Всичко е точно бре, аз не виждам драма - разпродаваме и после тире. как беше - тире само през трупа ми. Не, май беше - аз ще си тръгна един ден преди Мъри.
Ай сиктир
efbet Лига: Локомотив (Пловдив) - Левски (София), Понеделник от 17:45
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: efbet Лига: Локомотив (Пловдив) - Левски (София), Понеделник от 17:45
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
Ако се продадат 4-5 играчи ще се спаси положението. Защо тире.
Манолов, Мъри го няма, но последиците от негативните му резултати, слабите трансфери и провалените подготовки си остават.
Конкретно за резултатите - той срещу отборите в топ 6 имаше победа само над ЦСКА-София, а срещу останалите конкуренти какво ще правим, ако сме с равни точки?! Точно Мърито е виновен. Поне да беше взел малко повече точки от мачовете с Пирин, Септември, Спартак Варна или пък веднъж да беше спечелил поне една срещу Славия, ама не ..... а провалът с Хамрун си е точно негов, не знам защо намесваш други хора. На всички ни беше ясно, че Михайлов не става за вратар, а само на един човек не му беше ясно. Точно на същия човек, който го върна за мача с Черно море и там също загубихме. Евати спеца.
За трансферите вече ти го писаха - аз такъв сбирщайн в Левски не си спомням да е имало, че даже да се докарва и играч за втория тим.
Що се отнася до подготовките - достатъчно изписано е вече за тях.
Конкретно за резултатите - той срещу отборите в топ 6 имаше победа само над ЦСКА-София, а срещу останалите конкуренти какво ще правим, ако сме с равни точки?! Точно Мърито е виновен. Поне да беше взел малко повече точки от мачовете с Пирин, Септември, Спартак Варна или пък веднъж да беше спечелил поне една срещу Славия, ама не ..... а провалът с Хамрун си е точно негов, не знам защо намесваш други хора. На всички ни беше ясно, че Михайлов не става за вратар, а само на един човек не му беше ясно. Точно на същия човек, който го върна за мача с Черно море и там също загубихме. Евати спеца.
За трансферите вече ти го писаха - аз такъв сбирщайн в Левски не си спомням да е имало, че даже да се докарва и играч за втория тим.
Мъри отдавна бе казал,че Левски не може да играе на студ кал и кофти терени. Сега имаше доста дъжд така че нищо не е станало.
Надиграха ли ни ?

Поздрави от вар - народен

Те така беше 11мача, защо сега да е по различно?

Поздрави от вар - народен

Те така беше 11мача, защо сега да е по различно?
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!
tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

tochavos написа:

1914.1902 написа:Манолов, Мъри го няма, но последиците от негативните му резултати, слабите трансфери и провалените подготовки си остават.
теб наистина не те разбирам - в някаква паралелна вселена ли живееш, просто се ебаваш и гледаш сеир ли, някакви други цели ли преследваш - идея си нямам, но не е много трудно да видиш какво беше преди Мъри, нали? да си припомним ли предишните селекции на "ай-сиктира" и тези на Мъри пак с 0 лева? Що трябва да си говорим за А и Б?
Разбирам, сега да ни чакаше татко Карло на вратата или Пеп и да ревнем - марш на тоя шибан алчняк, ама с алтернатива Топчо? Топчо бре, дето го бият такива като Гранит Владая, примерно!!! Вие май тъпо и упорито не разбирате, че имахме само един шанс с Мъри и да, абсолютно убеден съм, че това с литъл Шкембуци беше постановка. Ако не станеше с харпуните, щеше да е с пармезаните - просто не искаха да ни видят свободни.
Сега вече всичко е точно - гусин съпругът на г-жа Раева в топ откъм зависимости, Топчето ще си играе неговия си футбол, НАП ще си ни резне, а междувременно БХ ще прати 2-3 спонсора да закърпим ситуацията. Лятото разпродаваме за без пари, а догодина сме с тире. Междувременно ще ни обещаят я нов стадион, я нова орбита - достатъчно за стандартния левскар да кълве. Пък ако се уреди да резнем и припоците в последния мач, дето ще е без значение - ехееее, велико ще е
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
-
- Контакти:
Уважение за оказаната подкрепа към Здравко, така правят големите публики.
Иначе за мача, стана надборването, което очаквах, за щастие го спечелихме и пак ще се видим, не ми се ходеше на селски мачове долу.
Иначе за мача, стана надборването, което очаквах, за щастие го спечелихме и пак ще се видим, не ми се ходеше на селски мачове долу.
Един света, един света и черно-бяла е любовта...
Kotooshu написа:Надиграха ли ни ?
От към вратарски спасявания и агресия ни надиграха!
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
koisa написа:От към вратарски спасявания и агресия ни надиграха!
Моите уважения, но ти пък нищо не каза.
По добре да не бяхме били към вратата, да не бяхме правили никакви атаки за да не може техния вратар да хване всичко...тогава можеше и да ги надиграем?
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!
tochavos написа:

tochavos написа:

-
- Контакти:
sinqkrepost1914 написа:Феновете на Мъри май са повече от феновете на Левски...
Има пи разлика , Мъри е символ на левскарщината.
Извадки от жалбата на ЦСКА-София до съда в Лозана
"ЦСКА-София е юридическо лице, РАЗЛИЧНО от това, което съществуваше в София под името ЦСКА, но което впоследствие обяви фалит и престана да съществува."
"ЦСКА-София е юридическо лице, РАЗЛИЧНО от това, което съществуваше в София под името ЦСКА, но което впоследствие обяви фалит и престана да съществува."