хмммммм... имам някакви пророчески дарби явно ...предполагах, че Наско Илиев баш днес ще изтърве и почти всички дузпи познах какво ще стане кой къде ще бие и прочие :) според мен беше грешка Наско Илиев да бие първа дузпа - защото ни е топ стрелеца от дузпите и ако точно той изтърве това ще е разколебаващо и за другите от отбора след него... другото лошо впечатление ми направи, че изобщо не сме тренирали дузпи... но пък реално и особено време май е нямало от толкова мачове, пътувания и щуротии..... но и на мен ми изглеждаше сякаш изобщо не сме тренирали дузпи ....което пък ми е странно ..да не би да сме очаквали с 2-3 гола разлика без проблеми да бием Лудогорец?
като изключим това от всичко друго съм доволен, така че това с дузпите го казвам просто с надеждата да се поправим за напред... много ми хареса борбеността, непримиримостта до последната секунда, себераздаването, вярата... всичко беше перфектни до дузпите :) пълна драма, голяма емоция... после тъга, но пък е хубаво да ги има тия силни емоции, надежди, гол с последната атака... сетих се за Бакари и Курьор... но тоя път изтървахме купата :) както и да е ...само поздравление за всички... не, че нещо ама как да го кажа .....бихме като гости Левски, ЦСКА и Лудогорец... можеше и втори път да бием Лудогорец ама тогава много голямо беше съдийското рамо ...и днес чиста дузпа не ни дадоха ....и после вероятно пак ще трябва да има извинения към Лудогорец... но и това не ни спря да се борим до край :) страхотен мач с неприятен завършек, но това показва само какъв отбор имаме в момента - лично аз съм супер доволен от показаното и така...
Купа на Бг /Лудогорец - Черно море/ 11.05 четвъртък 19.00
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Купа на Бг /Лудогорец - Черно море/ 11.05 четвъртък 19.00
След този мач думите са малко...
Жалко че не сме на финал,но..
Едно голямо браво на всички.Браво на треньора ,че имаше смелостта днес да смени схемата и да изненада и да надиграе категорично колегата си.Браво за това ,че е вдъхнал вяра във футболистите си ,че могат ,и те го направиха.Браво на всички в отбора и на всеки един играч.Да,грешки може би могат да се намерят на всеки,но мисля че след този мач заслужават само похвали.Няма нужда да се отличава някой от футболистите или да се критикува след такъв мач,всички играха като юмрук и дори това че играха за първи път в непривична схема не ги смути.Показаха воля,характер,хъс и как трябва да се играе със сърце и душа ,да не очакваш даром нищо и да се бориш докрай,да не се предаваш никога докато още има шанс.Показаха огромни моряшки сърца.Именно заради всичко това не ме е яд.
Браво Моряци! Браво и на хората ,които бяха на стадиона ,отново показахме как се подкрепя отбора до последен дъх.Мисля че и това даваше допълнителен импулс в нашите футболисти
Все неща,които ония никога не могат да си купят с пари.
Единствено ме е яд ,че не сме на финал заради първия мач във Варна,който проспахме,в който според мен прегоряхме и не можахме да покажем истинското си лице.
Как да е.. Браво Моряци!!!
Тази седмица,последните два мача показаха защо трябва да се подкрепя отбора,защо е по добре да има повече вяра и подкрепа отколкото критики и плюене.
Така и публиката ще се върне още повече на стадиона,а ние показахме че можем да подкрепяме.
Моряци юнаци!
Жалко че не сме на финал,но..
Едно голямо браво на всички.Браво на треньора ,че имаше смелостта днес да смени схемата и да изненада и да надиграе категорично колегата си.Браво за това ,че е вдъхнал вяра във футболистите си ,че могат ,и те го направиха.Браво на всички в отбора и на всеки един играч.Да,грешки може би могат да се намерят на всеки,но мисля че след този мач заслужават само похвали.Няма нужда да се отличава някой от футболистите или да се критикува след такъв мач,всички играха като юмрук и дори това че играха за първи път в непривична схема не ги смути.Показаха воля,характер,хъс и как трябва да се играе със сърце и душа ,да не очакваш даром нищо и да се бориш докрай,да не се предаваш никога докато още има шанс.Показаха огромни моряшки сърца.Именно заради всичко това не ме е яд.
Браво Моряци! Браво и на хората ,които бяха на стадиона ,отново показахме как се подкрепя отбора до последен дъх.Мисля че и това даваше допълнителен импулс в нашите футболисти
Все неща,които ония никога не могат да си купят с пари.
Единствено ме е яд ,че не сме на финал заради първия мач във Варна,който проспахме,в който според мен прегоряхме и не можахме да покажем истинското си лице.
Как да е.. Браво Моряци!!!
Тази седмица,последните два мача показаха защо трябва да се подкрепя отбора,защо е по добре да има повече вяра и подкрепа отколкото критики и плюене.
Така и публиката ще се върне още повече на стадиона,а ние показахме че можем да подкрепяме.
Моряци юнаци!
За вас моряци ний живеем...
Просто имаме отбор,имаме треньор,имаме публика,остана да имаме стадион и ръководството да се намеси по сериозно,че ми писна ВАР да се заслепява когато гледа кристални ситуации в наша полза и да ококорва очи когато е да ни резне.Вчера гледаха играта с ръка на Виктор за ЧК!!!Това ВЪОБЩЕ не е работа на ВАР!Съдията си видя ситуацията,даде си нарушението и ЖК,какво кОра му искаше ВАР?А играта с ръка просто не я видя.Странно ли е?Ни най малко.Пусти сопи...Още много малко му трябва на Илиан и отбора и ще се наместим в челото.Апропо,Машадо ще излезе човек на когото гола му иска,но видимо не е подготвен добре кондиционно.Същото е и с крилото.Има качества,но физически не изглежда ОК за цял мач.Единствено според мен трябва да се подсилим с поне два качествени МЛАДИ вътрешни полузащитника,защото нашите са много добре,но тримата /Велев,Васко и Дани/са на около 100 години.А иначе се видя че в схемата 3-5-2 има много хляб,а имаме и изпълнителите.Просто трябва да се тренира и да имаме още повече опции за промяна по време на мачовете.Само Черно море и успех в борбата срещу останалите 5 отбора в шестицата!
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!
Да вметна ,че и на мен схемата ми допадна.По-скоро играхме в нещо от сорта на 3-4-2-1. но се вижда,че имаме изпълнители и за различни схеми на игра и можещи футболисти .Остава наистина лятото да се подсилим във вътрешността на полузащитата.
За вас моряци ний живеем...
Здрав мач направиха нашите вчера, изиграха си го мъжкарската. Отлично изигран тактически.
Изненада ме схемата!
Съдията ги подпираше брутално, и чиста дузпа не ни даде в редовното време в 89-та минута. Дузпа с втори жълт картон за Вердон и Лудогорец доиграваха продълженията с човек по-мало!!!
https://www.vbox7.com/play:f197157a08
Това, че не сме тренирали дузпи е направо скандално, огромен пропуск и грешка на Илиан!
Изненада ме схемата!
Съдията ги подпираше брутално, и чиста дузпа не ни даде в редовното време в 89-та минута. Дузпа с втори жълт картон за Вердон и Лудогорец доиграваха продълженията с човек по-мало!!!
https://www.vbox7.com/play:f197157a08
Това, че не сме тренирали дузпи е направо скандално, огромен пропуск и грешка на Илиан!
Едно голямо браво на нашия отбор. За желанието, за влагането, за тактиката, за всичко. Да не забравяме че тези момчета вече 4 седмици играят сряда- събота. Ние нямаме възможностите на резенките да ротираме състава. И въпреки всичко за тези 8 мача имаме една единствена загуба. Дузпите са си чист късмет и няма за какво да се вини който и да е. И Наско ако беше уцелил вратата това нямаше хващане, и Дюлгера докосна топката на пловдивския дебелак... Публиката ни няма смисъл да се коментира- цял мач, а и след него. През този сезон вече победихме всички без Арда и числата, но пък от тях и не загубихме. Тегаво е че се хвърлихме 120 минути, в крайна сметка победихме, но отпадаме.
Сега да поговорим за съдиите. Ама още от първия мач. Не ни дадоха чиста дузпа там, с която хипотетично става 2:2. Вчера хубавеца Гидженов... такава игра с ръка не я отсъжда за втори път в наш мач. Това навсякъде се свири. Всъщност и тук се свири. Сигурно и от въпросния Гидженов се свири, но не и за нас. За жълтия картон на Виктор (там изгаряше от желание пък да го гони). Хубаво отсъди игра с ръка, но хайде да си припомним какво отсъди същия хубостник за същото нещо в едното наказателно поле на Коритото. Ами нищо.
Сега предстои грандиозен финал за купата между Отца и Сина. Очакват се 300- 400 мазни дюнерджии от Долината на широките гащи (разбира се с организиран транспорт и сух пакет), към 1000 столични глорихънтъри, още към 500 дето ще се чудят какво да правят на 24 май, 8-те платени фена на числата и Стойчо Младенов.
Искам само титлата на Лудогорец да зависи от последния им мач срещу нас, но най- вероятно шалварите ще са вързани още преди това.
Сега да поговорим за съдиите. Ама още от първия мач. Не ни дадоха чиста дузпа там, с която хипотетично става 2:2. Вчера хубавеца Гидженов... такава игра с ръка не я отсъжда за втори път в наш мач. Това навсякъде се свири. Всъщност и тук се свири. Сигурно и от въпросния Гидженов се свири, но не и за нас. За жълтия картон на Виктор (там изгаряше от желание пък да го гони). Хубаво отсъди игра с ръка, но хайде да си припомним какво отсъди същия хубостник за същото нещо в едното наказателно поле на Коритото. Ами нищо.
Сега предстои грандиозен финал за купата между Отца и Сина. Очакват се 300- 400 мазни дюнерджии от Долината на широките гащи (разбира се с организиран транспорт и сух пакет), към 1000 столични глорихънтъри, още към 500 дето ще се чудят какво да правят на 24 май, 8-те платени фена на числата и Стойчо Младенов.
Искам само титлата на Лудогорец да зависи от последния им мач срещу нас, но най- вероятно шалварите ще са вързани още преди това.
Хубав мач. Победихме с 2:1, но отпаднахме в турнира в рулетката на дузпите.
Трябва да се отбележи, че Лудогорец подходи изключително отговорно към двубоя - вкара всички свои титуляри още от първата минута. Всичко каквото имаше и можеше да се вкара бе на терена. Не предпочетоха да пазят някого за мачовете с титлата.
Очаквали са тежък мач. Точно такъв и се получи - 120 минути, в които Черно море наниза 2 гола във вратата на шампионите. За дузпата - аз лично се радвам, че не я свири Гидженов. Сега никой от феновете на Лудогорец не се оплаква, че са били ощетени с решението. А ние си вкарахме нов гол на Лудогорец, който нямаше как да бъде отменен.
Продълженията и дузпите не бяха в сценария на Петев и тук си носи той лично отговорността за някои негови решения в течение на двубоя.
Отлично изигран двубой в Разград.
Браво моряци!
Сега да отпочиват и възстановяват. Борбата срещу Микре ще е трудна.
Трябва да се отбележи, че Лудогорец подходи изключително отговорно към двубоя - вкара всички свои титуляри още от първата минута. Всичко каквото имаше и можеше да се вкара бе на терена. Не предпочетоха да пазят някого за мачовете с титлата.
Очаквали са тежък мач. Точно такъв и се получи - 120 минути, в които Черно море наниза 2 гола във вратата на шампионите. За дузпата - аз лично се радвам, че не я свири Гидженов. Сега никой от феновете на Лудогорец не се оплаква, че са били ощетени с решението. А ние си вкарахме нов гол на Лудогорец, който нямаше как да бъде отменен.
Продълженията и дузпите не бяха в сценария на Петев и тук си носи той лично отговорността за някои негови решения в течение на двубоя.
Отлично изигран двубой в Разград.
Браво моряци!
Сега да отпочиват и възстановяват. Борбата срещу Микре ще е трудна.
Vladislav написа:Едно голямо браво на нашия отбор. За желанието, за влагането, за тактиката, за всичко. Да не забравяме че тези момчета вече 4 седмици играят сряда- събота. Ние нямаме възможностите на резенките да ротираме състава. И въпреки всичко за тези 8 мача имаме една единствена загуба. Дузпите са си чист късмет и няма за какво да се вини който и да е. И Наско ако беше уцелил вратата това нямаше хващане, и Дюлгера докосна топката на пловдивския дебелак... Публиката ни няма смисъл да се коментира- цял мач, а и след него. През този сезон вече победихме всички без Арда и числата, но пък от тях и не загубихме. Тегаво е че се хвърлихме 120 минути, в крайна сметка победихме, но отпадаме.
Много точно казано, абсолютно вярно е и съм напълно съгласен с всичко, освен последното изречение. Аз пък точно обратното - искам до последния мач тези да са си осигурили титлата. Искам да си ги праснем с кеф, отново да ги надиграем ако можем, но това да не е за сметка на титла за припоците! Предпочитам Лудогорец за шампион, колкото и в последно време да се дърлим с тях и да са ни мачовете "на литър кръв и метър кожа". А иначе, сега в оставащите мачове от шестицата се надявам Ильо да успее да завърти така състава, че да играят повече хора с цел по-бързо възстановяване и предпазване от картони. Да се представим достойно. Да продължават да показват страхотна игра, да побеждават колкото се може повече и да продължават да радват тази страхотна публика, която се активизира и представя невероятно в последно време. Трябва да задържим хората по трибуните, пък каквото и да стане в класирането ще е добре дошло.
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Да има разочарование от отпадането, но когато отборът остави сърцето си на терена, резултатът няма такова значение!
Браво на всички МОРЯЦИ, на терена и по трибуните! СамоЧерно море!
Браво на всички МОРЯЦИ, на терена и по трибуните! СамоЧерно море!
Nobody007 написа:За дузпата - аз лично се радвам, че не я свири Гидженов. Сега никой от феновете на Лудогорец не се оплаква, че са били ощетени с решението. А ние си вкарахме нов гол на Лудогорец, който нямаше как да бъде отменен.
Ти наистина ли не правиш разликата? При отсъждане на дузпа жълтия картон е задължителен (спиране на голова атака- подаването е към наш футболист, а вратаря не си е на вратата). В случая той е втори такъв и те остават с 10. Ако не я вкараме- отпадаме в редовното време. Ако обаче я вкараме- играем 2х15 минути с човек повече. Дали няма никаква разлика?
Сега пак отпаднахме, само че тичаха 30 минути нахалост.