Всекидневна за отбора на моряците
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Купа на Бг /ЦСКА-София - Черно море/ 04.04 вторник 20.00
Жребият не е дирижиран.Удобно отново се случи така,че с тозии недирижиран жребий сме гости във вторият по важен мач.Ние знае,че ТРЯБВА да положим неимоверни усилия за да излезем крайни победители от двата мача и съм сигурен че ще го направим.Само Черно море!
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!
Re: Всекидневна за отбора на моряците
Iceberg написа:Двойките за полуфиналите в Sesame Купа на България:
Локомотив София - ЦСКА 1948
Черно море - Лудогорец
Прогнозите за дирижиран жребий се сбъднаха!Шопите няма как да преживеят един финал Черно море -Лудогорец в София. След като взехме купата в Бургас веднага решиха всички финали да са само в София.
-
- Контакти:
Не мисля, че жребия е най-лошия възможен. Дори бих казал, че е добър. Въпреки, че Лудогорец е фаворит и двата мача идват в момент, в който те ще имат решителни мачове за А група, особено първия полуфинал, който е на Тича и където трябва да вземем аванс идва около техния решаващ мач с ЦСКА. За мен финал между Черно Море и Локо Сф ще е прекрасен, отбори с традиции.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
ShooterMan написа:Не мисля, че жребия е най-лошия възможен. Дори бих казал, че е добър. Въпреки, че Лудогорец е фаворит и двата мача идват в момент, в който те ще имат решителни мачове за А група, особено първия полуфинал, който е на Тича и където трябва да вземем аванс идва около техния решаващ мач с ЦСКА. За мен финал между Черно Море и Локо Сф ще е прекрасен, отбори с традиции.
Абсолютно си прав, Лудогорец има много важна задача и тя е да станат шампиони. Имат да наваксват точки, изостават и мисля, че тази купа не им е приоритет въпреки, че декларираха амбиции да се борят на двата фронта. Другото не лошо тук е, че както видяхме и наскоро, никак не играем зле срещу тях. От значение ще е и това, че няма да пътуваме до София, което не е маловажно, имайки предвид, че мачовете ни ще са по два в седмица и би трябвало да сме една идея по-свежи. Мене ме притеснява обаче нещо друго - как и с какви очи ще погледне ръководството, относно амбициите на клуба за спечелване на купата и съответно участие в Европа. Това, че на нас ни се иска да се класираме за евротурнири не означава, че и на тях ще им се ще?! Според мен ще си проличи скоро.. Все си мисля, че за собствениците е по-важно класирането в шестицата /5-6 място/, което се води престижно и не се налагат "допълнителни ангажименти" за евромачове.
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------
По- добре е че е Лудогорец и няма да имаме допълнително разкарване до София (в този период мачовете са само сряда- събота). По- добре е и че сме домакини първия мач. Лудогорец в момента няма нищо общо с отбора отпреди. Лошото е само че реванша е 3 дни след мача с плебеите, а тях задължително трябва да ги пратим в командировка.
-
- Контакти:
Ами аз мисля, че елиминирането на ЦСКА и изобщо доста различния начин по който клуба ни изглежда е свързан и с новия директор Пламен Андреев. Нека не забравяме интервюто му зимата, където ПОСТАВИ цели, вкл. и финал за Купата - и ето добрия резултат. Реакцията му след декларацията на Лудогорец също беше на ниво и пак с резултат. Мисля, че стегнатия начин по който изглежда Черно Море е и негова заслуга, знаете за рибата откъде се вмирисва. И още нещо да кажа за 1/2 финалите с Лудогорец - и двата мача ще са пред наша публика, нека не забравяме това, че ще сме домакин и тук, и там на трибуните безусловно!
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
На полуфинала с Лудогорец...Ебати..Що си мисля че само на нас дотук се падат отбори от топ6...ЛокоПд..ЦСКА...Лудогорец.Локо Сф дотук са стигнали с...Спартак пл..Витоша Бистрица и Славия.Числото е играло с...Севлиево ..Берое..и Арда.Лудогорец с Розова долина..Левски и Спартак Вн
.
.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България
[quote="ShooterMan"]Ами аз мисля, че елиминирането на ЦСКА и изобщо доста различния начин по който клуба ни изглежда е свързан и с новия директор Пламен Андреев. Нека не забравяме интервюто му зимата, където ПОСТАВИ цели, вкл. и финал за Купата - и ето добрия резултат. Реакцията му след декларацията на Лудогорец също беше на ниво и пак с резултат. Мисля, че стегнатия начин по който изглежда Черно Море е и негова заслуга, знаете за рибата откъде се вмирисва. И още нещо да кажа за 1/2 финалите с Лудогорец - и двата мача ще са пред наша публика, нека не забравяме това, че ще сме домакин и тук, и там на трибуните безусловно

ogrizko написа:за мен жребия е дирижиран :) някой там се надява на финал да играят Лудогорец - 1948 .....идеята е да има класиране за Европа през 4 място като или Левски да са там, или 1948-ефбет!!! т.е. ако 1948 им падне формата и отидат зад Левски на 4 място да са подсигурени :) абе, много отбори имат интерес от финал Лудогорец-1948 ......обаче аз си пожелавам финал Черно море - Локо Сф!!!! Само това ще кажа, да го ду....... дирижиращите в БФС!!!! Долу Перуките!!!
ако ще Локо Сф да бие на финала, но искам да играем с тях, а не с измислените 1948.... ама ме е страх да си пожелая разтурване на червените отбори, че може да станат от 2 на 4 ....да си вземат лицензите на половината отбори във В група и айде обратно ама тоя път с четворен размер припознавания да дойдат обратно.......
аз не съм толкова уверен, че ще бием Лудогорец... вярно е, че им е важна титлата ...обаче в 2 мача ще ни е по-трудно да ги бием :) в Разград последния мач сещате се какъв беше.....
Аз не виждам някой да е казал, пък камо ли и "толкова уверено", че ще отстраним Лудогорец. Просто се изразява мнение, че не е толкова лош жребия, както първоначално изглежда.
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.