Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

helic
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот helic » 12 апр 2023 15:28

Plovdiv_1926 написа:Мъри, въпреки че го боготворите, с това решение така ви разделя и ви праща на крачка от пропастта, че не е истина. Вероятно изказаното от него е вярно, ама понякога трябва да си дадеш сметка и какви могат да са последствията и какви може да преглътнеш. Да не говорим, че е твърде вероятно, изнесеното за заплатата му да е вярно, голямо спасяване, голяма любов за 60 хиляди лева на месец.

По-странното в случая е кой срещу кого воюва задкулисно, защото малко шизофренно звучи на Таки, разбирай на Тиквоча групировката за мокри поръчки да тръгва на офанзива срещу зетя на Таки Боримиров, който е със Сираков. Дали всичко не е един режисиран цирк от "спонсорите", без значение Борисов, Пеевски или Пламсбет, в който и Стоилов, и Сираков са подведени и така да ви пуснат да воювате помежду си, както става и в момента? Или има истинска война за власт и контрол над отбора ви, която ние не виждаме. Ако Юнайтед груп са пряко свързани с Пеевски, както писаха сърбите, то може и Тиквата да е зад Палмсбет и да си правят сечено, макар че честно казано другата хипотеза също не я изключвам.

е това се питат всички левскари. КОй кой е в тия циркове. ЗА това е толкова сложен пъзела, щото не е много ясно кой с кого воюва и кой от чия армия е.

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 12 апр 2023 15:29

Балкански Орел написа:Да кажа защо аз вярвам на Сираков.
1.В най-тежните моменти така нарчения г.з излезе и взе акциите от един проституиращ из София, намери спонсор благодарение на когото все още съществува това дружество, следователно истинския клуб.
2.Същия този г.з изначално създаде Стоилов като тренер, следователно и Приказката.
3.Същия г.з направи всичко възможно да доведе отново Мъри в Левски и го направи, ако е имал някакви користни цели въобще нямаше да си прави труда да го върне, а можеше да си вземе някой като Делио Роси или някой чужденец и да си цоцка от явно много "забогателия" Левски.
4.Иво Ивков съм сигурен, че много хора дори не са го чували преди г.з лично да го направи Изпълнителен Директор и да, отново важи същото, че ако искаше да цоца щеше още отначало да си сложи доверен човек.

Казинака може да вземе акции самосиндикално, колкото и аз мога. Пратен е от Борисов, както и спонсора впрочем. Никой не дава пари без да е натискан. Левски е отново политически заложник, затова и Мъри си тръгна, защото европейски модел на управление, никога няма да се състои.

А тези не искат да са собственик, а да дадат жълти стотинки и всичко да го пишат заем и да управляват отбора. Или изкарай милионите или се разкарай. Друг спонсор няма да бъде допуснат в момента по политически причини.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

filcolins
Контакти:

Мнениеот filcolins » 12 апр 2023 15:30

darkblue67 написа:
I_Tuk_Froid_Pobedi написа:
groti написа:Сираков явно е на каишка и в момента главната му функция е да измие имиджа на спонсора.

Сираков няма как да не мие имиджа на спонсора, защото ако и той се махне на кой ще разчита за финансиране. Каза го, че преди това е имал само една оферта за 5 млн. за пет години. Абе плюем го ама и на него хич не му е лесно. Знам сега тези дето го наричат Раев и г.з. ще кажат - да не се е хващал с клуба, ама кото разнасяха акциите никой не се нави да ги вземе, дори и Мъри. Какъвто и да е, каквито и глупости да е правил, само заради това трябва поне малко да се отнасяме уважително.

Много точно. Браво

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 12 апр 2023 15:32

Най-лесно е да си левскар тези дни:

Изображение
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 12 апр 2023 15:33

Всяка прилика с действителни лица и събията е случайна:
Изображение
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 12 апр 2023 15:33

W84me написа:
metodito написа:И според мен е така (че е слаб треньор), но ми направи приятно впечатление, че когато беше треньор играчите го уважаваха - Прохазка, като каза, че посвещават равенството (или победа ли беше) с ЦСКА-София на него.

Бихме Тирето с Дерменджиев.

Благодаря за корекцията.

Потребителски аватар
darkblue67
Контакти:

Мнениеот darkblue67 » 12 апр 2023 15:33

1.В най-тежните моменти така нарчения г.з излезе и взе акциите от един проституиращ из София, намери спонсор благодарение на когото все още съществува това дружество, следователно истинския клуб.
2.Същия този г.з изначално създаде Стоилов като тренер, следователно и Приказката.
3.Същия г.з направи всичко възможно да доведе отново Мъри в Левски и го направи, ако е имал някакви користни цели въобще нямаше да си прави труда да го върне, а можеше да си вземе някой като Делио Роси или някой чужденец и да си цоцка от явно много "забогателия" Левски.
4.Иво Ивков съм сигурен, че много хора дори не са го чували преди г.з лично да го направи Изпълнителен Директор и да, отново важи същото, че ако искаше да цоца щеше още отначало да си сложи доверен човек.

++++++
И не мога да разбера, защо аз не мога във форума да нарека някой друг съфорумец г.з. или с друг обиден епитет, а се разрешава да се обиждат легенди на Левски, каквито и човешки недостатъци да имат(то кой ли няма ).

Blue_Blood84

Мнениеот Blue_Blood84 » 12 апр 2023 15:34

По точка трета, щом така се скараха брутално, значи има още какво да се изцоца от клуба, иначе няма друга логика:)))

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 12 апр 2023 15:34

koisa написа:
teerr написа:Дякона НИКОГА не е казвал това,стига сте слагали думи които не е казвал.......

Всъщност май фигурира подобно нещо в книгата "Писмата на Левски" с избрани цитати от негови писма.

Не, това беше поредната гавра на жълтопаветните джендър-резаци.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 12 апр 2023 15:41

icemanbg33 написа:
tmanolov написа:
helic написа:Или алегорично казано - не ти е проблем на живот и смърт да си се разхождаш с воденичен камък на шията, но става проблем, когато се озовеш под водата с него :)

+1. брутално точно :)
Върху даренията има данък, но не е ДДС, а те изрично са си записали, че е ДДС, затова и не е дарение. най-много ме е яд, че всички сме левскари и искаме най-доброто за отбора, а един г.з ни скара така брутално. Щото явно първопричината е той - нали е мажоритар вече и "тук се слуша мойта воля, аз съм капитан". Макар че моят съименник го беше казал някога - какво ще решаваш ти бе, като нямаш пари - а видно паите ги дваме ние и палмите, като ние сме дабъл или трипъл на палмите, които даже си вземат 10% от това, което ние даваме. Найс, а?

Разбирам, ти си Господ-Бог с 13 висшета и каталога на Оксфордската библиотека в главата ти, но явно слушане с разбиране не ти е сила. Какво не разбра от казаното на тази конференция, а именно: 0% ОТ ДАРЕНИЯТА КЪМ ЛЕВСКИ ОТ ФЕНОВЕТЕ ОТИВАТ В ПАЛМС БЕТ.

Но в началото, преди Мъри и ивков да се разсмърдят, са влизали. Готино, нали? А в момента влизат дори и парите от УЕФА за участието в ЕКТ - още по-готино, нали? А от билетите? А от феншопа?
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Върни се в “Левски”