За или против пушенето на обществени места

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Пепо
Контакти:

Re: За или против пушенето на обществени места

Мнениеот Пепо » 19 фев 2010 22:03

Синьо сърце написа:Който иска-да пуши!Който не-да не ходи по кръчмите,ако толкоз му пречи!А на стадионя-то нема къде да пикаеш,пък за цигарите...Айде стига толкоз!

Ето за това говорим! Мисленето на пушачите - "който не му понася, да се изнася". Много ми е интересно дали така ще разсъждаваш ако не дай боже се разболееш от астма. Дано не ти се случва, де!

Потребителски аватар
bajo
Контакти:

Мнениеот bajo » 19 фев 2010 22:04

Синьо сърце написа:Който иска-да пуши!Който не-да не ходи по кръчмите,ако толкоз му пречи!А на стадионя-то нема къде да пикаеш,пък за цигарите...Айде стига толкоз!

Защо не е наобратно, а?

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 19 фев 2010 22:06

JohnnieWalker написа:За ! Това си е чиста проба дискриминация ! По тая логика понеже циганите крадат => вредни са => да ги забраним на обществени места !

Много безсмислен коментар и много неточен пример :!:
Ти май си нямаш и на понятие какво е дискриминация!?!
Тук говорим да се създаде закон,който важи за ВСИЧКИ!Кво я пробута тази дискриминация,ти си знаеш...И тук не става въпрос да се забрани ВСИЧКО ВРЕДНО,защото това е физически,психически и както искаш го наречи невъзможно!Циганинът не може да го накараш да не краде!Но може да се създаде закон,който забранява съответния проблем,който дискутираме!Както е и във всички развити страни...
Така че този пример,който го даде с ромите е меко казано безсмислен!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Пепо
Контакти:

Мнениеот Пепо » 19 фев 2010 22:16

naziata написа:Да забранят цигарите,автомобилите и пръднята

[offtopic]И особено пърденето на австралийските овце и крави, тъй като се доказа, че това е една от сериозните причини за озоновата дупка![/offtopic]

Потребителски аватар
love_hurts

Мнениеот love_hurts » 19 фев 2010 22:20

loko1936 написа:
Sagittarius написа:Честно казано-подкрепям.Срещу тютюнопушенето трябва да се води война,ако трябва и с всички възможни средства и методи!Не е нормално всеки трети петокласник да пуши и защо пуши?Защото като одите в кафе(за сефте) и види батковците запалили п оедин фас и с по една ку*ва около тях...си викат...ааааа това значи е примера и палят...Ей затова съм за забраната,защото просто ме дразни и ако направя забележка на някой отходен комин,да си дръпне фаса настрани от мене започват едни физиономии,едно недоумение.И като говорим за дискриминация - ами ние не сме ли дискриминирани от правото си да дишаме чист въздух,а не никотинов облак?Като искаш да пушиш-в ъгъла,като псе,или в кенефа-подходящо място за цигари.А,междудругото - настоявам 1 кутия цигари да стане 20 лева поне,а за цигари без бандерол и контрабанда - затвор директно-срещу тютюнопушенето трябва да се води война както казах,то трябва да се смаже с железен ботуш.На едно от първите места в света сме по тютюнопушене сред децата и лидери в класациите на раковите заболявания.Приветствам подобна мярка и настоявам за задълбочаването по-нататък(най-вече с жестоки цени на цигарите,ама направо убийствени) :mrgreen:

BOLEN MOZAK GRAMNI SE !!!!!!!!!!!!!!!

Тихо робе, не казвай кой е болен мозък. Човека може да е изказал малко крайно мнение, но това е далеч по приемливо от мнения. Ако ми забранят пушенето ме дискриминират !
Всеки чул демокрация и си мисли, че може си прави каквото си иска !
batmanlevski написа: Батков,България е с теб !

ЕМИЛ написа:Изслушах го внимателно интервюто на Батков и мога да ви кажа ,че този човек хич не си поплюва.Тепърва ЦСКА ще ги сполетява синият гняв.Приятели червени-светът ще ви се види тесен......

ЛЕВСКАРКА
Контакти:

Мнениеот ЛЕВСКАРКА » 19 фев 2010 22:39

suni написа:Аз съм собственик на заведение и ще ви кажа какво обичат 99% от посетителте ми :
Задушевна, лека мъгла от цигарен дим-осквернявана от приглушена светлина от стари опушени полилеи,тежки дървени маси отрупани с дебели мезета и полуизпразнени бутилки , примесеният мириз на парфюми ,вино и чам от разпалената камина огряваща с пламъците си блесналте погледи на засукани красавици-разположени върху колената на отбор юнаци,или кършещи потни тела под звуците на страхотните поп фолк мелодии.....
Само едно да отнемеш от тази идилия- няма да е същото !..

Много точно казано. :lol:
България има природни богатства ,
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.

Потребителски аватар
de.bil
Контакти:

Мнениеот de.bil » 19 фев 2010 22:48

е добре де, ама тогава не е ли по-лесно да забранят тютюневите компании и повода за целия спор ще отпадне...
хубаво го е казал другаря Сталин - има човек, има проблем, няма човек - няма проблем....та и с цигарите така :geek:

ЛЕВСКАРКА
Контакти:

Мнениеот ЛЕВСКАРКА » 19 фев 2010 22:58

Аз пуша цигари от 6 г вече.
За 1 денонощие по-1 кутия.
Ако забранят пушенето на обществени места, нищо няма да ми пречи да изляза отвън за 5', за да си запаля цигара.
Никой не ми е длъжен да ми диша никотиновият дим.
България има природни богатства ,
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.

Ryan Giggs77
Контакти:

Мнениеот Ryan Giggs77 » 19 фев 2010 23:17

ЛЕВСКАРКА написа:Аз пуша цигари от 6 г вече.
За 1 денонощие по-1 кутия.
Ако забранят пушенето на обществени места, нищо няма да ми пречи да изляза отвън за 5', за да си запаля цигара.
Никой не ми е длъжен да ми диша никотиновият дим.

Точно така.Ама като гледам май все непушачи сте се събрали тука,сега кво следва да сринеме Булгартабак ли?

Върни се в “Свободна зона”