Купа на Бг /Черно море - Лудогорец/ 25.04 вторник 18.30
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Купа на Бг /Черно море - Лудогорец/ 25.04 вторник 18.30
Какво сега да не ходим на стадиона да подкрепим отбора,всичко е решено.По добре да псуваме по телевизора.....
-
ShooterMan
- Контакти:
Разбира се, че ще се ходи. Въпроса е, че, трябва да създадем подходящото усещане на клоуна Чинков още от загрявката, както и у гелосаните.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Силно се надявам,че футболистите ни не са отписали мача,както някой наши фенове.
Не се надявам. Аз съм убеден, че момчетата вярват в победата!
Илиан Илиев знае как се печелят мачове с Лудогорец. Факт е, че Черно Море има повече победи срещу Лудогорец отколкото псевдограндовете от София.
Точно по тази причина и всъщност Лудогорец ни иска извън шестицата. Не ни искат в плейофите.
А колкото до феновете - аз лично бях свидетел как се подкрепяше отбора срещу Локо (Пд).
Ще напълним стадиона. Ще сътворим истинска атмосфера на “Тича”, в която ще потопим шампионите.
Илиан Илиев знае как се печелят мачове с Лудогорец. Факт е, че Черно Море има повече победи срещу Лудогорец отколкото псевдограндовете от София.
Точно по тази причина и всъщност Лудогорец ни иска извън шестицата. Не ни искат в плейофите.
А колкото до феновете - аз лично бях свидетел как се подкрепяше отбора срещу Локо (Пд).
Ще напълним стадиона. Ще сътворим истинска атмосфера на “Тича”, в която ще потопим шампионите.
Ако Морето вземе Купата, на кой стадион ще играе мачовете в уефа?
NOMER14 написа:Ако Морето вземе Купата, на кой стадион ще играе мачовете в уефа?
Теб това не те интересува. Отивай си във вашия форум. Тука се правиш на уважителен, а там - еклери меклери. Двуличник изсипан.
Утре не трябва да допускаме гол, а вкараме ли - да му мислят онези.
Според "Тема спорт", копи-пействано и от други, за ЕКТ е заявен разградският стадион. Официална информация от клуба няма.
P.S. Кройф е точен. Има други цифрови елементи там, те са по "еклерите - меклерите".
Според "Тема спорт", копи-пействано и от други, за ЕКТ е заявен разградският стадион. Официална информация от клуба няма.
P.S. Кройф е точен. Има други цифрови елементи там, те са по "еклерите - меклерите".
Не знам защо съм останал с впечатление че няма предимство за голове на чужд терен. Добре е че те имат в неделя мач, в който ако загубят вероятно губят и титлата. Все пак в парично измерение Лига на Конференциите не може да се мери със Шампионска лига, така че със сигурност ще са с една наум. На тях за целта им трябва някакъв жокер и на момента от ръкава изскача титана Волен Чинков.
Ако не се лъжа, за КБ правилото за гол на чужд терен е все още в сила. Но не това имах предвид. Мисля, че дори само един чист гол тук ще ни стигне, за да преодолеем и реванша в Разград. Във всички случаи обаче, трябва да сме внимателни, особено в началото, че ако пак ни вкарат рано-рано, като през август... Трябва също да се опазим от провокации - и делиормански, и чинковски. Колкото и да е наивно, надявам се да няма от вторите.
-
ShooterMan
- Контакти:
Ако се класираме аз бих бил ЗА стадиона на Ботев Пд. В никакъв случай този на Агата. Макар, че след като с държавни пари се направи не виждам Агата какъв го играе в случая - някакъв онбашия ли? Нали същия Ага с гелосаните си мърши ползва на воля стадион Васил Левски, т.е. моето си е мое, а чуждото - общо според Гелосания. Говорим за ЕКТ, където уж всички представяме България и сме за България...
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.