Thsmith написа:icko65 написа:Thsmith написа:Плевнелиев беше най-добрият президент, който сме имали. Изобщо не може да става сравнение с пилотчето, гоце и компания.Sstefanov написа:Thsmith написа:Аз честно казано бих приел едно уж експертно правителство начело с Плевнелиев. Той е приемлив за ДБ, идва от Бойчето и като цяло е доста добър мениджър. Ще натрие носа на пилотчето и глупавата му външна политика, а може да направи и нещо добро около на работа на институциите. Програма максимум е това.
Само трябва да се държат надалеч Василев и компания от финансовото министерство и раздуването на соц разходи.
Ти луд ли си точно за Плевнелиев ? :D
Може би най слабия президент евър.
Абе тея НДСВ - същите ли са като преди 20 години или други мутри ? Като се сетя, как се мъчеха да ме вербуват 2002 мисля, че беше. Ако бях се навил, можеше и да съм милионер :D
Ти си абсолютно....думи нямам ..крива върба.Плевналиев е най слабия и най неадекватния ни Дженифър президент
Ето, още едно доказателство, че е най-добрия. Щом Корки и компания го смятат за много слаб, това е огромен плюс в cv-to му.
Никво доказателство не е.Доказателство на думите ми бяха оценките на НАРОДА..Не някакви пиар агенции за фалшиви новини