efbet Лига: Ботев (Пловдив) - Левски (София), Събота от 20:00

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Re: efbet Лига: Ботев (Пловдив) - Левски (София), Събота от 20:00

Мнениеот modor » 29 апр 2023 22:30

Честита победа!
Колежа ще открием, ще разбием майните.....
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 29 апр 2023 22:34

Има отстъпление на отбора по отношение на драстичния спад на ъгловите ни удари. Защо при Мъри стигаха двуцифрено число.

icemanbg33
Контакти:

Мнениеот icemanbg33 » 29 апр 2023 22:35

NOMER14 написа:Има отстъпление на отбора по отношение на драстичния спад на ъгловите ни удари. Защо при Мъри стигаха двуцифрено число.

Те на нас не ни трябват ъглови. Покъртително ни е КПДто.

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 29 апр 2023 22:37

Слушам Топчо и не чувам -динамика,гордост,темпо,агресия и там Мъри слоганите.На Топчо много повече и хареса изказването.А пък Гаджев ,като е Левскар досега да беше сиктирдосал плешивеца с кривото чене отсреща
САМО ЛЕВСКИ!

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 29 апр 2023 22:41

Благодаря на най-милото ми Мило, ме уволни асковския неможач и алчно човече. Ето, сега с Топчо ги порим яко - без да имаме удар във вратата и хоп, победа. А оня неможач Мъри по 15-20 удара и кво - 11 мача без победа. Благодаря на палмсбет и лично на най-богатия и милееш за Клуба си собственик. Те това е Левски, а не онази пародия преди. Само топчо и тесни
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 29 апр 2023 22:42

NOMER14 написа:Има отстъпление на отбора по отношение на драстичния спад на ъгловите ни удари. Защо при Мъри стигаха двуцифрено число.

В този мач какво точно да анализираме в игрови план? Постоянни прекъсвания.

alstonfild
Контакти:

Мнениеот alstonfild » 29 апр 2023 22:43

vlong написа:Слушам Топчо и не чувам -динамика,гордост,темпо,агресия и там Мъри слоганите.На Топчо много повече и хареса изказването.А пък Гаджев ,като е Левскар досега да беше сиктирдосал плешивеца с кривото чене отсреща

трудно ще ги чуеш, когато ги няма, а и Топчо не държи на тях, той е над тези неща.
Извадки от жалбата на ЦСКА-София до съда в Лозана
"ЦСКА-София е юридическо лице, РАЗЛИЧНО от това, което съществуваше в София под името ЦСКА, но което впоследствие обяви фалит и престана да съществува."

Потребителски аватар
I_Tuk_Froid_Pobedi
Контакти:

Мнениеот I_Tuk_Froid_Pobedi » 29 апр 2023 22:45

tmanolov написа:Благодаря на най-милото ми Мило, ме уволни асковския неможач и алчно човече. Ето, сега с Топчо ги порим яко - без да имаме удар във вратата и хоп, победа. А оня неможач Мъри по 15-20 удара и кво - 11 мача без победа. Благодаря на палмсбет и лично на най-богатия и милееш за Клуба си собственик. Те това е Левски, а не онази пародия преди. Само топчо и тесни

Пичага, вече ставаш смешен. Аз не разбирам, предпочиташ да загубим и да си режем вените заради Мъри ли? Само успех желая на Топчо и компания. Мъжка игра днес срещу пределно нахъсан отбор и пълни трибуни. И концентрация до самия край, похвално. А Мъри никой не го е уволнявал, сам си тръгна с доводи, които и до днес не разбирам. Никой не му се бъркал в работата, ама ЛЕД таблото, ама това и онова. Както и да е, дъвкано е вече до припадък...

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 29 апр 2023 22:47

NOMER14 написа:
koisa написа:Честита победа! За съжаление с всеки мач стилът на Стоилов избледнява и бива заместен от все повече хаос в играта...

По-скоро освободени, по-спокойни и не знам защо по-нахъсани.

Различни мнения, няма лошо... Аз виждам повече ненужно задържане на топката, което води до честата ѝ загуба. Опити да се финтират по 3-4 човека, което пак води до честа загуба на топката. Много повече хаотично изритани напред топки, които не водят до нищо смислено...
П.С. Както казваше Стоилов: Играчите трябва да са винаги под напрежение!
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
darkblue67
Контакти:

Мнениеот darkblue67 » 29 апр 2023 22:50

I_Tuk_Froid_Pobedi написа:
tmanolov написа:Благодаря на най-милото ми Мило, ме уволни асковския неможач и алчно човече. Ето, сега с Топчо ги порим яко - без да имаме удар във вратата и хоп, победа. А оня неможач Мъри по 15-20 удара и кво - 11 мача без победа. Благодаря на палмсбет и лично на най-богатия и милееш за Клуба си собственик. Те това е Левски, а не онази пародия преди. Само топчо и тесни

Пичага, вече ставаш смешен. Аз не разбирам, предпочиташ да загубим и да си режем вените заради Мъри ли? Само успех желая на Топчо и компания. Мъжка игра днес срещу пределно нахъсан отбор и пълни трибуни. И концентрация до самия край, похвално. А Мъри никой не го е уволнявал, сам си тръгна с доводи, които и до днес не разбирам. Никой не му се бъркал в работата, ама ЛЕД таблото, ама това и онова. Както и да е, дъвкано е вече до припадък...

Не се мъчи да го разбереш, за него е по-важно да докаже, че е прав отколкото Левски да побеждава.

Върни се в “Левски”