Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот ugly bug » 12 апр 2023 07:35

Шоуто продължава!
Удри , Насе !

Изображение
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 12 апр 2023 08:04

Опааааа, ....!!!
В Дарик радио при Дюзев стана ясно , че Мъки се е съгласил да вземе акциите и да управляват Подуене в калъп с наркосите..
Явно иска да се прави на началник.
Шоу на макс !
Еееей тия нямат спирка !
Смеееееех !
:-)))))

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 12 апр 2023 08:08

k20dan4o написа:Олеле, Бай Пели...назначили са Красен Георгиев на ВАРа. Оня дето викаш че тенденциозно е порязал през далечната 2017 юношките U19 в Русе...УЖАС. Ама той пък се поправи с/у Септември, забравих.

Не знам какво си видял на мача със Септември, това което аз видях беше , че Красен Георгиев ощети ЦСКА.А това което съм написал за Красен Георгиев е копирано от медия, която проследява отношенията между съдията и ЦСКА през годините.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

eddie
Контакти:

Мнениеот eddie » 12 апр 2023 08:15

Добро утро и хубав ден на всички..

Изображение

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 12 апр 2023 08:40

eddie написа:Добро утро и хубав ден на всички..

Изображение

Тез сега да не се разпаднат баш преди мача ебати
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 12 апр 2023 08:52

ugly bug написа:Опааааа, ....!!!
В Дарик радио при Дюзев стана ясно , че Мъки се е съгласил да вземе акциите и да управляват Подуене в калъп с наркосите..
Шоу на макс !
Еееей тия нямат спирка !
Смеееееех !

Всичко за Мъри Антирекордний се провали, когато реши да става началник, вместо да изпълнява треньорските си задължения. С ''Левски на наркоманите'' (1000 члена) за 2 дена ще платят всички дългове.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 12 апр 2023 09:18

1914.1902 написа:
Шоу на макс !
Еееей тия нямат спирка !
Смеееееех !

Всичко за Мъри Антирекордний се провали, когато реши да става началник, вместо да изпълнява треньорските си задължения. С ''Левски на наркоманите'' (1000 члена) за 2 дена ще платят всички дългове.

А аз си мислех, че имаш тънко чувство за хумор...
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 12 апр 2023 09:19

eddie написа:Добро утро и хубав ден на всички..

Изображение

баси, не ви ли писна да четете нашите форуми бре - старата партийна школовка на БКП си казва думата. И все пак цска умрЕ, а вие сте припоци на ловешкия инцест
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 12 апр 2023 09:35

Защо в подуенските среди постоянно се говори за отписване на задълженията на клуба към Палмсбет и Божков? Нали тези пари са изпапани именно от клуба и са помогнали клуба все още да съществува? Нали идването на Палмите и Божков се свързва с БХ, а с евентуално отписване на задълженията дали не се боставя абсолютно равенство между ПФК „Левски“ София и Бойко Борисов? И още нещо, което ми направи впечатление е, че някои хора считат спонсорството за вид дарение и видете ли Спонсорът трябвало да бъде благороден и трябвало само да дава, без да търси защита на своите интереси. Това го чух от Касабов и Русев, както и от сини фенове. Явно през годините подуенци са приели за нещо съвсем естествено, че всички трябва да са им длъжни, включително и държавата. Точно това според мен ги вкара в тази спирала надолу, от която много трудно ще излязат.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 12 апр 2023 09:36

1914.1902 написа:
Шоу на макс !
Еееей тия нямат спирка !
Смеееееех !

То хубаво иска да е началник ама не беше ли редно онази вечер вместо да ви кара да будувате по нощите и час и половина да дрънка глупости, да беше излязъл и да каже "не ми се треньорства повече, искам да съм началник и ще управлявам с дрогите" ... и всичко приключва.
Дъра-бъра два часа а накрая ....курец!
Шоу да става !
:-))))

Върни се в “Левски”