rhaegar написа:Тва рашката от Ергенът ли е? Прилича на нея.pomiqrat написа:
Чичо Чарли и Чък Лори се сдобрили и може да гледаме нов сезон на Мъжете.
Друг сериал ще правят.
Хеленка Демидова
Нещо ми е избягал правилния превод
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
rhaegar написа:Тва рашката от Ергенът ли е? Прилича на нея.pomiqrat написа:
Чичо Чарли и Чък Лори се сдобрили и може да гледаме нов сезон на Мъжете.
Друг сериал ще правят.
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
ReBorn1982 написа:Ергенино нея ли избра ??
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
ReBorn1982 написа:Ергенино нея ли избра ??
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

pomiqrat написа:ReBorn1982 написа:Ергенино нея ли избра ??
Не я е. Украинка е. Може и да е участвала. Не знам. Видях четири участнички и ми призля. Една къде нямало нужда да тренира, защото можела да си отстрани хирургически деболиите; една много дебела; някаква с толкова много пипано лице, че не може да се усмихне и лицето и да трепне и някаква кадъна със сини венци къде била много хубава
Drunken_Master написа:Никой не може, да се ебава с... агитката на Добруджа! ;д
https://www.youtube.com/watch?v=XJJ2868v6FQ
ReBorn1982 написа:Drunken_Master написа:Никой не може, да се ебава с... агитката на Добруджа! ;д
https://www.youtube.com/watch?v=XJJ2868v6FQ
Ти за кои беше ??? ..... или и ти като Ванката Пеев имаш голямо сърце и в него има място за много отбори ??!

THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".

А ти откъде го познаваш? От ЦСКА-рските години? Демек... бая отдавна ще е било... :)
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта