Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот NOMER14 » 02 апр 2023 18:55

Дрънкане,
Не ми ги навирай тия стенвестници.
Нямаш си представа колко броеве на вестник Правда са минали през ръцете ми. За абонамент от 3 лева и 15 стотинки получаваш 365 броя от 3 или 4 страници. После като почнаха едни пленуми, едни решения, едни речи на Горби, листата стигаха до 12. В същото време 4 страници Работническо дело бяха 5 стотинки, демек 5-6 пъти по-скъп от Правда. А Правдата я печатаха с някакво миризливо агресивно мастило. Накъсваш я на изрезки и ги слагаш в мръсно шише с вода, като го разклащаш от време на време. После изплакваш и всичката мръсотия от вътрешността на шишето изчезваше. Друг път ще пиша за други практически ползи от вестник Правда...

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 02 апр 2023 18:57

Пич, ти нормален ли си, ве? Черно на бяло ти показва комунистическият вестник, че правят насилствена украинизация. Че който не иска да става украинец е подложен на репресии. Сменят му дори името. Ако не иска да става такъв, практически няма никакви доходи, защото не му разрешават държавна работа...

АМАН!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 02 апр 2023 18:58

А Плевнелиев е по-добър от другите ни президенти, най-малкото щото е инженер.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 02 апр 2023 18:59

Sstefanov написа:Аз Петър си го харесвам :D Колкото и да не го харесват, аз си го смятам за най добрия, колкото и тъпо да звучи :D

Помниш ли как сам се би и какво направиха с Богомил Бонев за да стане Гоце президент?

Drunken_Master написа:Трудно бих му определил пола...

Е сори, няма как всички да приличаме на орангутани.
Последна промяна от Thsmith на 02 апр 2023 19:00, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 02 апр 2023 19:00

Аман-заман. Начел съм се на Дело и Правда и ми е ясно за какво иде реч.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 02 апр 2023 19:02

NOMER14 написа:Аман-заман. Начел съм се на Дело и Правда и ми е ясно за какво иде реч.

Добре, бе... Изброй ми 5 украински царя.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
Sstefanov
Контакти:

Мнениеот Sstefanov » 02 апр 2023 19:05

Thsmith написа:
Sstefanov написа:Аз Петър си го харесвам :D Колкото и да не го харесват, аз си го смятам за най добрия, колкото и тъпо да звучи :D

Помниш ли как сам се би и какво направиха с Богомил Бонев за да стане Гоце президент?

Drunken_Master написа:Трудно бих му определил пола...

Е сори, няма как всички да приличаме на орангутани.

Не ми се говори за това :D Бяха доста странни години, като се сетя, колко схеми въртяха, мои приближени особено по изборите тогава, лошо ми става. Аз с политика не съм се занимавал, не съм и участвал в партия (може би е грешка, ако го погледна от сега) и да ти кажа, ако хората, които ми разказваха тогава какво се случи не са ме лъгали, мъка голяма.

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 02 апр 2023 19:22

Thsmith написа:
Sstefanov написа:
Thsmith написа:Аз честно казано бих приел едно уж експертно правителство начело с Плевнелиев. Той е приемлив за ДБ, идва от Бойчето и като цяло е доста добър мениджър. Ще натрие носа на пилотчето и глупавата му външна политика, а може да направи и нещо добро около на работа на институциите. Програма максимум е това.

Само трябва да се държат надалеч Василев и компания от финансовото министерство и раздуването на соц разходи.

Ти луд ли си точно за Плевнелиев ? :D
Може би най слабия президент евър.
Абе тея НДСВ - същите ли са като преди 20 години или други мутри ? Като се сетя, как се мъчеха да ме вербуват 2002 мисля, че беше. Ако бях се навил, можеше и да съм милионер :D
Плевнелиев беше най-добрият президент, който сме имали. Изобщо не може да става сравнение с пилотчето, гоце и компания.

Ти си абсолютно....думи нямам ..крива върба.Плевналиев е най слабия и най неадекватния ни Дженифър президент
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 02 апр 2023 19:23

icko65 написа:
Thsmith написа:
Sstefanov написа:
Thsmith написа:Аз честно казано бих приел едно уж експертно правителство начело с Плевнелиев. Той е приемлив за ДБ, идва от Бойчето и като цяло е доста добър мениджър. Ще натрие носа на пилотчето и глупавата му външна политика, а може да направи и нещо добро около на работа на институциите. Програма максимум е това.

Само трябва да се държат надалеч Василев и компания от финансовото министерство и раздуването на соц разходи.

Ти луд ли си точно за Плевнелиев ? :D
Може би най слабия президент евър.
Абе тея НДСВ - същите ли са като преди 20 години или други мутри ? Като се сетя, как се мъчеха да ме вербуват 2002 мисля, че беше. Ако бях се навил, можеше и да съм милионер :D
Плевнелиев беше най-добрият президент, който сме имали. Изобщо не може да става сравнение с пилотчето, гоце и компания.

Ти си абсолютно....думи нямам ..крива върба.Плевналиев е най слабия и най неадекватния ни Дженифър президент

Ето, още едно доказателство, че е най-добрия. Щом Корки и компания го смятат за много слаб, това е огромен плюс в cv-to му.

Ако не си разбрал, имаме различни визии за добро. Някои хора искат да се развиват, да се създаде среда, която позволява индивидуалното развитие, законността и равноправието. Други искат на съседа да му е зле и ако може да пиенето да е на корем и абсолютно задължение на всеки орангутан а.к.а патриот. Едни искат справедливо ниска данъчна ставка, други искат някой да ги хрантути. Едни искат регулации за да могат да оцелеят, а други липса на такива за да просперират. Едни копаят картофи, а други проектират сгради. Едни го играят балъка работещ за 1к месечно, а други харчат по 1к за вечеря или за жена. Разни хора, разни идеали.
Последна промяна от Thsmith на 02 апр 2023 19:28, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 02 апр 2023 19:25

NOMER14 написа:А Плевнелиев е по-добър от другите ни президенти, най-малкото щото е инженер.

И ти си...Щото бил инж.Абе мислете с тия тикви.Държавник политик трябва да е като е там.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Върни се в “Свободна зона”