Drunken_Master написа:NOMER14 написа:Аман-заман. Начел съм се на Дело и Правда и ми е ясно за какво иде реч.
Добре, бе... Изброй ми 5 украински царя.
Киевска Русь - Олег, Игор, Олга, Святослав, Владимир. Князе са...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Drunken_Master написа:NOMER14 написа:Аман-заман. Начел съм се на Дело и Правда и ми е ясно за какво иде реч.
NOMER14 написа:Drunken_Master написа:NOMER14 написа:Аман-заман. Начел съм се на Дело и Правда и ми е ясно за какво иде реч.
NOMER14 написа:Drunken_Master написа:NOMER14 написа:Аман-заман. Начел съм се на Дело и Правда и ми е ясно за какво иде реч.
tiamat написа:icko65 написа:Thsmith написа:ОО аз никога не съм се съмнявал, че в България хората, които са подходящи за копаене на картофи са много повече от тези, които могат нещо повече. ; )
Ей леке..за това няма да прогресираме..Работодатели като теб бол.Искат много труд а да плащат мин.заплата.
И хората в България не ги познаваш..Имат най вярната оценка..за работници говорим..но са бедни и безпомощни срещу вас..Кога ще си харчите милионите бе тапанари..За какво ги трупате.Видов ден идва..Нещастници
Ама това са нормални неща, бе човек. Работодателят иска да постигне макс резултат с мин средства, работникът иска да постигне макс компенсация за мин усилия. Въпрос на преговори. Никой работодател няма да ти даде 2х заплата заради черните ти очи, както и никой работник няма да даде на работодателя си 2х труд за техните сини, примерно, очи. Никой не натиска никой да работи еди си къде си или някой да наема еди си кой си.
bobonikolov написа:Току що се върнах от гласуване в една от секциите в чужбина. За пореден път се убедих, че България никога няма да се оправи. Простащината заема застрашителни размери. Не бях гласувал от години. И сигурно повече няма да го направя отново.
bubka написа:NOMER14 написа:Drunken_Master написа:NOMER14 написа:Аман-заман. Начел съм се на Дело и Правда и ми е ясно за какво иде реч.
Така ли пише в Гугъл. Колко процента от хората в БГ са ги чували тия ;дд?
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 4 госта