Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот pomiqrat » 01 апр 2023 23:02

ReBorn1982 написа:Козяшката "медия" погази официално закона и публикува политновина в деня за размисъл .....

https://www.dnevnik.bg/izbori-2023/2023/04/01/4467456_jurnalist_na_bnt_e_bil_izgonen_ot_predizborno_subitie/

И тези същите нон стоп пищят за "върховенство на правото", "честност" и т.н. ...... ето ги колко спазват законите самите те ....

Ако бъде извършено убийство да не се съобщава. Кашчей, ти ли си?
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 01 апр 2023 23:05

И това убийство ли е ???

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 01 апр 2023 23:07

ReBorn1982 написа:И това убийство ли е ???

Как си, Кашчей?

Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 01 апр 2023 23:09

Не, бе, питам ..... ти сравняваш някакъв евентуален дребен инцидент с убийство .... нещо по-нелепо не успя ли да измислиш ??!

Самата журналистка, която евентуално е замесена и потърпевша, мълчи днес, защото знае, че днес е ден за размисъл и политическите новини са забранени, но хранениците на "Америка за България" - АЕЖ и Дневник, закони не признават .....

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 01 апр 2023 23:14

pomiqrat написа:
ReBorn1982 написа:Козяшката "медия" погази официално закона и публикува политновина в деня за размисъл .....

https://www.dnevnik.bg/izbori-2023/2023/04/01/4467456_jurnalist_na_bnt_e_bil_izgonen_ot_predizborno_subitie/

И тези същите нон стоп пищят за "върховенство на правото", "честност" и т.н. ...... ето ги колко спазват законите самите те ....

Ако бъде извършено убийство да не се съобщава. Кашчей, ти ли си?

Щото не се знае кой е прав тук и какво е станало в действителност.
(тва относно случката).
А иначе може и да има нещо вярно, щото мой познат Дренчев лично го е заплашвал с Белене и че ''такива като теб ще отидат там като дойдем на власт'' :))
Последна промяна от delqnski47 на 01 апр 2023 23:14, променено общо 1 път.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 01 апр 2023 23:14

Ето го сайта на АЕЖ България:

https://aej-bulgaria.org/

На дъното пише същото, което и в сайта на Дневник - финансира се от "Америка за България" .....

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 01 апр 2023 23:16

ReBorn1982 написа:Не, бе, питам ..... ти сравняваш някакъв евентуален дребен инцидент с убийство .... нещо по-нелепо не успя ли да измислиш ??!

Самата журналистка, която евентуално е замесена и потърпевша, мълчи днес, защото знае, че днес е ден за размисъл и политическите новини са забранени, но хранениците на "Америка за България" - АЕЖ и Дневник, закони не признават .....

Ти пък кво му се обясняваш, все едно не знаеш, че е пълен дебил...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 01 апр 2023 23:18

Drunken_Master написа:
ReBorn1982 написа:Не, бе, питам ..... ти сравняваш някакъв евентуален дребен инцидент с убийство .... нещо по-нелепо не успя ли да измислиш ??!

Написа човекът според, който ливанците са славяни, защото боядисват яйца ;(
Последна промяна от pomiqrat на 01 апр 2023 23:23, променено общо 1 път.

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 01 апр 2023 23:19

delqnski47 написа:Щото не се знае кой е прав тук и какво е станало в действителност.
(тва относно случката).
А иначе може и да има нещо вярно, щото мой познат Дренчев лично го е заплашвал с Белене и че ''такива като теб ще отидат там като дойдем на власт'' :))

Няма никакво значение кой е прав и крив, днес е забранена политическата информация ....самата журналистка мълчи също, защото знае закона. Само американските слуги са над законите.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 01 апр 2023 23:24

pomiqrat написа:
Drunken_Master написа:

Написа човекът според, който либийците са сравяни, защото боядисват яйца ;(

Виж сега, ти освен тъпунгер си и лъжец. Понеже си безпомощен, вече започна и да си измисляш всякакви фантасмагории.
Я да те питам, ще ми дадеш ли примерно, точен цитат на тия неща от подписите ти? Щото аз такива неща НИКОГА не съм изричал. Само, че понеже си малоумно парче, считаш, че като постна нещо от някоя медия, това автоматично значи, че съм съгласен на 100% с него. НО И НЕ САМО! Значи и че аз самият съм го изрекъл....

Пак казвам... Брато, по-тъпо парче от теб, не съм срещал в моят... доста богат на хора живот...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Върни се в “Свободна зона”