damyanov1963 написа:Абе да попитам тия, дето с гордост се наричат армейци, без дори да са ходили в казармата, може ли поне един от тях да каже какъв чин има от армията, или не познават пагоните?
донаборник
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
damyanov1963 написа:Абе да попитам тия, дето с гордост се наричат армейци, без дори да са ходили в казармата, може ли поне един от тях да каже какъв чин има от армията, или не познават пагоните?
CaptainBertorelli написа:damyanov1963 написа:Абе да попитам тия, дето с гордост се наричат армейци, без дори да са ходили в казармата, може ли поне един от тях да каже какъв чин има от армията, или не познават пагоните?
Редник, що?
damyanov1963 написа:CaptainBertorelli написа:damyanov1963 написа:Абе да попитам тия, дето с гордост се наричат армейци, без дори да са ходили в казармата, може ли поне един от тях да каже какъв чин има от армията, или не познават пагоните?
Редник, що?
Добре де, ама аз бях младши сержант, трябва ли да се гордея повече от вас, като армеец?
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
damyanov1963 написа:CaptainBertorelli написа:damyanov1963 написа:Абе да попитам тия, дето с гордост се наричат армейци, без дори да са ходили в казармата, може ли поне един от тях да каже какъв чин има от армията, или не познават пагоните?
Редник, що?
Добре де, ама аз бях младши сержант, трябва ли да се гордея повече от вас, като армеец?
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
obi4am_pirin написа:damyanov1963 написа:CaptainBertorelli написа:damyanov1963 написа:Абе да попитам тия, дето с гордост се наричат армейци, без дори да са ходили в казармата, може ли поне един от тях да каже какъв чин има от армията, или не познават пагоните?
Редник, що?
Бая псувни сигурно си изял в казармата.Между ефрейтор и младши сержант най-вървежен е редника-стара капа.
CaptainBertorelli написа:damyanov1963 написа:CaptainBertorelli написа:damyanov1963 написа:Абе да попитам тия, дето с гордост се наричат армейци, без дори да са ходили в казармата, може ли поне един от тях да каже какъв чин има от армията, или не познават пагоните?
Редник, що?
Не! Чист пагон, чиста съвест.
CaptainBertorelli написа:obi4am_pirin написа:damyanov1963 написа:CaptainBertorelli написа:damyanov1963 написа:Абе да попитам тия, дето с гордост се наричат армейци, без дори да са ходили в казармата, може ли поне един от тях да каже какъв чин има от армията, или не познават пагоните?
Редник, що?
Бая псувни сигурно си изял в казармата.Между ефрейтор и младши сержант най-вървежен е редника-стара капа.
Може, в строителни войски сигурно е било така.
Потребители, разглеждащи този форум: ElCochino и 32 госта