Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот icko65 » 01 апр 2023 16:03

ivan56 написа:Кажи за Истанбулската конвенция, кажи, кажи да ти си посмеем малко дядка.
Нали знаеш утре номер 3 и да не забравиш долу в ъгъла "Да запазим българският лев"

ПНХ..ве.Няма да гласувам...Кой е дядка не се знае....
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 01 апр 2023 16:24

Не се превъзбуждай, хюм.
Кажи сега за Истанбулската конвенция....
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 01 апр 2023 16:27

ivan56 написа:Не се превъзбуждай, хюм.
Кажи сега за Истанбулската конвенция....

Чакам Бобо...Теб не съм питал кукер.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 01 апр 2023 17:07

Изображение
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Capitano_Puyol

Мнениеот Capitano_Puyol » 01 апр 2023 17:24

Хубаво е че въпреки тия 14-15% дето дават за Копейкин, няма никакъв шанс да се докопа до властта. :)
Барса и Лудогорец, але, алеее...

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 01 апр 2023 18:22

Capitano_Puyol написа:Хубаво е че въпреки тия 14-15% дето дават за Копейкин, няма никакъв шанс да се докопа до властта. :)

Какъв ти е проблема с проруски партии, при положение че Тиквата подаряваше кученца на Путин?
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 01 апр 2023 18:31

delqnski47 написа:
Capitano_Puyol написа:Хубаво е че въпреки тия 14-15% дето дават за Копейкин, няма никакъв шанс да се докопа до властта. :)

Какъв ти е проблема с проруски партии, при положение че Тиквата подаряваше кученца на Путин?

Ще е интересно да питаме пеперугите като се прегърнат с Боко, как така от 3 години обясняват, че е мафия и руска подлога, пък се коалират с него ;).
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Capitano_Puyol

Мнениеот Capitano_Puyol » 01 апр 2023 18:33

Подарил някво куче 2010г. и от това да правим изводи за сега. Да не говорим каква връзка има куче с държавна политика. Сега я няма Меркел приятелката на Путин, така че бъди спокоен. :)
Спря ли руските проекти, които щяха да ни загробят за десетки години ? Спря ги. Толкоз по тоя въпрос.
Барса и Лудогорец, але, алеее...

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 01 апр 2023 18:35

Ходете гласувайте за левицата, за да имаме правителство най-накрая :D
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 01 апр 2023 18:37

bubka написа:
delqnski47 написа:

Ще е интересно да питаме пеперугите като се прегърнат с Боко, как така от 3 години обясняват, че е мафия и руска подлога, пък се коалират с него ;).

Е съмнявам се че мислят електората си за чак толкова тъп.......
......смисъл, ще се прегърнат задкулисно с него като ''говорят за политики'' с него. Като цяло това за мен е предателството последните 10 години в политиката - легитимирането на ОПГ ГЕРБ от Тъпия от Канада ->
ИТН ги свалиха, а Тъпия ги легитимира обратно. Вече само идиот няма да види защо Тъпия не трябва да е нито премиер, нито на квато и да е властова позиция. А Тиквата трябваше да бъде третиран като ПРЕСТЪПНИК до самия край! Сега оня ухилен глупак ''ще говори за политики'' с един престъпник. Това е положението, но винаги съм казвал, че за да печелиш избори трябва да имаш четвъртата власт в лицето на медиите на своя страна - така както са Продължаваме Промяната на половете и Доносническа България. Дори си мисля че даже и човек да убие пред всички Киро или Христо, ако Дневник напише ''Браво'' електората просто ше каже ''Ок'' :D Просто така действа Системата. Не знам дали има писани книги за тоя вид психология ( медийната сила в това да убеждава и манипулира хората). В момента има две партии, които няма медийна власт - ИТН и Възраждане.
Друг проблем е, че масово са превърнали хората нещата в ЦСКА и Левски. ''Тоя е мой, няма значение кво прави''. И си мислят че само да отидат и да си пуснат гласа означава че са си свършили гражданския дълг. Напротив, гражданския дълг е в тва да си критичен към тия, които ти си избрал с гласа си. Но ти го обръщаш на ''Тея са мои хора'' и да си правят квото си искат. Все едно да назначиш някой ухилен като е тоя от Канада да ти ръководи цялата фирма и да кажеш ''Тоя е мой, кефи ме, няма да осъществявам контрол над него''.
Последна промяна от delqnski47 на 01 апр 2023 18:44, променено общо 3 пъти.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Върни се в “Свободна зона”