Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Martinez1948
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот Martinez1948 » 25 апр 2023 19:51

Red_Omerta написа:Каква омраза бе пич ? Този отбор е създаден единствено и само да пречи и да разцепва ЕДИННАТА червена армия! Изобщо не си в час с нещата само като прочетох от "армейци за армейци". Прочети малко повече за отбора им и КОЙ седи зад него.
За феновете - не забравяй - забравените ? Как да мисля за тях ?

Вече след тези 7 години ми се иска/ше да не съм наясно. Ама уви.
Много изморителен спор, знам как ще се аргументираш с какви думи, какъв синтаксис, какви аргументи… мога така да те контрирам, че да няма какво да кажеш в отговор…
Абе представи си го така, все едно да спориш с жена и правото,правдата и логиката да са на твоя страна. :)

Дайте да гледаме напред и какво полезно може да се направи.
Който бан подклажда другиму, сам изяжда него
“Bunch of slack-jawed faggots around here. This stuff’ll make you a goddamn sexual tyrannosaurus, just like me….”

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 27 апр 2023 17:37

Югата с договор за още 3 години.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

4x4
Контакти:

Мнениеот 4x4 » 27 апр 2023 23:09

Ще мачкаме в неделя зелените човечета на Армията въпреки послушните чернодрешковци! Победа и три точки!
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 27 апр 2023 23:10

4x4 написа:Ще мачкаме в неделя зелените човечета на Армията въпреки послушните чернодрешковци! Победа и три точки!

Абсурдно твърдение. Тройка не ви мърда... :)
Вие г****** не можахте да биете, кво да говорим за т******. :)
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

4x4
Контакти:

Мнениеот 4x4 » 27 апр 2023 23:12

Видеата в подписите са забранени господин разбирач
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER

CSKArforever
Контакти:

Мнениеот CSKArforever » 28 апр 2023 02:16

Мач с мач не си прилича, още повече, че в дербито напрежението е несравнимо, особено пък, когато съперникът ти е спечелил предишните две и Купата срещу теб.
Срещу Лудогорец през последните години традиционно се представяме силно (изключвам Стойчовата пролет и онова 5 на 0, когато състоянието на отбора беше безобразно) и най-пресният пример за това е мачът през октомври в Разград, където въпреки загубата, игрово стояхме по-добре от съперника и направихме един от най-силните си мачове през сезона. (2,3 седмици преди това бяхме тотално надиграни и загубихме от Левски, което не ни попречи след това да направим силен мач срещу Лц).
Мачът срещу Разград в неделя си е троен отвсякъде и шансовете за победа за мен са абсолютно изравнени.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 04 май 2023 16:48

Тея да направят същото в Лигата на Конфренциите и да ходят пред централата на УЕФА да протестират. Тогава глобата няма да е 5 бона. Гати излагацията. Виновени сте. Тъпи сте. Поемете отговорност.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Martinez1948
Контакти:

Мнениеот Martinez1948 » 05 май 2023 10:25

Честит рожден ден. Много успехи и достойно поведение.
Който бан подклажда другиму, сам изяжда него
“Bunch of slack-jawed faggots around here. This stuff’ll make you a goddamn sexual tyrannosaurus, just like me….”

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 05 май 2023 14:44

Тончи Кукоч един от нас.
Ето написаното от Кукоч:

"Клуб, роден за велики неща!

Честит 75-ти рожден ден на най-големия и най-добър клуб в България.

Всяка минута, прекарана в игра за Българската армия, ще остане завинаги в паметта ми. Обичам те САМО ЦСКА "

САМО ЦСКА" Днес, точно в 21.00ч. който има възможност да освети небето с фойерверк, факла или други помощни средства в чест на 75 годишнината на ЦСКА.Тази традиция е по идея на емблематичния червен фен Асен Мечката и се прави на 5_ти май от няколко години.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 05 май 2023 15:36

Стъпка към новата „Армия“: ЦСКА получи виза за проектиране
https://gong.bg/bg-football/efbet-liga/ ... ane-733636
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Върни се в “ЦСКА”