Тая Джулиана Гани (шиптърката) не е ли с някакво монтьорче ??
П.п.: проверих, другата шиптърка е - Гентиана Халити.
Спам тема vol.2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Drunken_Master
- Контакти:
Re: Спам тема vol.2
ReBorn1982 написа:Тая Джулиана Гани (шиптърката) не е ли с някакво монтьорче ??
Шиптърка? Демек циганорка, нали? ;д
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
- Drunken_Master
- Контакти:
Thsmith написа:Ще се изненадаш, но ако е наистина хубава една девойка, иска да работи и има малко акъл, спокойно изкарва 50 бона месечно.
От какво? От моделство? Колко българки познаваш, дето да са моделки? Ама ти говоря за моделки, дето да се снимат за Вог примерно? А не, да ми рекламират олио "Калиакра"... Единствената такава, за която се сещам е Нора Шопова.

THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Drunken_Master написа:[
От какво?
От секс ве, ей Богу. Нали за това питаш?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- Drunken_Master
- Контакти:
rhaegar написа:Drunken_Master написа:[
От какво?
Е, той говори за момичета с "малко акъл"?! Това, да си вдигаш краката на някакви чичаци е нещо перспективно ли? Или престижно?
Drunken_Master написа:rhaegar написа:Drunken_Master написа:[
От какво?
Е, той говори за момичета с "малко акъл"?! Това, да си вдигаш краката на някакви чичаци е нещо перспективно ли? Или престижно?
Да знаеш на кои чичаци и как да ги вдигаш е перспективно във финансов план, очевидно.

Drunken_Master написа:Thsmith написа:Ще се изненадаш, но ако е наистина хубава една девойка, иска да работи и има малко акъл, спокойно изкарва 50 бона месечно.
От какво? От моделство? Колко българки познаваш, дето да са моделки? Ама ти говоря за моделки, дето да се снимат за Вог примерно? А не, да ми рекламират олио "Калиакра"... Единствената такава, за която се сещам е Нора Шопова.
Модел, модел! Няма моделка, пилотка, президентка. Има модел! : ) Това моделка ме дразни почти колкото заместването на "е" с "и" : ) И от какво според теб? Говорим за ескорт услуги, питаш ме за такива, според теб за какво ти отговарям? Няма да е за архитект я : )
Drunken_Master написа:rhaegar написа:Drunken_Master написа:[
От какво?
Обяснявам... Глупавите работят с обяви и търсят една камара клиенти днес. Малко по умните се пласират чрез посредник, който филтрира клиентите. Още по схватливите се опитват сами да филтрират клиентите си и да направят така, че те да останат доволни и да се върнат отново при тях. Поне тези с които искаш да се виждаш. Много скоро имаш своя клиентела и изобщо не ти трябва да търсиш друга и да се виждаш с непознати. Правиш мн добри пари от тесен кръг хора с които не ти е неприятно да се виждаш и да правиш разни неща. Глупавата гледа да те изцеди максимално веднъж и повече да не се видиш с нея, при по разумните е съвсем различно. Има и друг тип, мацки които просто си взимат "шугър дади", търсят си някой който да ги издържа и това е всичко. Това не означава, че крайния резултат не е сходен, но способите са различни.
п.с. Имате много изкривено мнение за основните потребители на такива услуги.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]
Thsmith написа:
п.с. Имате много изкривено мнение за основните потребители на такива услуги.
Не "ние" а той.

Може, много хора си представят, че клиентите на тези момичета са 50 годишни космати тираджии по 150 кг ; )
Принципно мнозинството от заможните хора над 45 си взимат една любовница и просто я сменят (играят шугър дади) а не ходят почасово. Клиентелата на почасовите е в голямата си част доста по млада. Следва да се сетите и че който може да даде по 500, 1000, 1,5 на час за девойка, не е много вероятно да е с вид на боклукчия : )
И двете имат минало по час : )
Принципно мнозинството от заможните хора над 45 си взимат една любовница и просто я сменят (играят шугър дади) а не ходят почасово. Клиентелата на почасовите е в голямата си част доста по млада. Следва да се сетите и че който може да даде по 500, 1000, 1,5 на час за девойка, не е много вероятно да е с вид на боклукчия : )
ReBorn1982 написа:Тая Джулиана Гани (шиптърката) не е ли с някакво монтьорче ??
П.п.: проверих, другата шиптърка е - Гентиана Халити.
И двете имат минало по час : )
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]
- Drunken_Master
- Контакти:
Стига си приказвал глупости. Ти така го представяш, все едно ще влиза в Оксфорд с право. Това си е чисто и просто проституиране. ОК, не я шият някакви миризливи мангасари, ама курвата си е курвата.