efbet Лига: Левски (София) - Септември (София), Четвъртък от 20:30
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: efbet Лига: Левски (София) - Септември (София), Четвъртък от 20:30
Да, в други мачове, при други мръснишки отбори това не е и жълт. Отборите да ги казвам ли или таблицата е пред вас.
-
- Контакти:
Сега гледам интервюто на Андреев - голям пичага, дано след годинка две отиде в Европа и ни изкара 5 6 млн.
W84me написа:Рикардиньо с 5 гола в 11 непълни мача!
Головете ги вкарва в Южна България. И следващият мач е там.
icemanbg33 написа:Сега гледам интервюто на Андреев - голям пичага, дано след годинка две отиде в Европа и ни изкара 5 6 млн.
Гласът му мутирал, минал е пубертета.
Май трябва да изгонят някой за да заиграем както трябва. Най- после да видя борба и непримиримост, най-после да видя 5-6 чисти голови положения най-после да видя Роналдо да прави нещо за което е купен.
Като цяло съм доволен от мача, особено от последните 30 минути.
Що се отнася за картона съм напълно убеден, че такъв картон няма да получи никой от първите три отбора. Вероятно по устав това е червен, но както каза някой по-горе, добре е да е така за всички.
Като цяло съм доволен от мача, особено от последните 30 минути.
Що се отнася за картона съм напълно убеден, че такъв картон няма да получи никой от първите три отбора. Вероятно по устав това е червен, но както каза някой по-горе, добре е да е така за всички.
icemanbg33 написа:Сега гледам интервюто на Андреев - голям пичага, дано след годинка две отиде в Европа и ни изкара 5 6 млн.
скромен пичага
От него зависи дали ще стане голям вратар или ще поеме по пътя на Божката Митрев например.
- levskarcheto96
- Контакти:
Това е нарисуван червен картон. Във Висшата лига ще го изгонят със сигурност за такова влизане, засилка с високо вдигнат крак, изключително опасно.
За картона на Краев може да се даде и червен, може и жълт. За това обаче защо беше показан картон на Кръстев много може да се спори.
Все пак честита победа.
Дано вземем и мача с буферите в Пловдив и да видим натам какво ще стане. Като нищо можем да изместим числото от третото място.
Все пак честита победа.
Дано вземем и мача с буферите в Пловдив и да видим натам какво ще стане. Като нищо можем да изместим числото от третото място.
W84me написа:Рикардиньо с 5 гола в 11 непълни мача!
Рикардиньо е цар на някакви чикиджийски голове като този. Това му е втория или третия, при който топката рикошира в него и влиза. Гледах му и головете от подготовката и всичките са някакви подобни и то от вратарското поле. Дали е късметлия или с добро пласиране, не знам, но засега добре му връзва.
vvessel написа:W84me написа:Рикардиньо с 5 гола в 11 непълни мача!
Рикардиньо е цар на някакви чикиджийски голове като този. Това му е втория или третия, при който топката рикошира в него и влиза. Гледах му и головете от подготовката и всичките са някакви подобни и то от вратарското поле. Дали е късметлия или с добро пласиране, не знам, но засега добре му връзва.
То на оня тъмния от Тирето да не са някакви други?
Преди години и на Костов голяма част от головете са такива. Въпрос на борбеност и пласиране.