Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

tmanolov
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот tmanolov » 12 апр 2023 15:39

BRF написа:
tmanolov написа:Всички фактури са с ДДС бре, уважаеми селтако (ред нек значи точно това). Освен ако фирмата не е регистрирана по ДДС, но такива са доста малко. Айде малко по-сериозно - знам, че е трудно за пилешкия мозък на припоците, но все пак.

Колкото до палмите, те изрично си го казват

Отделно групата компании е направила плащания извън спонсорските договори за още 980 хиляди лева или общо 1 960 000 лева извън спонсорските договори, по които също групата е платила ДДС в услуга на клуба.

Странно, счетоводителю-селтак, какви ли ще са тези суми от общо 1 960 000 лева, за които е платено ДДС? Сефте чувам да се плаща ДДС за дарение, но може и да греша де, поне в припошките тикви, където Литекс е ЦСКА, даренията може и да са с ДДС :)

Като беше пуснал участието ти в Стани богат и си викам,гледай какво точно говедо!Ама съм се объркал,освен да се хвалиш къде ще почиваш,какво ще купуваш,къде си гледаш мачовете-въобще комплексарски работи-другото ти е припок в главата!Как решаваш,че ако си от ЦСКА си глупав само ти си знаеш,елита на България по математика 9-12 клас в по-голямата си част бяха в секотор В на стадион Славия в неделя,Бъди здрав!

Мерси, и аз ти благодарих тогава. Не, не се хваля и не го казвам в тази насока, ама как и да е. При мен има принципни позиции - уважавам истинските цесекари, които се бориха до последно за отбора си, който БХ затри. Но тези, които припознаха Литекс, онзи Литекс, дето ги изнасили с 8:0 и манипулират общественото мнение с парите на дребния господин, включително в Уикипедия (пусках го няколко пъти, как ЦСКА се бил обединил с Литекс и Етропле и бил станал ЦСКА) - е, към тях нямам нищо позитивно. те са припоци и толкова! За мен припощината е болест и ако някога, не дай Боже, моят клуб фалира, за мен футболът в Бг става безинтересен, ако ще Реал Мадрид да преместят на Герена. Принципна позиция, нищо лично - всеки може да вярва в каквото си иска!

Бъди здрав и успешен и светли празници и на теб!
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 12 апр 2023 15:50

tmanolov написа:
BRF написа:
tmanolov написа:Всички фактури са с ДДС бре, уважаеми селтако (ред нек значи точно това). Освен ако фирмата не е регистрирана по ДДС, но такива са доста малко. Айде малко по-сериозно - знам, че е трудно за пилешкия мозък на припоците, но все пак.

Колкото до палмите, те изрично си го казват

Отделно групата компании е направила плащания извън спонсорските договори за още 980 хиляди лева или общо 1 960 000 лева извън спонсорските договори, по които също групата е платила ДДС в услуга на клуба.

Странно, счетоводителю-селтак, какви ли ще са тези суми от общо 1 960 000 лева, за които е платено ДДС? Сефте чувам да се плаща ДДС за дарение, но може и да греша де, поне в припошките тикви, където Литекс е ЦСКА, даренията може и да са с ДДС :)

Като беше пуснал участието ти в Стани богат и си викам,гледай какво точно говедо!Ама съм се объркал,освен да се хвалиш къде ще почиваш,какво ще купуваш,къде си гледаш мачовете-въобще комплексарски работи-другото ти е припок в главата!Как решаваш,че ако си от ЦСКА си глупав само ти си знаеш,елита на България по математика 9-12 клас в по-голямата си част бяха в секотор В на стадион Славия в неделя,Бъди здрав!

Мерси, и аз ти благодарих тогава. Не, не се хваля и не го казвам в тази насока, ама как и да е. При мен има принципни позиции - уважавам истинските цесекари, които се бориха до последно за отбора си, който БХ затри. Но тези, които припознаха Литекс, онзи Литекс, дето ги изнасили с 8:0 и манипулират общественото мнение с парите на дребния господин, включително в Уикипедия (пусках го няколко пъти, как ЦСКА се бил обединил с Литекс и Етропле и бил станал ЦСКА) - е, към тях нямам нищо позитивно. те са припоци и толкова! За мен припощината е болест и ако някога, не дай Боже, моят клуб фалира, за мен футболът в Бг става безинтересен, ако ще Реал Мадрид да преместят на Герена. Принципна позиция, нищо лично - всеки може да вярва в каквото си иска!

Бъди здрав и успешен и светли празници и на теб!

Не не,можеш да си пишеш каквото искаш и да си имаш принципи каквито искаш!Добре е да изчакаш да фалирате преди да решаваш какво да правиш!Странно е как "всички припоци са с пилешки мозъци" ,ама може би всички говеда които познаваш са само топ хора,а всички припоци са само клошари,знам ли!Вашата мантра е ,че сме си изоставили клуба което разбира се не е така,но не ми се влиза в тоя разговор!Много хора сме правили много неща ,но сега сте вие на мода,8 години се борихма ние!

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 12 апр 2023 15:58

Баси, някой неутрален няма ли да ни обясни ситуацията ?
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 12 апр 2023 16:05

eddie написа:https://blitz.bg/sport/bg-futbol/ot-arkhivite-na-sotsializma-mvr-podslushva-trenor-na-tsska_141066.html

https://politburo.archives.bg/bg/2013-0 ... 13--1971--

Изображение

Сега остава да кажеш, че ваще с-датели от политбюро начело с Мбалев и Джуров са били дисиденти опозиционери на БКП.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 12 апр 2023 16:05

Много се биете във гърдите, ама утре като " Левски на Левскарите" и Тръста примерно начело с Мъри и Ивков вземат ,че регистрират един чист и свят автентичен Левски-София . Дали, няма да има едно доволно голямо число привърженици които да го припознаят?

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 12 апр 2023 16:08

onegavon написа:Много се биете във гърдите, ама утре като " Левски на Левскарите" и Тръста примерно начело с Мъри и Ивков вземат ,че регистрират един чист и свят автентичен Левски-София . Дали, няма да има едно доволно голямо число привърженици които да го припознаят?

Никой нормален левскар няма да подкрепи това безумие. Поради тази причина в Левски-София ще бъдат точно Левски на Левскарите, Тръстове, НКПСЗ, Мъри, Ивков, Младежи, Гугутки и т.н.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 12 апр 2023 16:11

BRF написа:Не не,можеш да си пишеш каквото искаш и да си имаш принципи каквито искаш!Добре е да изчакаш да фалирате преди да решаваш какво да правиш!Странно е как "всички припоци са с пилешки мозъци" ,ама може би всички говеда които познаваш са само топ хора,а всички припоци са само клошари,знам ли!

Не, познавам всякакви левскари и една част от тях са абсолютни говеда. Както познавам и бивши чорбари, които са фенове на числото и много такива, които станаха припоци, въпреки определено немалкия си умствен капацитет - просто отказаха да приемат реалността, което е често срещано при някои умни хора. За масовката е ясно - фйенувити, кюрдъ, стадиона и туй то, ний смйе цйесйека и готото. Убеден съм, че, ако не дай Боже фалираме, и сред левскарите ще има много припоци - то всъщност повечето левскари така или иначе припознаха Литекс за ЦСКА и редовно си говорят за някакви мачове с чорбата, включително и на последния ни мач с Локото (и те не са много Локо) имаше възгласи в края да бият някаква чорба в следващия мач. Тук е така, затова казвам,ч е всеки има право на принципна позиция.
П.С. Иначе си много прав - едно е заявката за нещо, друго е реалното ѝ изпълнение...
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 12 апр 2023 16:11

1914.1902 написа:
onegavon написа:Много се биете във гърдите, ама утре като " Левски на Левскарите" и Тръста примерно начело с Мъри и Ивков вземат ,че регистрират един чист и свят автентичен Левски-София . Дали, няма да има едно доволно голямо число привърженици които да го припознаят?

Никой нормален левскар няма да подкрепи това безумие. Поради тази причина в Левски-София ще бъдат точно Левски на Левскарите, Тръстове, НКПСЗ, Мъри, Ивков, Младежи, Гугутки и т.н.

То и за баскетбола така говорехте,ама накрая друго се получи!

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 12 апр 2023 16:12

Абсолютно съм убеден, че ще съберат много подкрешящи ги, особено ако намерят и богат господин, дето "шъ ги издържъ". Все пак сме част от един и същ народ, нали?
Непринуден написа:

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 12 апр 2023 16:12

BRF написа:
1914.1902 написа:

То и за баскетбола така говорехте,ама накрая друго се получи!

Отново същите лица бях там. Другите ги определих вече като ''ненормални''.

Върни се в “Левски”