Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот TristaNNN » 09 апр 2023 19:05

Kotooshu написа:Като за последно, че не ми се кара с разни хора, ясно ми е, че доста хора ме "обичат" в този форум, интересно е как си траяха да не казвам като какво, като им вадех гнусотиите на наркосите + любимите им парашутисти, години наред .... сега, палачинката, братче......

Не е много мъжко да се правим на мъченици, но всеки с мнението си, де.
Ти добре вадеше гнусотиите на наркосите, за някои от тях съм бил напълно съгласен с теб, за други сме водили разгорещени спорове и т.н. , ама не може за всичко нередно в клуба да обвинявате организираните. Покрай нашите дискусии много често съм ви повтарял, че прехвърляте проблемите от болната глава на здравата, ама станах и аз наркос, гробокопач, адвокат на наркосите и т.н. Тука един тъпанар и любител на чашката даже ми заяви, че не съм бил левскар. :))) Боли ме ку*а за мнението на тъпанарите, не смятам да се правя и аз на мъченик, но пък като каза палачинки, говорене и траене, аз не видях едно мнение от вас, което да загатне, че май-май гробокопачите в последно време са едни други. Това, разбира се, не създава ореол на наркосите, да не подхванеш пак стара песен. :) Та, хубаво е всеки левскар да има мнение или позиция, които да защитава, ама е редно малко да се осланяме на факти и доказателства, а не да гадаем и пророкуваме побоища, убийства, далавери, схеми и да им приписваме абсолютно всякакви лайнарщини, само щото мразим организираните.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 09 апр 2023 19:13

tmanolov написа:- има ли по-скъсан собственик на отбор в А, Б или В група от нашия г.з

На водещ отбор от Северна България собственикът е 30-годишен. Колко е да по-закърпен?

sokoleto46
Контакти:

Мнениеот sokoleto46 » 09 апр 2023 19:18

Абе,пичове,да попитам за един приятел: дали пък "палмите" не са хора на Черепа? Тогава всичко си идва на мястото...

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 09 апр 2023 19:20

NOMER14 написа:
tmanolov написа:- има ли по-скъсан собственик на отбор в А, Б или В група от нашия г.з

На водещ отбор от Северна България собственикът е 30-годишен. Колко е да по-закърпен?

И аз съм собственик на отбор. Мога да се сравнявам със Сираков по закърпеност.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 09 апр 2023 19:32

sokoleto46 написа:Абе,пичове,да попитам за един приятел: дали пък "палмите" не са хора на Черепа? Тогава всичко си идва на мястото...

Невъзможно! Бащата на Тирето от Банкя остреля Черепа, след което Ефбет, Уинбет и Палмсбет се радваха не невиждан хазартен комфорт, герберастите им осигуриха такъв чадър чрез държавната си, административна бухалка, който едва ли има аналог в друга европейска държава. Няма как Бащата на Тирето да остреля Черепа и след това да му осигури толкова сладки времена в Палмсбет, за които впрочем напомням, че преди да се появят в Левски бяха почти никои даже за комарджиите, респективно и за пазарния дял в тотото, обороти, разпознаваемост и т.н.
Малко офтопик, но е нужен, за да приключим гениалното прозрения на приятеля ти: Ако ще търсите дългата хазартна ръка на Черепа у нас, обърнете поглед към 8888. Старите комарджии разправят, че има изумителна прилика с бонуси, игри, наименование и други разни работи със 7777. А 8888 се появиха след като оня от Банкя слезе от локомотива.
Последна промяна от TristaNNN на 09 апр 2023 19:50, променено общо 2 пъти.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 09 апр 2023 19:35

tmanolov написа:Понеже виждам доста мнения, за които оценката ми е нещо средно между малоумни и откровено идиотски, ще задавам няколко въпроса:
- дъщерята на г.з. (по-грозната, дето уж се води "умната" в семейството - Виолета) работи ли на клатикурна позиция (акаунт мениджър) в Палмите за доста сериозна заплата. Същата женена ли е за някакъв посредствен футбалер, който в момента е на клатикурна позиция в Левски
- жената на г.з. (мъжът в семейството) получава ли спонсорство от Палмите за спортната ѝ дейност, дори генерално спонсорство и то за доста сериозна сума
- г.з. стриган ли е нула номер неколкократно от предишния собственик за далавери и насафари ли същия Мъри преди мача с Тампере
- има ли по-скъсан собственик на отбор в А, Б или В група от нашия г.з

Като ми отговорите на тези доста елементарни въпроси, ще пробваме с по-сериозните, особено тези, свързани с БХ. Апропо, БХ държи и г.з. (през палмите), и наркосите (през белото) - ерго, не очаквайте да се случи нищо особено в нашия тим. Аз приключих с дарения и посещения, надявам се, че диванните фенове, живеещи във фейсбоклука, ще ме заместят във ВИП-а и ще дават по 100 кинта всеки мач в подкрепа на г.з., иначе стават обикновени плямпачи!

П.С. С което приключвам - говорих с Ивков на полувремето. Макар аз да наричах "собственика" ни Раев, оня г.з и т.н., Ивков нито веднъж не го обиди (частен разговор, не се записва) и просто каза, че гледат в различни посоки и затова си тръгва. Каза и че Левски ще го бъде - аз си го преведох като БХ да натисне Милото и да избутаме сезона, после разпродаване и вариант СлаБия. Дано греша

Да го има навсякъде! Вярно е, че изключително много идиоти има, това не е патент на припсовете. Елементарна справка стига да направят с колко се повиши стойността в трансфермаркет на футболистите благодарение само и единствено на Мъри. Тоя човек носи няколко милиона чиста печалба, която можеш да осребриш, ако не си идиот като Раев.

От другата страна имаш въпросния циганин с акциите, който ходи на сафарита, показва си г.з., Диксън, Шолак сега Палмите. Цялото му семейство е зависимо от тях.

Левски си заслужава съдбата и тирето, ако феновете оставят така нещата.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

sokoleto46
Контакти:

Мнениеот sokoleto46 » 09 апр 2023 19:40

тристаННН,ами точно затова ,де ! Непознати никому,а изведнъж започнаха да спонсорират най-големия ФК в територията !!!???
Малко ми намрисва тази работа..."Милото" откъде се взе,някакъв парашутист ли е,що ли....

Blue_Blood84

Мнениеот Blue_Blood84 » 09 апр 2023 19:52

Абе то вече не ме интересува какво се случва с отбора, кой от кой иска акциите, на кой ще ги даде и тн, но ми е малко смешно, един пост от Левски на левскарите, малко по-късно друг пост, но от НКП. Не са ли едни и същи хора там, само къде се сменяват имената на организациите. Като плюят, нека го правят от един акаунт ли, страница ли там какво се води.:)))

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 09 апр 2023 19:53

TristaNNN написа:
Kotooshu написа:Като за последно, че не ми се кара с разни хора, ясно ми е, че доста хора ме "обичат" в този форум, интересно е как си траяха да не казвам като какво, като им вадех гнусотиите на наркосите + любимите им парашутисти, години наред .... сега, палачинката, братче......

Не е много мъжко да се правим на мъченици, но всеки с мнението си, де.
Ти добре вадеше гнусотиите на наркосите, за някои от тях съм бил напълно съгласен с теб, за други сме водили разгорещени спорове и т.н. , ама не може за всичко нередно в клуба да обвинявате организираните. Покрай нашите дискусии много често съм ви повтарял, че прехвърляте проблемите от болната глава на здравата, ама станах и аз наркос, гробокопач, адвокат на наркосите и т.н. Тука един тъпанар и любител на чашката даже ми заяви, че не съм бил левскар. :))) Боли ме ку*а за мнението на тъпанарите, не смятам да се правя и аз на мъченик, но пък като каза палачинки, говорене и траене, аз не видях едно мнение от вас, което да загатне, че май-май гробокопачите в последно време са едни други. Това, разбира се, не създава ореол на наркосите, да не подхванеш пак стара песен. :) Та, хубаво е всеки левскар да има мнение или позиция, които да защитава, ама е редно малко да се осланяме на факти и доказателства, а не да гадаем и пророкуваме побоища, убийства, далавери, схеми и да им приписваме абсолютно всякакви лайнарщини, само щото мразим организираните.

Стига па и ти, сега пък съм бил мъченик, бацка толкова съм нервиран, че всеки един момент от седмици мога здраво да избухна и ще стане грозно... само на некъв пумпал си изпуснах нервите, засега!
Казал съм ти, бил съм част от тези утайка, вярно в началото им, когато беше съвсем друго, но не се гордея от този факт, мога с имена и доказателства да говоря защото са ми комшии в квартала живееха разни боклуци, как по дяволите след няколко години в НКП да редиш знамена в началото, та да стигнеш да касичка като плащаш ексурзиите на наркосите , та щото им е голяма устата.... та до бизнес за десеттки хиляди левове, без един работен ден.... това е една малка част от това което съм виждал, а не по преразкази по съчинения или една жена казала.
Ще ти отговоря от уважение заради споровете в който и аз и ти сме разбирали другата страна на монетата, много добре знаеш ,че не е било лично и мен не ме интересуват лични нападки, като теб някой нещо те е определил, така и мен разни боклуци се появяват от дупките си да ме храчат на личноста основа, ама тяхна работа... сложил съм си ги на онази работа.
Проблема до колкото мога да разбера, е че ти искаш аз да коментирам нещо което официално излезна от клуба преди по малко от 24-часа, еми чети коментирах.
В това буре с барут в което всеки напада някой и се самообвиняваме взаимно , според теб удачно ли е да се водят нормални спорове като ние водихме, е с малки изключения:)
В крайна сметка тези крайни обвинения един към друг, все едно аз и ти сме ограбили клуба не ми се нравят...
Значи, наистина за мен 10% са най големия проблем, знаех, че е само за магазина, това съм чел това си спомням, моя грешка, тогава нямаше голям проблем, след като мъри каза цялата истина за 10% няма как да не съм притеснен, задължително трябва да отпадне този договор иначе пак сме заложници, за мен е това най-важното.
Много от нещата са чисто човешки спрямо думите на Мъри който чух, тях няма какво да ги коментирам, така се е почувствал така е реагирал... до последно бях сигурен че ще се разберат.
Както и да е споменах 10% - огромен проблем, от друга страна ти съгласен ли си да се даде управлението на "феновете", аз не!
Патова ситуация сме .... спомняш си какъв фурор беше с членските карти, еми минаха 3-години и може би имаше начин ние да решим кой крив и кой прав и в каква насока да върви клуба, ама нанйси...
За последно, че става дълго... знаеш, аз съм праволинеен в мнението си за онези ... човек, шибания коректив онези никога не могат да бъдат, та и за това страдаме като публика, че няма алтернатива на тях или по скоро я смазват в зародиш...
Относно НС, нали не сме по слуховете, а по документите, със сигурност няма да ми повяваш, не че ми пука но повече от всичките анти-сираковци искам да се махне и да дойде читав човек на негово място, ма го няма за съжаление.
Не мисля, че беше редно да си тръгва Мъри...ама здраве да е , няма култ към личноста, ще го преживея, щом на него му е трудно, нека да ни пита нас последните 12-13г... ама здраве да е.
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 09 апр 2023 20:25

Kotooshu написа:.....

Няма нужда да коментираме НКП-та и дрогите, тия работи, де ми ги разкаваш, баш на мене са ми ясни под някакви различни форми.... :))
За друго реших да те бъзна, ако искаш даже може да го наречем градивна и добронамерена, дори и леко закачлива, критика - не може за всичко нередно, съмнително, странно, нелогично и т.н. в клуба да хвърляме незабавно вината върху организираните, ей така - под подразбиране.
И нека, всички левскари в тоя форум, да не се заканваме един другиму! И аз мога да подбера много потребители, направо ще ги попилея както не бях писал няколко месеца, ама всички сме изнервени и няма смисъл да се прави още сеир за оранжевите пишколапци-безчестници.
[offtopic]

Върни се в “Левски”