Крушарски опрощава,Божков каза -Не ща пари.
Жорж кога?
Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Без цензура!
САМО ЛЕВСКИ!
delqnski47 написа:Абе защо постоянно защитавате Разград. ...
Чак да ги защитаваме - не. Просто сме коректив на припошкото лицемерие, непознаването на някои футболни правила, разпукваме разни опорки на оранжеви шамани и така, нищо особено. :)
Иначе страшен рев във ФБ е имало вчера, но както вече отбелязах - изприп(р)остяването ви е пълно. Баси, само припок може да реве из ФБ за мач, в който не участва неговият отбор (в случая играха Лудогорец-Локомотив) и да се кефи на загуби на Левски, също из ФБ.
Да ти кажа честно, понякога даже не ми е смешно като ви гледам отстрани, а малко ви съжалявам. Мъчно ми е за България най-вече. Такива се размножават, след това кой знае в каква извратена ментална среда възпитават отрочетата си, вероятно са нечии колеги и съседи, шофират автомобили, абе сред нас са по един или друг начин. :(
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
- delqnski47
- Контакти:
Serafim написа:delqnski47 написа:Serafim написа:А втория ЖК на Рапосо е нарисуван. Гардира топката, но не е с тяло, а скрак/бедро и то в крака на противниковия футболист, който е на скорост. И изначало тая топка не е във владение на Рапосо.
Значи Краев като скача за висока топка и отнася Юга или който там беше ЖК му е малко, но за Рапосо е пресилен...
Ако БФС имаха желание да са независими подписват договор с футболните федерации от съседните страни - Румъния, Турция, Гърция, Сърбия... И всеки мач се свири от чужди рефери. Един среден пръст за всичките ни клубове и техните президенти. После след мачовете да ходят при арменския поп. И за всяко фриволно оплакване пред камерите (защото можеш да се оплачеш по официален път) да ги викат на килимчето и глобите да започват от 5хил лв. нагоре за "съдията свиреше само в една посока"
Абе защо постоянно защитавате Разград. Откъде идва тая мания при говедата. Кво ви се случи последните няколко години - шпалири, защити...
Къде отиде тоя славен милиционерски отбор ->
Втори жълт картон в центъра първото полувреме след гардиране на топка....
Разбирам да го е настъпил с бутонките или нещо от рода, ама...
А десния крак на Рапосо видя ли къде отиде?
Имаше нарушение, но нито го е ритнал грубо(напротив, даже Праз Зелев го изрита ), а игра за да излезе топката в тъч. Това беше...
Кво само ми защитавате кренвиршите на всеки метър и вие.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
- delqnski47
- Контакти:
TristaNNN написа:delqnski47 написа:Абе защо постоянно защитавате Разград. ...
Чак да ги защитаваме - не. Просто сме коректив на припошкото лицемерие, непознаването на някои футболни правила, разпукваме разни опорки на оранжеви шамани и така, нищо особено. :)
Иначе страшен рев във ФБ е имало вчера, но както вече отбелязах - изприп(р)остяването ви е пълно. Баси, само припок може да реве из ФБ за мач, в който не участва неговият отбор (в случая играха Лудогорец-Локомотив) и да се кефи на загуби на Левски, също из ФБ.
Да ти кажа честно, понякога даже не ми е смешно като ви гледам отстрани, а малко ви съжалявам. Мъчно ми е за България най-вече. Такива се размножават, след това кой знае в каква извратена ментална среда възпитават отрочетата си, вероятно са нечии колеги и съседи, шофират автомобили, абе сред нас са по един или друг начин. :(
Като ви чета, направо са ви превърнали в некви васали шпалирковци. Жалко...
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
Sofia.
Sofia.
И тва от некви балъци дето се клатят около 4-6-то място на 20 точки от върха.. смееех..

Вторият жълт картон на Рапосо е 1000-процентов.
- damyanov1963
eddie написа:И тва от некви балъци дето се клатят около 4-6-то място на 20 точки от върха.. смееех..![]()
От колкото мача нямате победа и не сте им вкарвали гол на тия балъци?
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Гледам изпълнението на дузпата от цесекаря Педриньо и се чудя ,нали имаше едно условие преди време ,като се засилят да бият, да не спират?
Тоя се спря,чак отстъпи назад и пак тръгна напред.
Единия от разбирачите на правилата го няма ,другите цесекари ши кажат ли?
САМО ЛЕВСКИ!
vlong написа:Гледам изпълнението на дузпата от цесекаря Педриньо и се чудя ,нали имаше едно условие преди време ,като се засилят да бият, да не спират?
Качи нещо снимка, може и видео, без да се види няма как да се коментира.