Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот Drunken_Master » 21 апр 2023 13:11

Soulen написа:
rhaegar написа:Ти ежедневно доказваш колко знае твоята, така че не е редно да коментираш другите, честно казано.

Боли го много защото бая хора го напрявихме за смях. Хора като него трудно преживяват гавра и игнор. Радва ме, че му е толкова тежко и дълго време ще страда :)

Трудно би ме заболяло от теб, ама е хубаво, че си вярваш... Аз от доста време съм на мнение, че си пълен смешник. Не знам и кои са тия "много хора", дето са ме правили за смях. Знам, че като пълен комунист, какъвто все твърдиш, че не си, когато някой не е съгласен с твоята гледна точка го заклеймяваш. Знам и че по темата за славянството, след като беше натикан от моя милост, там където ти е мястото се покри като жалък плъх. Въртя, сука, лъга... накрая взе, че избегА. Това и Методи ти го каза... Така, че трудно може да ме заболи, точно от теб. Прекалено ниска топка си ми...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 21 апр 2023 13:12

А и това не ти е първият опит, да ме "удариш". Ама и тогава, все удряше "на камък"... :)
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 21 апр 2023 13:22

От много време те гавря, гледам че и не спираш да ме цитираш и да се месиш в мои разговори и ме гониш като някакво пале. Нали беше молил Помияра да не те цитира, а сега мен гониш все едно не съм платил на к.рва след секс :))

Същата работа като с Реднека дето те изгаври и няколко месеца припкаше след него като очевидно си ниска топка и не ставаш за друго освен гавра :)
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 21 апр 2023 13:25

И кога съм те цитирал? Ти задаваш тъп въпрос и ти отговорих. За какво питаш тогава? За да не ти отговарят?
И престани с тия измишльотини. Трудно бих се трогнал от някакъв анонимник от форума на ГОНГ...
Изображение

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 21 апр 2023 13:26

Soulen написа:Същата работа като с Реднека дето те изгаври и няколко месеца припкаше след него като очевидно си ниска топка и не ставаш за друго освен гавра :)

Да, правилно. Тук взе, че уцели. И той като теб твърди нещо, което не е подплътено с никакви факти. Изпляска го, тръгнах да му задавам неудобни въпроси и изведнъж изчезнА. Пак като теб...
При теб ставаше дума за славянството, при него... че украинците били натикани "насила" в СССР.

Под "припкане" е хубаво да кажеш, че търсех отговор на въпросите си... Ама явно и при теб има недостиг на мозъчни гънки.
Изображение

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 21 апр 2023 15:55

Днес в Билла се е състояла битката за лука. До това ни доведе липсата на Бойко в управлетието.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 21 апр 2023 16:00

Drunken_Master написа:
pomiqrat написа:
Drunken_Master написа:
pomiqrat написа:
Drunken_Master написа:Още миналата година, долу-горе по това време говорих с треньора му, Илиан Илиев, Бог да го прости. Думите на Илиев бяха: "Дал съм му последен шанс, или се стяга или няма да се занимавам повече с него! Сега ще видиш, че на Световното през есента може да стане втори или трети. Просто е адски мързелив!" Доколкото си спомням, на Световното беше сред фаворитите, а не взе никакъв медал. Счупи някакъв рекорд, ама кел файдъ!? Илиан ми каза, че Карлос почнал да ходи по курви, да шмърка... От Катар му предлагали и на него, и на Карлос огромни пари, за да отидат да вдигат за тях, ходил бил лично до Руди Гела за да изпроси по-високи възнаграждения за нашите щангисти, но оня му се направил на интересен. Общо-взето май е въпрос на време, да го прилапат, както се случи и с Иван Стоицов, Боянка Костова и една дузина други наши шампиони, които отидоха в Азербайджан.

Иначе е изключителен атлет, ама психиката на Наим я няма...

Какво ти пука? Не е от български етнос.

Ами бих ти обяснил, ама надали имаш достатъчно мозъчни гънки, че да го вденеш...

Ако ти имаш такива ще ми обясниш, за да се светна.

Ами най-малкото, че защитава българският флаг. Ясно е, че няма как да ти мине през акъла, ама...

Между другото, кво стана с твърденията ми от подписа ти. Кога ще получа доказателство, че съм писал подобни неща. Щото аз никога не съм ги изричал. И изобщо... кога ще си признаеш, че лъжеш малко повече и от циганорите от квартала ти. Ясно е, че си умен като циганин, да не се окаже и че по принцип си такъв?

Няма всеки месец да ти поствам едно и също. Толкова ли си тъп? Нали не е твое мнение, а просто си цитирал някой афтор или джурналист. А и ни се трогваш :D

Drunken_Master написа:Иване, недей да говориш глупости. :)
1:3 е съотношението. Някои дори са още по-категорични... Украинците са същинско пушечно месо. Както каза Витанов: "Руснаците няма за какво да бързат, украинците ще свършат в един ден!" :)

П.С.
Аз и до днес, не мога, да разбера, защо руснаците не използваха усърдно авиацията си и да бяха сринали градове като Угледар!?

Може би отговорът ти се крие в хората, които цитираш. Превод: Липса на мозъчни гънки.

Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 21 апр 2023 16:09

pomiqrat написа:Днес в Билла се е състояла битката за лука. До това ни доведе липсата на Бойко в управлетието.

Няма евтин внос от Украйна :D
Това с лука така и никой, който съм питал не е успял да ми отговори на база на какво така рязко и тройно му скочи цената.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 21 апр 2023 16:09

pomiqrat написа:Няма всеки месец да ти поствам едно и също.

Ти нищо не си поствал, понеже лъжеш като циганорите от родата ти. С тия евтини опити за измъкване, няма да постигнеш нищо. Давай цитатите... или поне си признай, че си циганор. И без това от много време те подозирам.
Изображение

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 21 апр 2023 16:18

ivan56 написа:
pomiqrat написа:Днес в Билла се е състояла битката за лука. До това ни доведе липсата на Бойко в управлетието.

Няма евтин внос от Украйна :D
Това с лука така и никой, който съм питал не е успял да ми отговори на база на какво така рязко и тройно му скочи цената.

Преди ковида беше под лев. Един ден посягам към лука и гледам 3.09. Започнах да се оглеждам да не ми правят скрита камера. Загледах се да не са объркали етикета, но си пишеше лук.

Върни се в “Свободна зона”