себе си. Дошли са НАТО, избомбили са някое афганистанско село и са избили семейството на един баща. После той като помете 50 човека в центъра на Ница от негова гледна точка е герой, от наша е боклук, отрепка и терорист.

Важна е нашата гледна точка, другите да го духат.

Виж ся... аз смятам, че след като стана ясно, че няма медия у нас, дето да не взима пари от Америка за БГ... спора е приключил вече. Иначе е мега яко. Нашия сравнява Русия с Ислямска държава! Йеееее! Мноо яко!

Русия свърши много повече поразии и изби много повече невинни хора, прав си. Наистина няма база за сравнение. Онея правеха по 1 атентат през няколко месеца средно 50-60 жертви. Че то в САЩ само толкова в училищата се избиват на седмица.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 15 май 2023 19:43

metodito написа:Убеден съм, че с дейността си изкарва в порядъка на 30--60К на месец(от които половината сигурно отиват за екипа му, другото за техника, наеми и подобни). Ако щеш вярвай.

Кадърно момче и има нещо добро у него. Помогна на оная женица, която беше спринтьорка. Помогна и на много други хорица. Когато гледах клипа за тая спринтьорка, която ровеше по кофите и после как събраха парите за нея... наистина се просълзих. Жесток е живота... Едно време е печелела медали за нашата страна, не заслужава подобна съдба тая женица! Не, че някой заслужава изобщо, де. Просто държавата трябваше да се погрижи за едновремешните велики спортисти.

Ето го клипа...
https://www.youtube.com/watch?v=jN53BWP5hqw&t=907s
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 15 май 2023 20:02

Soulen написа:Да се давало руската гледна точка пхахахаха!

На държава агресор, с която цял ЕС е почти скъсал отношения. Сигурно трябва и на Ислямска държава да се даде гледната точка. Те също са прави за себе си. Дошли са НАТО, избомбили са някое афганистанско село и са избили семейството на един баща. После той като помете 50 човека в центъра на Ница от негова гледна точка е герой, от наша е боклук, отрепка и терорист.

Важна е нашата гледна точка, другите да го духат.

Щом на американския агресор слушахме и гледахме "гледната точка" във всичките им варварски войни по света, що да не гледаме и на руския ??!

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 15 май 2023 20:03

metodito написа:
paceto написа:
Drunken_Master написа:Иване, Цанов е в Пейтриън. Мартин Карбовски е в Пейтриън. Сигурно в тубата всичките им клипове са лимитирани, демек не взимат и пари за работата си там. Явор Дачков си има собствен сайт, дето сигурно има 10-15 души на ден. Как може да ги сравнявате с тая антируска помия, която ни залива ежедневно!?!?!?!?!?!

Значи ти искаш да ми кажеш, че Цанов се издържа от Пейтриън? Това сериозно ли го мислиш? Такова нещо може да стане само в САЩ, Англия и развитите страни, ама да чакаш парички от абонаменти в Пейтриън от България...

Той е Жечев е в Пейтриън и с опция да се абонираш всеки месец в канала му, ама за него твърдиш, че му се плаща?

Типично за ДКМС изказване. За онова ла*но Жечев е ясно, че не може да се издържа единствено от Пейтриън, ама за Цанов си в голяма грешка. Да беше казал "Брейка" или някой друг, обаче с Цанов наистина стъпа накриво.
Лично аз не го харесвам, прави някакви... сензационалистки глупости (това, че е кадър на СКАТ допълнително ми пада в очите) и май няма видео, което да съм му харесал, но е масово харесван и рути много добри пари. Убеден съм, че с дейността си изкарва в порядъка на 30--60К на месец(от които половината сигурно отиват за екипа му, другото за техника, наеми и подобни). Ако щеш вярвай.

То ако всеки с канал в YouTube и прави някакви видеа без значение на каква тема можеше да се издържа от Пейтриън щяха всички да го правят и да не им трябват спонсори. Уви повечето рекламират в своите видеа отделни продукти, така че не ми говори как Цанов се бил издържал от Пейтриън с хиляди левове на месец да речем при положение, че българина обича всичко да му се дава безплатно.

Не на мен тези.
Абонамента му изисква на месец да плащаш по 4, 10 и 20 евро на месец. Колко човека си мислиш, че плащат всеки месец да му гледат ексклузивните материали качени там във формата на разширение видеа или снимки? Както казах Пейтриън е подходяща за хора извън България, които се занимават само и единствено с видео и имат милиони последователи. Цанов колко последователи мислиш, че има в Пейтриън и колко от тях редовно плащат по 20 или 40 лева на месец?

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 15 май 2023 20:12

https://money.bg/finance/indoneziya-zamenya-kartite-visa-i-mastercard-sas-sobstveni.html

Постепенно светът се откъсва от зависимостта си от империята на злото, поредната малка крачка към това. А ако на някой му е смешно името Индонезия, то това е четвъртата по население държава в света и бъдеща икономическа световна сила.

Свърши се с господството на САЩ. Вървим към нова реалност.

Потребителски аватар
boglev
Контакти:

Мнениеот boglev » 15 май 2023 22:07

Младата "умна интелигенция"
Плюе комунягите, но действа като тях
То същото се обясняваше и тогава, когато имахме Първа, Втора и ОРТ
Ама някои си мислят, че света започва 1990
«Войну убивают войной, кровь смывают кровью, зло вернется к тому, кто его сотворил!»[center][/center]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 15 май 2023 22:40

paceto написа:
metodito написа:
paceto написа:
Drunken_Master написа:Иване, Цанов е в Пейтриън. Мартин Карбовски е в Пейтриън. Сигурно в тубата всичките им клипове са лимитирани, демек не взимат и пари за работата си там. Явор Дачков си има собствен сайт, дето сигурно има 10-15 души на ден. Как може да ги сравнявате с тая антируска помия, която ни залива ежедневно!?!?!?!?!?!

Значи ти искаш да ми кажеш, че Цанов се издържа от Пейтриън? Това сериозно ли го мислиш? Такова нещо може да стане само в САЩ, Англия и развитите страни, ама да чакаш парички от абонаменти в Пейтриън от България...

Той е Жечев е в Пейтриън и с опция да се абонираш всеки месец в канала му, ама за него твърдиш, че му се плаща?

Типично за ДКМС изказване. За онова ла*но Жечев е ясно, че не може да се издържа единствено от Пейтриън, ама за Цанов си в голяма грешка. Да беше казал "Брейка" или някой друг, обаче с Цанов наистина стъпа накриво.
Лично аз не го харесвам, прави някакви... сензационалистки глупости (това, че е кадър на СКАТ допълнително ми пада в очите) и май няма видео, което да съм му харесал, но е масово харесван и рути много добри пари. Убеден съм, че с дейността си изкарва в порядъка на 30--60К на месец(от които половината сигурно отиват за екипа му, другото за техника, наеми и подобни). Ако щеш вярвай.

То ако всеки с канал в YouTube и прави някакви видеа без значение на каква тема можеше да се издържа от Пейтриън щяха всички да го правят и да не им трябват спонсори. Уви повечето рекламират в своите видеа отделни продукти, така че не ми говори как Цанов се бил издържал от Пейтриън с хиляди левове на месец да речем при положение, че българина обича всичко да му се дава безплатно.

Не на мен тези.
Абонамента му изисква на месец да плащаш по 4, 10 и 20 евро на месец. Колко човека си мислиш, че плащат всеки месец да му гледат ексклузивните материали качени там във формата на разширение видеа или снимки? Както казах Пейтриън е подходяща за хора извън България, които се занимават само и единствено с видео и имат милиони последователи. Цанов колко последователи мислиш, че има в Пейтриън и колко от тях редовно плащат по 20 или 40 лева на месец?

Според мен има едно 7-8К, които му кихат всеки месец по десетина евро. И това е консервативна прогноза.

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 15 май 2023 22:44

boglev написа:Младата "умна интелигенция"
Плюе комунягите, но действа като тях
То същото се обясняваше и тогава, когато имахме Първа, Втора и ОРТ
Ама някои си мислят, че света започва 1990

То това дразни ..... когато САЩ нападна варварски Ирак 2003-а, отвсякъде се дънеше "гледната точка" на агресора (която после се оказа нагла лъжа), тогава нямаше проблем ......

Сега Русия нападна Украйна, забраниха всякакви руски канали, Русия била агресор, не трябвало да слушаме "гледната й точка" и бла бла ... двойни аршини. Лицемерие. Фалш.

После ме питат ти що намрази Запада ..... ми щото става същият като Изтока преди 1989-а .....

Capitano_Puyol

Мнениеот Capitano_Puyol » 15 май 2023 23:09

Искаш да кажеш империята на злото Оркланд остава с все по-малко съюзници. :) Мога да ти ги изброя на пръстите на едната ръка - Северна Корея, Еритрея, Сирия, Куба и Беларус (преди Лукашенко да се е гътнал). Оказа се даже че Иран продава оръжия на украинците, а путя ги мислеше за покорен съюзник. :)))
Барса и Лудогорец, але, алеее...

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 15 май 2023 23:12

Drunken_Master написа:
metodito написа:Убеден съм, че с дейността си изкарва в порядъка на 30--60К на месец(от които половината сигурно отиват за екипа му, другото за техника, наеми и подобни). Ако щеш вярвай.

Кадърно момче и има нещо добро у него. Помогна на оная женица, която беше спринтьорка. Помогна и на много други хорица. Когато гледах клипа за тая спринтьорка, която ровеше по кофите и после как събраха парите за нея... наистина се просълзих. Жесток е живота... Едно време е печелела медали за нашата страна, не заслужава подобна съдба тая женица! Не, че някой заслужава изобщо, де. Просто държавата трябваше да се погрижи за едновремешните велики спортисти.

Ето го клипа...
https://www.youtube.com/watch?v=jN53BWP5hqw&t=907s

Не знаех. Браво на момчето. Лично аз не го гледам. Пробвал съм се да му гледам видеа и все ги спирам малко след началото. Може би единствено с Марков, полковника, е цяло негово видео, което съм зяпал. Беше много страшно.

Върни се в “Свободна зона”