Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
Дейли мейл твърдят пък,че катарците са избора на гЕйзърите... върви разбери кой казва истината и кой не!
-
- Контакти:
Като всяко нещо, свързано с нас, всичко се превърна в огромен цирк. Много очаквания, много клюки, много планове и най-накрая да не се окаже разочарование всичко.
- MASTER_COOL
- Контакти:
Най-важното е янките да изчезнат с 300, но НЕ за сметка на британския неудачник ! Феновете на Ница го мразят и ненавиждат, чудя се как може някои да го иска тоя бастун при нас. Бил фен на Юнайтед, а имаше мераци и към Челси
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
-
- Контакти:
В света на големите пари няма фенове. Дреме му на Ратклиф за Юнайтед: важното е да е добра инвестицията. Дреме им на арабелите за Сити и ПСЖ. И за нас не им дреме!
Мен все още ме е страх от това да ни купят катарците, но дано не се окажа прав
Astronomer написа:В света на големите пари няма фенове. Дреме му на Ратклиф за Юнайтед: важното е да е добра инвестицията. Дреме им на арабелите за Сити и ПСЖ. И за нас не им дреме!
Е то с глейзърите се видя, на едно от последните места сме по инвестиции с пари дадени от собственика. Отделно май прибраха и не малка сума, вместо да я вложат в клуба - я стадиото, я играчи.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.
- MASTER_COOL
- Контакти:
Astronomer написа:Мен все още ме е страх от това да ни купят катарците, но дано не се окажа прав
Пак ще грешиш, подобно с Каземиро и Ериксен ! Предполагам нямаш нищо против ?! :))
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
-
- Контакти:
Дано! Няма да има по-щастлив от мен. Но само да не стане така, че при първият проблем с ФФА да си бият камшика и да ни оставят на дъното. Не казвам, че искам Ратклиф де, със сигурност! Ясно е, че катарците са по-малкото зло, но все пак за мен са зло. Ще видим де! Каквото, такова!
За мача в събота Рашфорд е под въпрос... Не стига, че едвам вкарваме голове, ами сега и единственият, който го прави сравнително редовно този сезон има шанс да е аут. Ще палим свещи май Ливърпул, Нюкасъл и евентуално Брайтън да почнат да се дънят, че при още една издънка и догодина почти сигурно пак ще сме в ЛЕ :X
Ние имаме мачове с вълците уикенда, които принципно са ни неудобен съперник, Челси, които са си Челси, независимо на кое място в класирането са, Борнемут и Фулъм, които си ни сгъваха за ФА къп преди червените картони.
Нюкасъл имат мачове с Брайтън и Челси в последния кръг и дано там някъде да се хлъзнат и да ги задминем.
Ливърпул честно казано не ги виждам да губят точки до края на сезона.
Ние имаме мачове с вълците уикенда, които принципно са ни неудобен съперник, Челси, които са си Челси, независимо на кое място в класирането са, Борнемут и Фулъм, които си ни сгъваха за ФА къп преди червените картони.
Нюкасъл имат мачове с Брайтън и Челси в последния кръг и дано там някъде да се хлъзнат и да ги задминем.
Ливърпул честно казано не ги виждам да губят точки до края на сезона.
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
Ливърпул гостуват на Лестър! Не знам защо (почти)всички смятат мача за протоколен едва ли не?! Лестър ако искат да остават задължително трябва да не губят мача,а и все пак са си домакин.
-
- Контакти:
Рашко под въпрос, но Варан се връща!!!