ReBorn1982 написа:Мястото на простащината не е в училище. Извън него какво правят е отговорност на родителите, но на училище се ходи не за да учиш простотии, а полезни неща ....
Kво му отговаряш изобщо...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
ReBorn1982 написа:Мястото на простащината не е в училище. Извън него какво правят е отговорност на родителите, но на училище се ходи не за да учиш простотии, а полезни неща ....
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

pomiqrat написа:ReBorn1982 написа:Мястото на простащината не е в училище. Извън него какво правят е отговорност на родителите, но на училище се ходи не за да учиш простотии, а полезни неща ....
Училището трябва да те учи на нещата от живота, а това е животът, а не да ти трупа само енциклопедични знания, които биха ти послужили само при Орлин Горанов.
rhaegar написа:То това дори не е в учебния материал, а някаква допълнителна програма. Може би не е най-подходящият език за петокласници, но 90% от тях са чували далеч по-лоши неща вкъщи според мен.
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
ivan56 написа:rhaegar написа:То това дори не е в учебния материал, а някаква допълнителна програма. Може би не е най-подходящият език за петокласници, но 90% от тях са чували далеч по-лоши неща вкъщи според мен.
И сигурно едно 30% вече са правили секс на тази възраст.
Имам позната фармацевтка, която казва, че хлапетата масово си купуват и употребяват презервативи без никаква срам, щото нали е прието все пак в нашето "целомъдрено общество" че е нещо уаа да си купиш презервативи.
------
Супер Марио си е все още бял и с гащеризон(онзи ден го гледах с хлапетата), ама за сметка на това рекламата му за Нинтендо суич е с един тъмен тип играе на конзолата. Това брои ли се :D
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
metodito написа:Верно ли има тикви, които неглежират и оправдават подобни неща. ДКМС, майна.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

rhaegar написа:metodito написа:Верно ли има тикви, които неглежират и оправдават подобни неща. ДКМС, майна.
Верно ли има тикви, които си мислят че в пети клас децата не са чували думи като "ебане" и им пазим малките ушенца?
Изобщо не си разбрал, казахме че не е редно да го има в училищна програма, била тя и спомагателна. Но и че тия деца надали се притесняват от това, че са прочели някъде такава думичка.
Няколко пъти съм бил с колегата да си вземе детето (втори клас) от училище. Говорим за човек, върло ругаещ в трафика, тая тъпа ***** така, оня смотан ******* онака, въобще целия репертоар, с детето в колата. Пръв би скочил, ако в книга, дадена на детето в училище има такива думички. Сега разбираш ли какво имам предвид?
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта