Спам тема vol.2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Спам тема vol.2
Това е филмът, който всеки трябва да гледа :Д https://www.youtube.com/watch?v=E9eAshaPvYw
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
-
ReBorn1982
https://www.24chasa.bg/ozhivlenie/article/14238164
После ми разправяйте, че тия гнусотии не се пропагандират нарочно ..... отвсякъде ти ги навират.
После ми разправяйте, че тия гнусотии не се пропагандират нарочно ..... отвсякъде ти ги навират.
Емиииии :D
Бившият футболист на Барселона Жерард Пике и новата му приятелка Клара Чиа Марти се превърнаха в основното вдъхновение на медиите след разкриването на връзката им. След като реши да напусне Шакира и двете им деца, синовете Милан и Саша, футболистът постоянно е обект на обществени критики.
В последните часове, в социалните мрежи врят около темата, че приятелката на 36-годишния Пике - 24-годишната студентка Клара Чиа Марти, е трансджендър жена
Бившият футболист на Барселона Жерард Пике и новата му приятелка Клара Чиа Марти се превърнаха в основното вдъхновение на медиите след разкриването на връзката им. След като реши да напусне Шакира и двете им деца, синовете Милан и Саша, футболистът постоянно е обект на обществени критики.
В последните часове, в социалните мрежи врят около темата, че приятелката на 36-годишния Пике - 24-годишната студентка Клара Чиа Марти, е трансджендър жена
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Някой почитател на шаха тук? Доста интересен финал правят момчетата.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
-
THE G.A.M.E
Добре уе, как е възможно да правиш 2-ра част на блок-бастър, и почти да не промениш сценарият от 1-вата ?
Иде реч за "Аватар 2".
Някой да видя нещо различно ?
Иде реч за "Аватар 2".
Някой да видя нещо различно ?
- metodito
- Контакти:
pomiqrat написа:Емиииии :D
Хахаха. Иначе като става дума за Пике, тази снимка много ме кефи:

- Drunken_Master
- Контакти:
metodito написа:Познай града:
Търново, разбира се...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
- Drunken_Master
- Контакти:
metodito написа:Ъф корс.
Горе в дясно има ебахти подсказката... :)
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".