Kotooshu написа:
Защо да не е и била войната в клуба за гербавите пари... гадая , още нищо не е станало... дано и да не стане, де!
Добре, не те ли е поне малко срам да внушаваш толкова тъпо, че едва ли не Мъри бил кандидат на герП? И това от левскар? Наистина омразата ти те е заслепила! Мъри е подкрепил някакъв негов приятел за кмет на Хасково и толкова.
Гербави пари в Левски в момента няма, в смисъл няма някакви невероятни суми, за които да се водят войни. Има едни натиснати от БХ кокоски, които наливат колкото да не фалираме и си фактурират десятък върху парите, които феновете вкарваме в клуба. А ако искаш да кажеш, че клубът е овлядян от БХ - да, точно така е. И то не от вчера, и то не само клубът, но и организираните му фенове - и твоите приятели, дето пият кокосово мляко, и твоите неприятели, които предпочитат белото пред синьото.
Това, разбира се, няма как да се знае и още повече асимилира от редовия син фен (извинявай, groti, не съм искал да те обидя - това го казвам най-искрено) - на него му трябва отбор със сини фланелки, играещ на Герена и някоя легенда за цвят - с това по нищо не се различават от припоците в Ловеч. Но тук е така - отивам на мача с Октомври и спирам да си хабя нервите и парите. Щом БХ иска да продължи да държи изцяло клуба и масата левскари са ок с това да имат "собственик" като гусин съпругът на г-жа Раева, както и легенди като онзи от известния с влашкото и ромското си малцинство край или бижутерийният кандидат на герП за кмет, дето даже в родния му град не го искат - ок, така да бъде.
Аз отказвам да бъда част от това и да гледам как моят левски се славизира и/или слага тире. Но такива като мен са малцинство - бъдете здрави, другото се оправя, нали?
П.С. И няма как да не спомена сочния дудук, който е надраскан в сайта ни за днешния рд на "собственика"
През 1994/95 е с основен принос за титлата на "сините", вкарвайки 12 гола в 10 срещи.
Е, няма такова падение и дъно - човекът, разбил онзи уникален отбор с алчността си, бил с основен принос за титлата!?!?!? Този, дето напусна точно преди мача ни с Локо (Сф), които тогава бяха водачи в класирането, преди да ги разбием с 8:0 - той бил с основен принос за титлата!?!?!?! Няма такова дъно, просто няма, но българинът си обича насилниците (Стокхолмски синдром), пък и обича да забравя...