Купа на Бг /Лудогорец - Черно море/ 11.05 четвъртък 19.00

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Купа на Бг /Лудогорец - Черно море/ 11.05 четвъртък 19.00

Мнениеот ogrizko » 08 май 2023 20:42

greenpeak написа:РЕВАНШ - 11 май 2023 г., четвъртък, 19:00 ч.
Лудогорец 1945 (Разград) - Черно море (Варна)

Няма смисъл от нова тема, предлагам да коментираме вторият мач в тази.

По-добре да си има нова тема все пак :) Не знам доколко сме осакатени след мача със Спартак Вн ..определено не е мн добре да имаме реванш точно след такъв тежък мач, с достатъчно психологически и физически хвърлени сили :) Но пък поне спечелихме и дано това ни даде тласък да направим нещо и срещу Лудогорец! Лично аз се надявам на Финал, защото показваме добра игра и го заслужаваме! А пък и честно казано Лудогорец дори и да играят добре ....някак си имат прекалено много съдийско удобство така да го кажем и затова не мисля, че пък те заслужават всеки мач да го печелят! 1-2, продължения, дузпи и Черно море на Финал срещу Локо Сф си пожелавам, че 1948 не мога да ги понасям честно казано :)
ИзображениеИзображениеИзображение

TheSailor

Re: Купа на Бг /Лудогорец - Черно море/ 11.05 четвъртък 19.00

Мнениеот TheSailor » 09 май 2023 00:16

Дано да ги бием и да стигнем до финал. Някакси чувствам, че този сезон ще вземем пак купата, не знам защо, но го усещам. Победа, моряци !!
„Всичко, което е далече от морето, е провинция.“

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 09 май 2023 01:00

Ясно е, че излизаме срещу 14 човека. Колко ще помага Гидженов на Агата? Ще ви кажа, че фундаментално важно беше да завършим 5-ти, за да си има самия Ага едно на ум, защото това едно на ум е решителния последен мач от последния кръг, където може и да се реши титлата - Черно Море - Лудогорец на Тича. Абсолютно трябва да е ясно едно - ако тоя Гидженов избута Агата до финала, ние после мача трябва да го изиграем.. Така, че да си го знаят.
Последна промяна от Iceberg на 09 май 2023 19:11, променено общо 1 път.
Причина: т.1, т.8 и т.9
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Vladislav
Контакти:

Мнениеот Vladislav » 09 май 2023 06:48

ShooterMan написа:Ясно е, че излизаме срещу 14 човека. Колко ще помага Гидженов на Агата? Ще ви кажа, че фундаментално важно беше да завършим 5-ти, за да си има самия Ага едно на ум, защото това едно на ум е решителния последен мач от последния кръг, където може и да се реши титлата - Черно Море - Лудогорец на Тича. Абсолютно трябва да е ясно едно - ако тоя Гидженов избута Агата до финала, ние после мача трябва да го изиграем.. Така, че да си го знаят.

Лошото е че този последен мач няма да има вероятно никакво значение. А и футболистите нямат вина че да им се изкарва на тях. Шансове имаме ако подценят купата. А ние пак трябва да сме на макс.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 09 май 2023 10:07

Там е работата, Vladislav! Може ти да си прав и да няма значение, може и аз - може и да има решаващо такова. Ти не знаеш, аз не знам, но по-важното е и, че агата не знае. И там е проблема, докато той не знае, според мен не би тръгнал "Ва банк" точно в 1/2 финала, който за него е второстепенен. Затова за мен беше стратегически важно да завършим 5-ти, за да поставим Агата в шах и да си гарантираме едно нормално съдийство. Не казвам, че ще ляга, казвам, че не би тръгнал да превръща мача в съдийски цирк поставяйки мина на пътя си. Защото ако стане така, че ни заколят съдиите му и се окаже, че мача е решаващ после - ние клетва морска трябва да дадем - фенове, играчи, ръководители - че нито един не трябва да напусне терена на Тича, ако ще да получим 22 червени картона (които така или иначе ще отпаднат за новия сезон). И Гела добре знае това.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Vladislav
Контакти:

Мнениеот Vladislav » 09 май 2023 10:27

ShooterMan написа:Там е работата, Vladislav! Може ти да си прав и да няма значение, може и аз - може и да има решаващо такова. Ти не знаеш, аз не знам, но по-важното е и, че Агата не знае. И там е проблема, докато той не знае, според мен не би тръгнал "Ва банк" точно в 1/2 финала, който за него е второстепенен. Не казвам, че ще ляга, казвам, че не би тръгнал да превръща мача в съдийски цирк поставяйки мина на пътя си. Защото ако стане така, че ни заколят съдиите му и се окаже, че мача е решаващ после - ние клетва морска трябва да дадем - фенове, играчи, ръководители - че нито един не трябва да напусне терена на Тича здрав, ако ще да получим 22 червени картона (които така или иначе ще отпаднат за новия сезон). И Гела добре знае това.

Те картоните хубаво отпадат, ама наказанията остават. Ясно е че имат по- качествен състав, заслужено спечелиха първия мач. Въпреки това при 1:2 не ни дадоха чиста дузпа след която не се знае накъде тръгваха нещата. Ако бяхме влезли с победа ( а дори и с равен) в този реванш мача щеше да е различен. Разбира се нищо не е загубено докато не приключи и предвид това че и в Разград няма да сме гости- надежда разбира се има. Колкото до Агата... той пуска Преслава и със сигурност знае повече от нас.

Nobody007
Контакти:

Мнениеот Nobody007 » 09 май 2023 10:40

Vladislav написа:
ShooterMan написа:Ясно е, че излизаме срещу 14 човека. Колко ще помага Гидженов на Агата? Ще ви кажа, че фундаментално важно беше да завършим 5-ти, за да си има самия Ага едно на ум, защото това едно на ум е решителния последен мач от последния кръг, където може и да се реши титлата - Черно Море - Лудогорец на Тича. Абсолютно трябва да е ясно едно - ако тоя Гидженов избута Агата до финала, ние после мача трябва да го изиграем.. Така, че да си го знаят.

Лошото е че този последен мач няма да има вероятно никакво значение. А и футболистите нямат вина че да им се изкарва на тях. Шансове имаме ако подценят купата. А ние пак трябва да сме на макс.

И защо да е вероятно ?!!
Ако в прекия двубой Лудогорец и ЦСКА завършат при равен резултат - титлата се решава в последния мач. Съвсем вероятен развой... Но какво от това ?!?
Едно е сигурно - Лудогорец мач за купата няма да даде в замяна на последния мач в плейофите. Няма такъв шанс. Особено и след обтегнатите отношения след написаните декларации от двете страни след мача в Разград, спечелен с 3:2 от Лудогорец. По-скоро биха потърсили друго някакво решение (каквото и да е то), вместо да договарят врътки с нас.

Важно е друго според мен. С какъв състав ще излезе с нас...
Видя се, че Петев решава да играе на двата фронта, поемайки всички съпътстващи рискове, излизайки в мачовете за купата с част от титулярите си (правейки леки ротации в състава). Рискува същите тези титуляри да бъдат контузени или с нови картони и наказания в мачовете за титлата.
Недай си боже в мача за купата да бъде контузен някой от титулярите им (примерно за Десподов се сещам на първо четене), които ще вземат участие в мача и сътветно по тази причина пропуснат и загубят прекия си двубой с ЦСКА (съответно и титлата)... кой ще поеме вината ?!! Петев и всички ще обвинят нашите футболисти, че сме контузили (даже умишлено) футболистите им, за да помогнем на ЦСКА - София в борбата за титлата.

Петев и Лудогорец ще играят до последно и на двата фронта, но на кои титуляри ще рискува здравето в мача за купата - следва да видим.
Да си поеме рисковете Г-н Петев кого ще пуска, защото мача за купата ще бъде здрава битка.

Потребителски аватар
Eastern
Контакти:

Мнениеот Eastern » 09 май 2023 11:42

Голмайсторът на Лудогорец - Игор Тиаго ще пропусне реванша от 1/2-финалите за Купата на България срещу Черно Море.Причината за отсъствието на нападателя е, че получи петия си жълт картон от началото на сезона и ще бъде наказан за една среща.
Трима играчи на Черно море висят с картони - по 8 имат Виктор Попов и Васил Панайотов, а с 4 е Живко Атанасов.

Vladislav
Контакти:

Мнениеот Vladislav » 09 май 2023 12:24

Eastern написа:Голмайсторът на Лудогорец - Игор Тиаго ще пропусне реванша от 1/2-финалите за Купата на България срещу Черно Море.Причината за отсъствието на нападателя е, че получи петия си жълт картон от началото на сезона и ще бъде наказан за една среща.
Трима играчи на Черно море висят с картони - по 8 имат Виктор Попов и Васил Панайотов, а с 4 е Живко Атанасов.

Значи Васко и Виктор ще почиват ерещу двете ЦСКА-та.

Varnauser
Контакти:

Мнениеот Varnauser » 09 май 2023 13:41

Може да не е тук мястото, но...

Ако някой иска да се позабавлява, нека влезе в "Без цензура", където един двучислово-многоцифров син фен безкомпромисно доказва, че сме бутани към Европа. Първото доказателство - кметът на Враца бил недоволен от съдиите на мачовете ни с тях! Другите доказателства не ги запомних, но ако не се лъжа едно от тях е, че на мача ни в Кърджали съдията ни бутал зверски, дори показал червен картон на Сако от "Арда" едва след предложение на ВАР, на което не можел да откаже... само дето вдигна картона веднага след нарушението. Другите му изблици не струват, овехтели и стандартни са.
Доживях да изпитам непознато чувство на гордост от съдийско внимание към "Черно море". Гранд ли ще ставаме, що ли... :)))

P.S. Дигиталния не се спира - опитва да провокира разбор на мненията на Стрелеца за предстоящия ни мач в Разград. Любимци сме му, категорично. :)))

Върни се в “Черно море”