Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот koisa » 27 апр 2023 23:00

И ПАОК имаха 5 пъти по-скъп отбор, но си заминаха. В ЕКТ гаранция няма, колкото и добър отбор да имаш. Винаги може няколко индивидуални грешки, изпусната дузпа, два рикошета и целия труд на отбора да замине. Точно ние сме царе в това да се бием сами в Европа.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 27 апр 2023 23:40

darkblue67 написа:Четеш отчета като дявола евангелието. Пишеш, че приходите от реклами са с 3,5 мил. по малко от предходната година, но не казваш, че авансите от клиенти предходната година са с 3,5 мил. повече. Това всички го казаха, дори и изп.директор, че палмите са давали пари по договора напред, така че просто през 2021 са дадени част от парите за 2022, затова приходите са повече.

Ето какво казват Палмите миналата година:
На 17 ноември беше публикувана декларация от генералния спонсор, която адресира ролята му, след споменатите изказвания. Стана ясно, че от август 2021 година до въпросната дата са изплатени над 5 милиона лева. По спонсорските договори са изплатени 3.4 милиона лева, по Договора за управление са преведени 1 332 962 лева, а под различни други форми е дадено финансиране за още 552 130 лева

Май се явяваш адвокат на Палмите в случая.

Потребителски аватар
darkblue67
Контакти:

Мнениеот darkblue67 » 27 апр 2023 23:59

vvessel написа:
darkblue67 написа:Четеш отчета като дявола евангелието. Пишеш, че приходите от реклами са с 3,5 мил. по малко от предходната година, но не казваш, че авансите от клиенти предходната година са с 3,5 мил. повече. Това всички го казаха, дори и изп.директор, че палмите са давали пари по договора напред, така че просто през 2021 са дадени част от парите за 2022, затова приходите са повече.

Ето какво казват Палмите миналата година:
На 17 ноември беше публикувана декларация от генералния спонсор, която адресира ролята му, след споменатите изказвания. Стана ясно, че от август 2021 година до въпросната дата са изплатени над 5 милиона лева. По спонсорските договори са изплатени 3.4 милиона лева, по Договора за управление са преведени 1 332 962 лева, а под различни други форми е дадено финансиране за още 552 130 лева

Май се явяваш адвокат на Палмите в случая.

Не се явявам ничий адвокат, просто чета отчета.Явно през 2021 сме взели авансово част от парите по рекламните си договори, затова приходите от реклама са повече.

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 28 апр 2023 04:23

mikata написа:От приказката

Слугинажните журналисти на Тръста и Нкпсз със стара опорка на нов глас - Сираков хвърлил в коша исканията на феновете да се покаже кой колко дългове натрупал през годините. Само, че фактите показват точно обратното и, че Стоилов им ги хвърли в коша. Защото Сираков насрочи пресконференция за обявяването на тази информация, но Стоилов я отмени. На последната си пресконференция пък същия Стоилов каза, че Сираков му е дал тази информация и той я има. На въпрос на журналист обаче каза, че не си спомня какво пише и не отговори на въпроса. И такива като Жельо и Бибочко вместо да се чудят как да извъртат и да хлъзгат феновете, е добре да попитат кой дръпна ръчната на Мъри за да отмени насрочената от Сираков пресконференция? Да не би да е същия тоя, който пращаше собственици на Герена през годините и за който Мъри агитира два дни преди изборите? Същия този ли при, който само за последната година Мъри беше сума ти пъти на срещи в 101? Същия този ли и при който Мъри беше на двучасова среща ден преди да обяви, че напуска Левски? Тяхните приказки за независимост - в коша. Ивков пък преди десетина дни каза, че той спрял Мъри да обяви тази информация. Няма проблем, нека се разберат помежду си кой го е спрял. Макар, че тая информация всеки я знае или пък се досеща и призивите за нейното обявяване бяха просто лост за флирт с феновете. Но едно е сигурно - Не е човекът Сираков, който отказа да се даде тази информация и горезиложените факти го доказват. Естествено, че онея ще се направят, че не са ги чули и не ги знаят, защото в противен случая пропагандната им линия за Сираков, който работел за бащиците и криел дълговете, ще се разпадне...

*Измислят се фейк новини, както и фейк теории, които са на границата на достоверността, но точно толкова встрани, че да повярвате. Макар, че точно тая е много встрани и човек само трябва да върне хронологията на събитията и да се светне как стоят нещата...
Сираков какво чака, та не насрочи нова пресконференция и да обяви детайлно, кой, как и кога е натрупал дълговете?
Почти 3 седмици минаха откакто Мъри се махна, а от тази официално има нов изп. директор.
Защо Сираков не назначи вече пресконференция и не назова всичко? Май не му се иска, ама хич даже! Всъщност се оказа, че и той участва със заеми към Левски с което загробва клуба. Точно както каза и Мъри, точно както каза и Ганев в интервюто си за Герена.бг.
Съвсем между другото, всеки обичащ Левски е добре да отдели 2 часа от времето си и да го изгледа! Лъсват много гнусни неща, които се правят на гърба на Левски.
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 28 апр 2023 09:11

tmanolov написа:
TristaNNN написа:
tmanolov написа:... , Тристан е в огромна заблуда...

Я, за кое съм в огромна заблуда, моля?
Не се ебавам (с тебе), нещо не схващам, като в момента допускам, че може пък да съм изпуснал нещо покрай всичките мелодрами. Случва се.

В заблуда си, че наркосите не са на къса каишка към БХ, точно като собственика ни и палмите. Затова и няма протести, хеле пък към бх

Наркосите са на къса каишка, факт. На БХ му трябва някоя спукана глава на протест, за да се върне по-силен - готово. Трябва контра протест Гешев за пред Юропата и стадото - няма проблем. Инак - екип на Ювентус за дълго. Това ми е ясно, че има едно ядро в Б плюс келеменца с тънки, бръснати ръчички и крачета, които им подражават на всички останали глупости.
Заблудата, и то не от моя страна, идва от това, че всички останали се пришиват към горната група. Визирам популярните за повечето левскари лица от сдружението и ТСБ, например. Знам, че веднага ще се хванете за младежите, ама само те ли са в тия организации? Месеци наред мало и голямо повтаря наркосите=БХ=тръстове=сдружения
=>Сите там са наркоси, до един!
А, да, да не забравя, че и мен самия ме направихте наркос. :)))Ама се сещаш през кое ми е...
Пепи Димитров, например, също стана наркос. :))) Пепи Димитров, бре!
Но, да. Ако БХ е наредил на изметта от първата част на мнението ми, да няма протести, то вероятно и така ще стане, според мен. Макар че, вече кой знае.. . Едва ли БХ им беше нареждал да правят золуми след мача с Вадуц, примерно.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 28 апр 2023 09:17

rane написа:Сираков какво чака, та не насрочи нова пресконференция и да обяви детайлно, кой, как и кога е натрупал дълговете?
Почти 3 седмици минаха откакто Мъри се махна, а от тази официално има нов изп. директор.
Защо Сираков не назначи вече пресконференция и не назова всичко? Май не му се иска, ама хич даже! Всъщност се оказа, че и той участва със заеми към Левски с което загробва клуба. Точно както каза и Мъри, точно както каза и Ганев в интервюто си за Герена.бг.
Съвсем между другото, всеки обичащ Левски е добре да отдели 2 часа от времето си и да го изгледа! Лъсват много гнусни неща, които се правят на гърба на Левски.

Абсолютно те подкрепям да излиза сираков и да казва проклетата истина с имена и цифри!
Съгласен съм, че инч не му е и на сирака да изкарва истината, но пък забравяш, че и Мъри рева за истината но накрая не я каза... имало напрежение и за това отложил пресконференцията... на идиоти ни направиха!
Всъщност самия сираков си го каза на една от пресконференциите му и в момента му трябвали парите от заема(и), на явно си го пропуснал и не е някаква тайна изкарана от онези.
Относно Пепи Ганев, не съм го гледал освен в 120 минути, та предпочитах този човек да говори когато беше на работа в клуба ...
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 28 апр 2023 09:24

Мъри да каже истината, за която настояваше толкова много време, а Ганев какво да го коментирам - сега му се е паднало да говори за тези неща, а защо не е казал своята гледна точка преди да го освободят от длъжност?!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 28 апр 2023 09:43

Ганев е казвал каквото има, когато и комуто трябва в клуба!
Да не говорим, че в момента, в който т. нар. "онези" кажеха нещо пред медии, което не галеше ушето на нашего брата левскар, се започваше бясна истерия като по команда - Уууу, интриганти! Ууу, платете си акциЙте! Уууу, искат акциЙте на Сираков!
Но след като вече и злия нарко Ганев го няма в НС, то всичко би трябвало да е точно и просто да очакваме обещаните от Първия добри дни.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

На линия
Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 28 апр 2023 09:48

TristaNNN написа:Ганев е казвал каквото има, когато и комуто трябва в клуба!
Да не говорим, че в момента, в който т. нар. "онези" кажеха нещо пред медии, което не галеше ушето на нашего брата левскар, се започваше бясна истерия като по команда - Уууу, интриганти! Ууу, платете си акциЙте! Уууу, искат акциЙте на Сираков!
Но след като вече и злия нарко Ганев го няма в НС, то всичко би трябвало да е точно и просто да очакваме обещаните от Първия добри дни.

Не забравяй и да благодариш на Палмс Бет за всичко, дори за сутрешната баничка!
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 28 апр 2023 09:52

tmanolov написа:По искане на гроти, веднага ти отговарям - закръглени стойности:

Приходи - ръст с 2 милиона, от които:
- ръст на приходите от билети (феновете и Мъри) - 2,5 милиона +
- ръст на приходите от карти, дарения и артикули (феновете и Мъри) - 2,5 милиона +
- ръст на приходите от УЕФА (Мъри) - 1,5 милиона +
- ръст на медийни права, авторски права и други (не знам кой) - 1 милион +
- спад на приходите от трансфери (гусин собственика) - 2 милиона -
- спад на приходите от реклама (господа Палмите) - 3,5 милиона -

Разходи - ръст с 4.5 милиона:
- комисиони (незнайно какви) - ръст с 0.5 милиона
- заплати - ръст с 1 милион
- някакви други - ръст с 1 милион
- лагери - ръст с 0.5 милиона
- трансфери -ръст с 0.2 милиона
- местни данъци и такси (герена и данък дарение) - ръст с 0.2 милиона
- разходи за преобразуване (каквото и да е това) - ръст с 0.6 милиона
- стойност на продадените стоки във феншопа - ръст с 1 милион
- охрана и разни други - спад с 0.5 милиона

Дългове - общо нарастване с 3.5 милиона за година до 27 милиона:
- доставчици - ръст с 0.5 милиона (неразплатени някакви неща, неясно какви - черепи, главбулгар) до 9 милиона общо
- неплатени осигуровки (НОИ) - ръст с 0.5 милиона до 2 милиона общо
- други данъци (НАП) - ръст с 1.8 милиона до 5.7 милиона
- търговски заеми (пак черепи, главбулгар и палми) - ръст с 1 милион до 10 милиона - това е 1 милион заем към палмите, дето нямало да си го искат

Толкова за великите Палми и колко много давали и т.н. Очеизвадно е, че без феновете и Мъри сме били чао, Палмите само са се почесвали и дори приходите ни от реклама са се сринали с 3.5 милиона. Ситуацията е критична, но не и безнадеждна. Явна лъжа е, че имаме 11 милиона дълг към НАП и НОИ, при положение че към 31.12.2022 той е общо 7.8 милиона. С продажбите на Кордоба и Краев този дълг можеше да го няма, но нали си имаме собственик-слънце :)

За финал - алчният Ивков, както и останалите членове на УС и НС са получили точно 68 000 лева възнаграждение общо. Всичките 7 човека за 12 месеца или по 800 лева на човек на месец. Баси алчния тип - как му стигат за пиене, че да е вечно пиян, идея си нямам, освен да се налива с шльокавица...

Мерсаж.
Ама аз това не разбрах - текущи пасиви в графа търговски и други задължения 22 г - 27 мил. Откъде? Това са нетекущите от 21г (14 мил) + ? Откъде се появиха още 13? Тва има ли вариант да са заеми от спонсора?
110 години любов!

Върни се в “Левски”