El greco написа:Стига простотии бе хора, оставете хората да работят наспокойствие!!! Кой трябва да дойде в Черноморец ,че да ви хареса .???? Ами като сте такива разбирачи , подавайте молби и да ви назначават за треньори , менаджери и т. н.
Фернандес не е изгонен за наднормено тегло от морето , а по съвсем друга причина , позволете ми и аз да поназнайвам някои неща .Не е перфектния нападател, но е страхотен лидер на терена и в съблекалнята.
Далмо да Силва , поне това ,което се вижда от клипчето мисля , че е типичен тежък нападател , тип таран. Забелязахте ли само как сваля топката....ами ...критиката е хубаво нещо ,когато е градивна , а това тука прилича на оплюване . Заповядайте в сряда ще има среща с Бобич и Балъков в кафето на фенклуба , задайте си въпросите и дано удовлетворят претенциитте ви !
Нали се досещаш,че това е извадка от най-добрите му изпълнения,като определено не мога да видя нищо специално в изпълненията му,а освен да сваля топката от него ще се иска и да бележи малкото открили се възможности пред отбора,защото нямаме точно такъв нападател.Не казвам,че съм го голям разбирач,но погледни това:
Бразилският нападател Инасио Далмо, който изкара петдневни проби с „армейците” на лагера в Правец, не бе одобрен от Пламен Марков, предаде „Дарик”.
Кариоката, който в понеделник бе подложен на функционални изследвания, чийто резултати не бяха задоволителни, си събра багажа вчера вечерта и ще се опита да си намери друг клуб.
„В дните, който беше с отбора, преценихме, че той трудно ще се пребори за място в нашия състав”, коментира решението си Марков.
=============================================================================================
Също така не е успял да се наложи и в състава на Брно,аз затовах дадох пример с Прибрам,за да се види че не идва от някакъв изключителен отбор,където конкуренцията е страшна.Да не говорим,че Брно също бяха на подготвка в Анталия и завършиха 1:1 с Пирин,затова нямам големи очаквания към него.Остава Балъков да опровергае мен и всички останали,които не са го оценили.