Войната в Украйна

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Re: Войната в Украйна

Мнениеот Thsmith » 11 май 2023 21:25

A абе нека си живеят, кой го интересува какво става там. Идеята е да не им се позволява да си изнасят дивотиите на Запад, а там ако ще и на глава да ходят, все ми е тая.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 12 май 2023 00:07

Drunken_Master написа:Неска срещнах едно аверче, което е част от ебаната българска армия. Каза ми, че от началото на войната до сега, българската армия е пратила около 600 души към изкуственията. Нямало опция за отказ, освен това се подписвал и съответният документ за конфиденциалност. Т.е. Вацев и Копейката пак излязоха прави...

Честито! Официално България е ку*вата на САЩ.... Не, че е изненада.

Тва да не е като със детето което имаше(ирония) :D
Още едно две такива мнения и те слагам в игнор листата или ще почна да те евавам като "кучето"
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 12 май 2023 00:13

ivan56 написа:
Drunken_Master написа:Неска срещнах едно аверче, което е част от ебаната българска армия. Каза ми, че от началото на войната до сега, българската армия е пратила около 600 души към изкуственията. Нямало опция за отказ, освен това се подписвал и съответният документ за конфиденциалност. Т.е. Вацев и Копейката пак излязоха прави...

Още едно две такива мнения и те слагам в игнор листата или ще почна да те евавам като "кучето"

Аз не знаех, че кучето ме "евавало". Това е същинско откритие за мен...

П.С.
Интересно ми е, защо това да е бисер, при положение, че пратихме оръжия за изкуственията и това дори не беше и обсъждано!? Що едното да е възможно, а другото - не!?
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 12 май 2023 00:22

Най-малкото, защото никой не може да те прати насила някъде ако ти не искаш да отидеш.
Ако си доброволец(каквито ги има много в Украйна) това е друга бира вече.
Оръжие продаваме на държава която е нападната от руската кочина.
Лъжеш нагло или си наивен глупак да вярваш на такива глупости, средно положение няма.
Ти как си представяш някой да те прати някъде където не искаш и реално това няма нищо общо с твоята държава и НАТО. С няколко реда ако може.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 12 май 2023 00:30

Представям си го, понеже живеем в държавата на абсурдите. Колкото до даването на оръжия, Просто Киро дълго време отричаше. Кой беше човека, който каза, че всъщност пращаме? Ми, Копейката беше... Излезе ли прав? Излезе...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 12 май 2023 01:28

:)
ВАЖНО: Обстановка на фронте
На фоне заявлений о начале контрнаступления ВСУ активно невольно сеется паника
▪️Наши из-под Майорска сообщают, что никакие существенные контратаки там врагу провести не удаётся, ситуация там сейчас контролируемая.
▪️Колонны из-под Харькова в направлении Белгородской области - пока ни о чем не говорят, дальнейшее движение колонн непонятно.
Под Белгородом ситуация сейчас в норме. Слухам о колоннах уже более недели.
▪️На херсонском фронте лодки ВСУ концентрируют постоянно, наши наблюдают, в данный момент никаких особо опасных движений не фиксируется.
▪️ На Запорожском фронте всё также штатно: локальные боестолкновения и артиллерийские дуэли вдоль линии боевого соприкосновения.
▪️ Пока Бахмутский участок самый сложный - там наши тушат пожар прорывов.
▪️ На Кременной-Сватово "Oтважные" и ЗВО продолжают продвижение и заваливают ВСУ тоннами снарядов.
Изображение

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 12 май 2023 06:21

Какво се знае за ракетите Storm Shadow, които Великобритания, според медиите, вече е прехвърлила в Украйна.
-Storm Shadow е крилата ракета с голям обсег, която се изстрелва от самолет.
-Тя се експлуатира от Великобритания, Франция и Италия от 2002 г.
- Теглото на ракетата е около 1,3 тона. Максималният диаметър на корпуса е 48 cm, размахът на крилата е 3 m.
-Обхватът на ракетите Storm Shadow е с обсег от 300 км, което означава, че такива ракети могат да достигнат поне до Керченския мост в окупирания Крим.
-Вероятни цели - командни пунктове, пунктове за управление и комуникации; летища; пристанища и електроцентрали; зони за структурна поддръжка на самолети/складове за боеприпаси; надводни кораби и подводници в пристанището; мостове и други стратегически обекти с висока стойност.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 12 май 2023 07:26

Външният министър на Украйна, повтаряйки коментарите, направени наскоро от министъра на отбраната на страната, предупреди да не се очаква твърде много от очакваната пролетна контраофанзива на украинската армия, съобщават ДПА и БТА.

Изображение
Изображение

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 12 май 2023 08:56

ivan56 написа:

Има и приятел в Украйна, който му снасяше новини директно от фронта, но явно са го гръмнали, защото спря да ни разказва какво му е казал ;(

Да не съм празнословен
https://forum.gong.bg/search.php?st=0&s ... 1&start=50
Последна промяна от pomiqrat на 12 май 2023 17:48, променено общо 1 път.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 12 май 2023 09:00

ivan56 написа:Най-малкото, защото никой не може да те прати насила някъде ако ти не искаш да отидеш.
Ако си доброволец(каквито ги има много в Украйна) това е друга бира вече.
Оръжие продаваме на държава която е нападната от руската кочина.
Лъжеш нагло или си наивен глупак да вярваш на такива глупости, средно положение няма.
Ти как си представяш някой да те прати някъде където не искаш и реално това няма нищо общо с твоята държава и НАТО. С няколко реда ако може.

Аз още съм шокиран, че Сребреница била съмнителна. И обяснението било, че какво като всички го били признали, пак можело да си имаш мнение, че е лъжа. Сигурно и Евреи не са избивали. Дай да си имаме мнение, че е лъжа. Можеш да подложиш на съмнение бройката убити, но да подлагаш самото деяние като геноцид и престъпление срещу човечеството, трябва да е подсъдно, както впрочем е с Холокоста в доста държави.

Това, че някой насила ще те прати ми напомня на ебавките на Смит, където хора щели да дебнат в храстите путинофилите, да ги упояват, и направо се събуждат в Бахмут :ддд

Опитвам се да му дам шанс. В единия момент си обсъждаме нормални неща и по някое време все едно някакъв шизофреничен пристъп претърпява. Освен двама човека да ползват акаунта.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Върни се в “Свободна зона”