Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот BRF » 28 апр 2023 13:07

Aronaks написа:
ugly bug написа:Ква Европа за Подуене?
Най им отива а и те ще са щастливи на някоя високо калорична тучна селска ливада пълна с детелинки и тук там малко баби зъби.
Как звучи само такова дерби като Подгумер - Подуене, а?
;-)

Последно ще правят ли стадион за 16к прасета или пак ви лъжат?

Ще трябва,че нали гледаш колко много желаещи има да гледат ЦСКА !Не като фенчетата на мърко-има мърко има публика,няма мърко няма публика!

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 28 апр 2023 13:12

BRF написа:
1914.1902 написа:Правилно ви го е казал, стига да стане ще чета с любопитство мненията ви - най-вече на известните финансисти от вашия любим отбор.

Аз лично обожавам да ви гледам в ЕКТ !

Без треньорът, който отпадна от малтийци и финландци, ще се справим доста по-добре в Европа. Но пък заради неговата статистика (11 мача без победа, както и заради лошите му резултати срещу отборите в топ 7) май няма да играем през тази година в ЕКТ.

Aronaks
Контакти:

Мнениеот Aronaks » 28 апр 2023 14:03

BRF написа:
Aronaks написа:
ugly bug написа:Ква Европа за Подуене?
Най им отива а и те ще са щастливи на някоя високо калорична тучна селска ливада пълна с детелинки и тук там малко баби зъби.
Как звучи само такова дерби като Подгумер - Подуене, а?
;-)

Последно ще правят ли стадион за 16к прасета или пак ви лъжат?

Ще трябва,че нали гледаш колко много желаещи има да гледат ЦСКА !Не като фенчетата на мърко-има мърко има публика,няма мърко няма публика!

Този пък. Има желаещи щото имате шансове за тенеке. Ако го нямаше този шанс щеше да сте обичайните 500 припока. Жалкари. Никога няма да имате великата публика на Левски, която при 11 мача без победа и без шансове за нищо, пак пълни стадиони.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 28 апр 2023 14:59

Aronaks написа:....
Този пък. Има желаещи щото имате шансове за тенеке. Ако го нямаше този шанс щеше да сте обичайните 500 припока. Жалкари. Никога няма да имате великата публика на Левски, която при 11 мача без победа и без шансове за нищо, пак пълни стадиони.

Ти направо ги закри, бе! :)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 28 апр 2023 15:05

Така и така говедата сте ''много'' на бройка, земете да измислите нещо с тоя мозАк да ви забележи някой.. :)) Щото то и хлебарките са повече от хората, ама...
https://dsport.bg/fenovete-na-cska-vlaz ... 11830.html
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 28 апр 2023 16:08

Някои медии още не са купени,осмеляват се да кажат истината
https://19min.bg/news/novini_8/stadiona ... 79847.html
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 28 апр 2023 16:10

delqnski47 написа:Така и така говедата сте ''много'' на бройка, земете да измислите нещо с тоя мозАк да ви забележи някой.. :)) Щото то и хлебарките са повече от хората, ама...

То на тях капацитетът им стига макс за 2 чаршафа във форма на говежди мъди - хем тънкана, хем на Мъни-Мъди да му стане кеф. :))))
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 28 апр 2023 16:15

delqnski47 написа:Така и така говедата сте ''много'' на бройка, земете да измислите нещо с тоя мозАк да ви забележи някой.. :)) Щото то и хлебарките са повече от хората, ама...

С Теди Хитлера се вика само - ууу, селско вратарче и селяни умрете. В каква класация да ни сложат?

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 28 апр 2023 16:29

vlong написа:Някои медии още не са купени,осмеляват се да кажат истината
https://19min.bg/news/novini_8/stadiona ... 79847.html

Страхотна медия. сигурно е сред водещите в стадото? На авторът на статията може да му предложът безплатен ремонт на жлъчката, като стане новата Армия.
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 28 апр 2023 16:47

Аз наскоро питах, но не получих отговор, та ще опитам пак: Кога се планира думкането на Народна армия?
До един ли сте крепостни селяни на ГГ без право на информация? Няма ли някой по-близък до "двореца"?
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Левски”