ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

vranchevi
Контакти:

Re: Нов Ботев, никакъв Салерно

Мнениеот vranchevi » 19 фев 2010 15:30

Взе се решение за алтернативен отбор, сега ако се откажем и подкрепим Салерно, как ще се почувстват Бойко Борисов и другите, които дадоха гаранция, че ще ни помогнат. И аз понякога не съм съгласен с някои решения, но като видя, че мнозинството е на обратното мнение, се съобразявам с това. Според мен ако има и най-малки колебания в нас, БФС ще даде на Селския да започне първенството

Потребителски аватар
antonzzzz

Мнениеот antonzzzz » 19 фев 2010 15:55

Как може да има мнения от вида :" Не вярвам на Салерно,но дайте да видим какво ще каже."
Какво ще каже ли-от същия лъжовно-омайващ маниер на Христолов какво може да се очаква?

Потребителски аватар
Abbiati
Контакти:

Мнениеот Abbiati » 19 фев 2010 16:02

antonzzzz написа:Как може да има мнения от вида :" Не вярвам на Салерно,но дайте да видим какво ще каже."
Какво ще каже ли-от същия лъжовно-омайващ маниер на Христолов какво може да се очаква?

аз, който бях един от твърдите привърженици на реалността на сделката през есента, сега заявявам, че не вярвам на Салерно и че това са машинации за спасяване не само на селския гъз, но и на интересите зад него!!!
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!

Потребителски аватар
sorcererals
Контакти:

Мнениеот sorcererals » 19 фев 2010 16:05

vranchevi написа:Взе се решение за алтернативен отбор, сега ако се откажем и подкрепим Салерно, как ще се почувстват Бойко Борисов и другите, които дадоха гаранция, че ще ни помогнат. И аз понякога не съм съгласен с някои решения, но като видя, че мнозинството е на обратното мнение, се съобразявам с това. Според мен ако има и най-малки кол****ия в нас, БФС ще даде на Селския да започне първенството

БФС ще да де на селския да започне първенството, дори вече някъде излезе официално май. Те са доказани к.у.р.в.и . Взе се решение да се прави алтернативен отбор..................само , ако този бъде обявен във фалит. А не на всяка цена. Поради тази причина казваме,че декларацията е хем ненавременна, хем не изразява правилната позиция.

През годините се убедих в едно, селяка винаги ни цака , не защото е най-големия тарикат, а защото е най-търпелив. Той изчаква всички да си изиграят ходовете, да свалят картите и едва тогава реагира. Винаги е последен на ход, логично ходовете му , винаги са по-добри от нашите. Прибързаните и стихийни действия са ни големия проблем и толкова години , така и не си взехме поука.

Колкото до подкрепа на Салерно, посочи ми един пост на някой във форума, където се призовава за това. Просто се опитваме да погледнем малко по-трезво и реално на нещата, а не се поддаваме на общата................ психоза да го наречем, или еуфория ако ти харесва повече.

Потребителски аватар
sorcererals
Контакти:

Мнениеот sorcererals » 19 фев 2010 16:08

antonzzzz написа:Как може да има мнения от вида :" Не вярвам на Салерно,но дайте да видим какво ще каже."

Добре де, като латерна си дееба. кажикакво да направим, докато тоя жабар така или иначе дойде и си каже каквото има? Имаш ли нещо по-добро предвид. И сега седиш и чакаш, но не си го признаваш според мен. Всички това правим и колкото и да не ни харесва, това е реалността.

Потребителски аватар
Ki Cho
Контакти:

Re: Салерно щял да даде 50% от акциите на феновете

Мнениеот Ki Cho » 19 фев 2010 16:19

Ако толкова много искат да дадат на феновете 50%, да променят устава на дружеството, като впишат условия даващи право на феновете да контролират вдигането и намаляването на капитала и участие във вземането на стратегически решения за бъдещето на отбора.
Да обявят АД-то за публична компания.
Да го листват на борсата и т.н.
Тогава аз ще си купя акции, но искам не толкова акции, колкото гаранции в устава, че втори като Оня не може да се появи.
А папагалите са птиците с доказано най-силен клюн.

Потребителски аватар
plan-2012

Мнениеот plan-2012 » 19 фев 2010 16:21

според вас запорирани акции могат ли да се раздават ?

Изображение

Потребителски аватар
sorcererals
Контакти:

Мнениеот sorcererals » 19 фев 2010 16:24

Да, ако запора е наложен, след като въпросните са джиросани на трето лице. Тогава, както писах в независимия, запора е върху на Михаля най-дългото.

Потребителски аватар
antonzzzz

Мнениеот antonzzzz » 19 фев 2010 16:30

sorcererals написа:

Добре де, като латерна си дееба. кажикакво да направим, докато тоя жабар така или иначе дойде и си каже каквото има? Имаш ли нещо по-добро предвид. И сега седиш и чакаш, но не си го признаваш според мен. Всички това правим и колкото и да не ни харесва, това е реалността.

Да,аз седя и чакам.Както и повечето редови Ботевисти.
Но защо трябва да чакаме да дойде Салерно и да ни наговори лъжи,е това е, което не мога да го проумея.
Салерно трябва да бъде тотално игнориран.Да си каже лъжите пред Любо Мисира и ДДПП и да си заминава обратно,откъдето е дошъл.
Не трябва нито един Ботевист да осквернява мислите си с този мошеник!Камо ли да чакаме да дойде и да се срещаме.

/ imo /

Потребителски аватар
sorcererals
Контакти:

Мнениеот sorcererals » 19 фев 2010 16:33

Е така де, какво по-различно се каза по-напред в темата. Ние така или иначе си чакаме, дали Салерно, БФС или май всички, ние седим и чакаме. Защо се приема от хората, че е точно Салерно, не знам. В същото време, каквото и където да каже дебелия, всички ще го прочетем и чуем или някой се самозалъгва, че няма да го направи. Проекта от Империал върви, не е спрян,з а да чака Салерно. И какво се получава, чакаме си, ама всеки си го тълкува както му изнася 8-) .

Върни се в “Ботев”