Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Furious_Monk

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот Furious_Monk » 26 мар 2023 16:32

Пак става въпрос за това, кой ще победи, а не за това как това ще промени човешкия живот.
В основата на мита за Че Гевара си остава човещината...

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=-agiAnRYrrU[/youtube]
Последна промяна от Furious_Monk на 26 мар 2023 16:37, променено общо 1 път.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 26 мар 2023 16:36

Каква човещина бре? Остава си това колко са глупави идиотите, които вярват в един престъпник и масов убиец, който се е забавлявал с това да унищожава живота на хората.

Eто ти малко четиво вместо глупави клипчета, които да прославят разни изроди.

Изображение
Последна промяна от Thsmith на 26 мар 2023 16:40, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 26 мар 2023 16:39

Вие не унищожавате ли човешки съдби в името на интереса и прогреса.... страх ви е, че оръжието наранява повече от думите...

Няма идиоти които го възхваляват, има хора, които вярват в героите...

Не ме страх да бъда идиот, страх ме е да бъда злодей...
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 26 мар 2023 16:56

Thsmith написа:Принципно е огромна грешка това, че не подкрепиха Батиста и не обесиха бандита за брадата още като изпълзя от планината. Щяха много ядове да си спестят наоколо. Просото трябваше да се изгради някакво прилично управление, което да не е като на бананова държава за да може нещата все пак да вървят, но уви...

Смити, мисля, че пропускаш най-важният въпрос. Къв *** го дирят американците на чужда директория и кой им дава право да "подкрепят" който и да било? България що не се меси така в отношенията на САЩ примерно?
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 26 мар 2023 17:07

Кой на кого да дава право? Сега едва ли искаш отново да навлизам в обяснение кой дава право на различните органи да изпълняват своите задължения.
Иначе нищо не ти пречи и ти да се месиш дори, не е нужно да си нация. Просто трябва да имаш възможностите и интересите за това.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 26 мар 2023 17:21

Ами ето. Русия се меси в нещата с Украйна, иска да няма насилствена украинизация. Що виете на умряло тогава? Ква е разликата? От едната страна - кубински емигранти, които са въоръжени и са спуснати с парашути, от друга страна - руски пандизчии, които са с АК 47...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 26 мар 2023 17:25

https://news.bg/int-politics/nad-2000-nelegalni-migranti-pristignali-v-italiya-za-denonoshtie.html?utm_source=money.bg&utm_medium=article&utm_campaign=footer

"Крайнодясната" Мелони ..... дето стана премиер с обещанието, че ще спре нашествието ..... само за денонощие 2 000 дивака .....

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 26 мар 2023 17:33

JimBeam написа:И каква е точно еднаквостта на събитията със Залива на прасетата и войната в Украйна? Кога точно американски войски със самолети и по земя с танкове и бронирана техника са влезли в Куба и са анексирали територии от там, за да ги даваш като еднакви? Кога американски войски са убивали кубински граждани с ракети или разстреляни по улицата с вързани ръце и очи и са ги заравяли в масови гробове?

Вие комунистите сте вярно адски тъпи парчета.

Значи, според теб, няма нищо притеснително в това, че САЩ подготвя въоръжен отряд и го пуска в чужда държава, за да направи преврат ??! .....

Същият САЩ обаче осъжда Русия що искала да направи преврат в Украйна ..... да не отварям дума и за Ирак, Панама и Афганистан, където директно САЩ нахлу и направи преврати.

Потребителски аватар
JimBeam
Контакти:

Мнениеот JimBeam » 26 мар 2023 18:12

Drunken_Master написа:
JimBeam написа:И каква е точно еднаквостта на събитията със Залива на прасетата и войната в Украйна? Кога точно американски войски със самолети и по земя с танкове и бронирана техника са влезли в Куба и са анексирали територии от там, за да ги даваш като еднакви? Кога американски войски са убивали кубински граждани с ракети или разстреляни по улицата с вързани ръце и очи и са ги заравяли в масови гробове?

Aз смятам, че преди да почнеш да пишеш някакви неща, първо трябва да се запознаеш с историята на държавата, за която виеш на умряло. Аз за пореден път се убеждавам, че нивото в тоя форум е спаднало изключително много. Ква била "еднаквостта" вика... ПХАХАХАХАХАХАХАХХАХ!

Айде, ще ти помогна. Иначе няма да можеш да се оправиш самичък. Напиши в гугъл "Кубинска революция", ако имаш и повечко късмет, ще хванеш някой, който да е възможно най-малко безпристрастен. А, дано да ти се проясни...

Баси жалката работа...

Да ми го казва това точно човека, който говори неща без да чете и да е запознат по доста от нещата си е направо смехотворно. Онзи ден тук те направиха на две стотинки и ти продължаваш да ръсиш глупост след глупост. И не драги ми алкохолико аз не вия на умряло за нито една държава за разлика от теб и онзи дядка Ицко65 набор, които възхвалявате постоянно Русия и искате да се върнем към този режим. Ние тук говорим да сме със запада, а това включва целият ЕС и останалите развити държави, а не към изостанали като Русия, Беларус, Северна Корея и някакви Африкански държави.

ReBorn1982 написа:

Значи, според теб, няма нищо притеснително в това, че САЩ подготвя въоръжен отряд и го пуска в чужда държава, за да направи преврат ??! .....

Същият САЩ обаче осъжда Русия що искала да направи преврат в Украйна ..... да не отварям дума и за Ирак, Панама и Афганистан, където директно САЩ нахлу и направи преврати.

Не, Русия не иска само да свали дадено правителство и да сложи сламен човек, а иска и си взема територии. Ето там е разликата драги ми смехурко и за целта не са унищожили градове в Куба, за да наложат своето виждане на нещата т.е. демокрация. Териториите, които превзеха руснаците не са случайни и има много ресурси там както и контрол над износа на жито за Европа и Африка. Искат парички и да не им подбиват пазара за продажба на техните ресурси. Да ти напомня ли, че точно в тези райони на Украйна, които сега са под руски контрол има големи залежи на литий, а той се изнасяше в големи количества за Европа и Светът.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 26 мар 2023 18:15

JimBeam написа:Да ми го казва това точно човека, който говори неща без да чете и да е запознат по доста от нещата си е направо смехотворно.

Човека, дето твърдеше, че имало украински етнос, да ми говори за ръсене на глупости... АХАХААХАХАХАХАХАХАХАХАХ!
Брато, моля те... пий си хапчетата.

JimBeam написа:Онзи ден тук те направиха на две стотинки и ти продължаваш да ръсиш глупост след глупост.

И кои са тия, дето са ме направили на "две стотинки"? Що не съм разбрал?

JimBeam написа:Ние тук говорим да сме със запада, а това включва целият ЕС и останалите развити държави, а не към изостанали като Русия, Беларус, Северна Корея и някакви Африкански държави.

ЖиМБиН, България не е със запада. България не е с никой... Трябва да ти е прояснено вече, ама... то въпрос на мозъчни гънки.
Изображение

Върни се в “Свободна зона”