Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот Soulen » 02 апр 2023 08:25

Drunken_Master написа:
rhaegar написа:
Drunken_Master написа:Реджи Джаксън, какъв се чувстваш и какъв си в действителност са две различни неща... Примерно... и Денис Шрьодер може да се чувства немец, ама аз лично не знам да има черни арийци!? Хитлер би се обърнал в гроба... Това, че Шрьодер има немско гражданство не го прави немец, нали?

Всъщност, доколкото си спомням той беше наполовина немец, но го давам просто като пример. Правото на самоопределяне е върховна тъпотия...

Какъв пък се явяваш ти, че да ми казваш какъв съм аз? Значи според теб съм арабин, така ли? Ако прабаба ми е шведка, значи съм швед, щото по-отдавна тва го има в родата? Бахти глупостта, честно. Дръж се към политиката, там поне имаш някакъв полвинчат аргумент, тук си нула.

Кой ти казва, на теб, какъв си, ве? Кво подскачаш като петле... Изобщо не ме интересува какъв си, дори не те познавам. Казвам ти, че теорията за самоопределение е абсурдна. За мен когато имаш баща - конгоанец, а майка от Зимбамве, но живееш в Ирак си иракски гражданин, който е наполовина конгоанец, наполовина зимбабвеец.

Ти идиот ли си? Ми пиши си 1/128ма румънец, 1/1024та куман, 1/512та тюрк, ако искаш като се представяш. Айде отречи, че преди 6 поколения нямал циганин в родата. Спри да се излагаш на тази тема. Буквално никой не те подкрепя и всички ти се подиграват тук.

По-елементарно нямаше как Регъра да ти обясни защо е българин, а сестра му е арабка.

И като някаква жена ни намесваш стари разговори да манипулираш хора като Еминем, който като видя каква е работата, веднага разбра за разлика от теб. Стига си интриганствал и злобял. Вече от 10 дена ставаш за смях. Имах малко ангажименти и те оставих да подишаш, но виждам не си си взел поука.

Децата на регър сега 1/4 палестинци ли ще бъдат? Кога ще се класират за българи диванен експерте?

Наистина си стой в историческите теми. И там се излагаш, но поне там цитираш хора, които поне малко знаят и не изказваш лично мнение. Стигне ли се дотам да мислиш сам и става страшно. Като американците, които масово се самоопределяли за немци. И числото ти го каза, само четеш, а не можеш да мислиш.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 02 апр 2023 08:53

Soulen написа:Наистина си стой в историческите теми. И там се излагаш, но поне там цитираш хора, които поне малко знаят и не изказваш лично мнение. Стигне ли се дотам да мислиш сам и става страшно. Като американците, които масово се самоопределяли за немци. И числото ти го каза, само четеш, а не можеш да мислиш.

Пич, ти дето сам си каза, че предпочиташ да сме роби на САЩ... по-добре недей да ми говориш за излагация. Знам, че нещо съм ти много крив, все гледаш нещо да ме закачиш, ама не ме занимавай... Смешник!
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 02 апр 2023 09:12

Drunken_Master написа:
Soulen написа:Наистина си стой в историческите теми. И там се излагаш, но поне там цитираш хора, които поне малко знаят и не изказваш лично мнение. Стигне ли се дотам да мислиш сам и става страшно. Като американците, които масово се самоопределяли за немци. И числото ти го каза, само четеш, а не можеш да мислиш.

Пич, ти дето сам си каза, че предпочиташ да сме роби на САЩ... по-добре недей да ми говориш за излагация. Знам, че нещо съм ти много крив, все гледаш нещо да ме закачиш, ама не ме занимавай... Смешник!

По-скоро аз съм ти бръкнал надълбоко щом ме цитираш и лъжеш пред други какво съм казал. Изобщо нямаше да се занимавам с теб, ако не ме намесваш. Видях, че нямаш капацитета за повече. Ако искам да споря нещо за история, ще те потърся, казах ти че там поне си чел и цитираш знаещи хора. Ако е нещо за етнос или войната в Украйна, спокойно мога да си говоря и с някой 12 годишен. На същото ниво сте.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 02 апр 2023 09:16

Soulen написа:
Drunken_Master написа:

По-скоро аз съм ти бръкнал надълбоко щом ме цитираш и лъжеш пред други какво съм казал. Изобщо нямаше да се занимавам с теб, ако не ме намесваш. Видях, че нямаш капацитета за повече. Ако искам да споря нещо за история, ще те потърся, казах ти че там поне си чел и цитираш знаещи хора. Ако е нещо за етнос или войната в Украйна, спокойно мога да си говоря и с някой 12 годишен. На същото ниво сте.

Koe e лъжа? Не каза ли точно това?
И интересно, как няма да се занимаваш с мен, при положение, че постоянно ме цитираш... АХАХАХАХААХАХАХ!
Много е зле работата...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 02 апр 2023 09:29

Признавам си, ако прочета нещо абсурдно и лишено от логика от някой, не мога да се стърпя да не го оборя или да се подиграя. По тази тема за етноса те оставям на Помияра, наистина няма смисъл щом не осъзнаваш елементарни неща с елементарни житейски примери както този с Регъра. Щом мислиш, че такива хора не са българи, то наистина комуникацията е безсмислена. Между другото братя Боатенг са същия пример. Единия е немец с 1 немски родител, а другия Ганаец с 2-ма ганайски родители. Сигурно му се отрича и на него немското, въпреки че му е в кръвта и там е израсъл от такива с твоя мозъчен капацитет.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 02 апр 2023 09:30

Аз го питам за изказването, той продължава да говори за спора ми с Регъра...
Мдааа... не е добре работата! ;)
Изображение

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 02 апр 2023 09:42

Явно отговор няма да получа... ;д

П.С.
Това е щото е над нещата и не иска да се занимава с мен. ;)
Под нивото съм му...
Изображение

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 02 апр 2023 11:00

bubka написа:
Eminem написа:Каква ли щеше да е България ако и на мисловно ниво бяхме като родът Дуло?

Мисловният модел на родът Дуло е загубен някъде при насилственото покръстване при цар Борис 1, т.е доста отдавна. Не е случайно, че България пад под две робства, след като е приела християнството. Доказано е, че мисловните модели под всякаква форма се предават генетично през поколенията. Християнската религия по своята същност представлява манталитет на жертва. Това е най-кратко казано.

Принципно е така, но в същото време Борис е направил нещо, което днес ще е равно да ни е вкарал в ЕС. Сега... за хубаво ли е било или не... не е това въпроса. Било е правилно. Не християнството като цяло, а за православието мисля говориш. Неслучайно е "ортодокс", т.е. оригиналното християнство. То е такова, което спазва "ако те ударят по едната буза, обърни другата" или как беше. Католическата църква е организатор на кръстоносни походи, на Инквизицията и е подкрепяла Мусолини.
Ние сме били люлка на едно много различно християнство - богомилството. Но са ги изклали като кучета. Дали това не е било правилната посока, никой няма да разбере.

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 02 апр 2023 11:11

metodito написа:
bubka написа:
Eminem написа:Каква ли щеше да е България ако и на мисловно ниво бяхме като родът Дуло?

Мисловният модел на родът Дуло е загубен някъде при насилственото покръстване при цар Борис 1, т.е доста отдавна. Не е случайно, че България пад под две робства, след като е приела християнството. Доказано е, че мисловните модели под всякаква форма се предават генетично през поколенията. Християнската религия по своята същност представлява манталитет на жертва. Това е най-кратко казано.

Принципно е така, но в същото време Борис е направил нещо, което днес ще е равно да ни е вкарал в ЕС. Сега... за хубаво ли е било или не... не е това въпроса. Било е правилно. Не християнството като цяло, а за православието мисля говориш. Неслучайно е "ортодокс", т.е. оригиналното християнство. То е такова, което спазва "ако те ударят по едната буза, обърни другата" или как беше. Католическата църква е организатор на кръстоносни походи, на Инквизицията и е подкрепяла Мусолини.
Ние сме били люлка на едно много различно християнство - богомилството. Но са ги изклали като кучета. Дали това не е било правилната посока, никой няма да разбере.

Християнството е правилното решение, заради политическата изолация. Това е еквивалента на влизане в ЕС и НАТО сега грубо казано. Приемаш културата на по-силния или многобройните, за да не отнесеш пердах. Цяла Европа го е направила с християнството.

От дистанцията на времето сега, католицизма щеше да е по-добър. Нали се сещаш защо Австро-Унгария и Германия не са ни освободили, а Русия го е направила? Религията е от голямо значение. Цяла Европа щеше да се застъпи за католическа държава, просто сме от грешната страна, за съжаление. Но нито Борис, нито Калоян е можело да знаят това или да го предвидят след като Изтока е бил по-развит по това време от Запада.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 02 апр 2023 11:30

Ако бяхме католици, сега щяхме да сме Швейцария... ;)
Изображение

Върни се в “Свободна зона”