За или против пушенето на обществени места
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Gonzo0009
- Контакти:
Re: За или против пушенето на обществени места
Не бе не нямат право.Кой може да научи българина на това никога.
moje suze prema tebi padaju... moje suze padaju nagore
Твърдо стоя зад забраната, каквато има във всички "бели" държави, както и в някои съседни, които не са чак толкова "бели", но в които може да се отиде на дискотека без страх от задушаване...
[center][wrapimg=]https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/s350x350/1782155_10203359119959520_2077530093_n.jpg?oh=d835df5c333af43a2432f0d8305f9166&oe=586C0965[/wrapimg][/center]
Не може и не бива да е забранено пушенето навсякъде.Всеки собственик на заведение трябва да прецени на кой тип клиенти да заложи-пушачи или непушачи.
.cskara. написа:Не може и не бива да е забранено пушенето навсякъде.Всеки собственик на заведение трябва да прецени на кой тип клиенти да заложи-пушачи или непушачи.
В ресторант да забранят пушенето нормално, но в нощен клуб си е пълен абсурд!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!
- ZinedineZidane
- Контакти:
Решението е елементарно и доста хора го казаха - заведения изцяло за пушачи и такива за непушачи! Преценката кой къде да ходи ще е оставена изцяло на личния избор - демокрация! 
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
ПРОТИВ съм пушенето на обществени места 
абсолютно против всякакво тютюнопушене на публични места, освен ако те не са пригодени за тютюнопушене!!!

-
soldierflag
- Контакти:
hlucho написа:.cskara. написа:Не може и не бива да е забранено пушенето навсякъде.Всеки собственик на заведение трябва да прецени на кой тип клиенти да заложи-пушачи или непушачи.
В ресторант да забранят пушенето нормално, но в нощен клуб си е пълен абсурд!
Ако си включват вентилационните системи да, но бях преди време в една дискотека, където включваха въпросната система, когато вече ти залюти на очите от пушека и почнеш да се задушаваш. И я пускаха за 10-15 минути и после пак, докато не стане такава мъгла, че да ти е трудно да видиш хората от твоята маса.
mad butcher написа:Кажете си мнението за забраната за пушене на обществени места от 1 юни.Аз лично съм против не защото съм пушач а защото мисля че това е дискриминация.Трябва да има друг начин,примерно собственик на заведение сам да реши дали вътре да се пуши или не.Даите други мнения.
Твърдо за забраната! Така или иначе пушачите не се съобразяват с околните. Много са на принципа "който не му понася, да се изнася".