Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот Drunken_Master » 03 апр 2023 12:16

NOMER14 написа:
bobonikolov написа:[offtopic][/offtopic]
NOMER14 написа:
bobonikolov написа:Това няма никакво значение в момента. Победител реално няма, защото ще има нови избори. С 39% избирателна активност нищо няма да стане.

Това не е вярно.
Избирателната активност е над 55%.
Имащите право на глас според списъците е 6,5 млн. Според преброяването преди година и нещо в България живеят около 5 млн. Гласуват около 2,5 млн. 300 хил нямат право на глас.
Грубо казано зад граница са над 2 млн, от които гласуват 150 хил. А зад граница колко са не са живи, не се знае.

Аз казвам каква беше цифрата снощи. И днес гледам, че никъде не пише още за 55% избирателна активност. Редовно правителство с мнозинство -йок

Ти на написаното ли вярваш.
Те делят 2,5 млн на 6,5 млн. Това 6,5 реално в България е 4,7 млн.
С Регъра сме го обсъждали това.

Абе какви 55% гласували, ти добре ли си? Това е пълен абсурд... Хората от край време са тотално отвратени и пари да им даваш, няма да ходят до урната... 55%!? ПХАХАХААХАХА...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 03 апр 2023 12:21

И за мен са гласували около 50%.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 03 апр 2023 12:24

Дрънкане,
Ти и с математиката ли си скаран?
А на Славчу не му стигнаха 4 хил гласа на предишните, а сега с толкова ще е над чертата.

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 03 апр 2023 12:29

metodito написа:И за мен са гласували около 50%.

Има много мъртви души. Реално в България са по-малко живущите от по списък. Затова активността наистина е към 50-55%
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 03 апр 2023 12:30

NOMER14 написа:Дрънкане,
Ти и с математиката ли си скаран?
А на Славчу не му стигнаха 4 хил гласа на предишните, а сега с толкова ще е над чертата.

E, след като ме "светна" за някакви несъществуващи монарси от несъществуващо царство, сега е ред и на математиката...
Аз не вярвам на тия цифри, обясних и защо. Хората са тотално отвратени и никой не иска да гласува.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 03 апр 2023 12:32

Soulen написа:
metodito написа:И за мен са гласували около 50%.

Има много мъртви души. Реално в България са по-малко живущите от по списък. Затова активността наистина е към 50-55%

Да, де... ама забравяте какви неща стават по селата. Колко мъртви и изселени "гласуват"....
Боян Расате един път беше казал "Аз вече не гласувам, понеже последният път се оказа, че в моята секция... нито аз съм гласувал, нито съпругата ми!?"
Изображение

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 03 апр 2023 12:50

delqnski47 написа:
Thsmith написа:
delqnski47 написа:
Thsmith написа:По-добре ДПС от Възраждане... ако трябва да сме откровени.

Принципно имат повече експерти от Възраждане, факт. Но както и да го погледнем на ДПС електората е от хора, които не могат да си напишат името и не знаят български...

Te понеже тези от Възраждане могат да свържат свържат две изречения : )

Не е точно така там. Тва че не харесваме някого не означава че не трябва да сме обективни.

Честито ви влизане, ще ни надуваш сега главите със Славчо :D
За кое да сме обективни, че голяма част от електората им ги "пръскат самолети на НАТО" и са склонни да драскат на бюлетината.
Оставам настрана, че са прости путинофили, които подкрепят един агресор.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 03 апр 2023 12:55

Ако Копейката стане трета политическа сила, това си е наистина впечатляващо. От един млад историк, който започна буквално от нулата. Може и някой да му е ударил едно яко финансово рамо, ама до преди година-две партията му едва влизаше в НС. Я го сравнете със Слави и ИТН примерно? Ми оня има дори собствена телевизия, беше на екран над 20 години... популярно лице и прочее. Толкова се издъни, че от първа сила... после не можа да влезе. Сега май влиза... ама не е много сигурно.
Изображение

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Ясна е работата

Мнениеот Drunken_Master » 03 апр 2023 13:01

Изображение
Изображение

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 03 апр 2023 13:05

Soulen написа:
Drunken_Master написа:Сиреч, ти гласуваш за американските клоакьори, но Копейката... не го долюбваш? Що? Щото е руски клоакьор?

Не гласувам за американските клакьори. На 2 поредни избори не съм гласувал, защото няма партия, която да покрие моите изисквания. ДБ са абсолютното дъно, а ПП се показаха много слаба международна позиция и само спомогнаха да се развихри инфлацията с тегленето на заеми и подобни популистки мерки.

Няма партия тип републиканците в САЩ тук.

Републиканците от САЩ спонсорират ...... Цветан Цветанов, той им е тукашната проекция. Но нещо много слаба работа. Малко пари ли дават, той ли не се справя добре, не знам.

Зад ПъПъ и ДеБъ стои т.нар. ""Демократическа партия"" .....

Върни се в “Свободна зона”