"Извънземните", не са ги измислили американците.
В древните писания и легенди изобилства от разкази за същества, "слезли от небето в огън и дим".
Има и изображения, къде на монументи, къде на рисунки.
В "Магурата", също има много интересни рисунки на подобна тематика.
Изобразена е "Богиня Ария", като ясно е посочено, че идва от Орион.
Нацистка Германия пък има спец. отдел, който изучава идийските епоси "Рамаяна" и "Махабхарата", където са описани превозните средства на "боговете".
В последствие Вермахта успяват да създадът "Виман", анти-гравитационно средство, във формата на камбана.
Редица хроники между 40-та и 54-та г. описват, че подобни летателни апарати са видяни в редица страни.
В Щатите даже успят да намерят една паднала подобна машинария, има и автентични снимки, но ест. офи-науката казва, че всичко е подправено. :)
Пак в споменатите индийски книги, които доказано са на около 4-5 хил. години, е описана и война между "боговете", които са се стреляли с "огнени стрели", които избухвали, и все едно слънцето слизало на Земята.
Тези "стрели" изгаряли всичко живо наоколо, а в по далечните региони, кожата и косата на хората започвала да пада ...
Найс, а ? :)
Спам тема vol.2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
Re: Спам тема vol.2
Ем айде да се връщат и да се свършва тая мъка, че ми омръзна.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- metodito
- Контакти:
THE G.A.M.E написа:"Извънземните", не са ги измислили американците.
В древните писания и легенди изобилства от разкази за същества, "слезли от небето в огън и дим".
Има и изображения, къде на монументи, къде на рисунки.
В "Магурата", също има много интересни рисунки на подобна тематика.
Изобразена е "Богиня Ария", като ясно е посочено, че идва от Орион.
Нацистка Германия пък има спец. отдел, който изучава идийските епоси "Рамаяна" и "Махабхарата", където са описани превозните средства на "боговете".
В последствие Вермахта успяват да създадът "Виман", анти-гравитационно средство, във формата на камбана.
Редица хроники между 40-та и 54-та г. описват, че подобни летателни апарати са видяни в редица страни.
В Щатите даже успят да намерят една паднала подобна машинария, има и автентични снимки, но ест. офи-науката казва, че всичко е подправено. :)
Пак в споменатите индийски книги, които доказано са на около 4-5 хил. години, е описана и война между "боговете", които са се стреляли с "огнени стрели", които избухвали, и все едно слънцето слизало на Земята.
Тези "стрели" изгаряли всичко живо наоколо, а в по далечните региони, кожата и косата на хората започвала да пада ...
Найс, а ? :)
Знам и за "Ананербе" (не съм сигурен как се пише), както и за обществото "Врил", като последното се явява просто една от многото безумни идеи, с които Хитлер е промивал мозъците на германците.
Значи, аз говоря за този съвременен стереотип за "извънземните". Те са задъжително материални същества (защо пък?), летят чрез кораби и чинии (и пак, защо?) и кадрите, които може да откриеш в Интернет съвпадат с един и същ стереотип.
Чудех се просто, защото на мен теорията, че е фейк ми звучи доста логично. Иначе, ако вселената е безкрайна, то и вероятностите нямат край. И да кажа, че принципно си падам Тома Неверни.
Другото, което споменаваш са... хипотези и приложения. Дали нарочно или не, ние всъщност нямаме никакво или почти никакво знание за предишните цивилизации на Земята.
Може би аз бъркам. Например появата на "стелт" самолетите и особено формата им, просто ей така, е много съмнителна (за такава драстична промяна в дизайна обикновено минават години). И други "открития" са доста странни.
-
Аз бих добавил и внезапната поява на оптиката и интернет.metodito написа:Например появата на "стелт" самолетите и особено формата им, просто ей така, е много съмнителна (за такава драстична промяна в дизайна обикновено минават години). И други "открития" са доста странни.
Лично за тези неща "злите езици" шушукат, че са директно от приложеният обратен инжинеринг на една от "чиниите" при Розуел.
-
Некой нема ли да пусне една темичка за мача довечера ? :)
Имам чувството, че със сигурност ще вземем точки от сърболята, то, ако не сърбин, кой ще знае как ? :)
Инак за довечера... Играл съм го на двоен шанс Х2 и под 2.5 гола в мача.
Цъкам за 70 и кусур левчета. :)
Имам чувството, че със сигурност ще вземем точки от сърболята, то, ако не сърбин, кой ще знае как ? :)
- Drunken_Master
- Контакти:
Че кой ще гледа родните катъри?
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".

rhaegar написа:Ем айде да се връщат и да се свършва тая мъка, че ми омръзна.
Ако беше гледал Свръхестествено щеше да знаеш, че силите им са отслабени, защото хората вече не вярват в тях, а вярата на хората им дава сили и сега са единствено по-развити от нас същества, но недостатъчно.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
THE G.A.M.E написа:Некой нема ли да пусне една темичка за мача довечера ? :)
Довечера има баскетболен финал, който не се е случвал от 30 години. Max sport2
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
pomiqrat написа:rhaegar написа:Ем айде да се връщат и да се свършва тая мъка, че ми омръзна.
Ако беше гледал Свръхестествено щеше да знаеш, че силите им са отслабени, защото хората вече не вярват в тях, а вярата на хората им дава сили и сега са единствено по-развити от нас същества, но недостатъчно.
Въх.....
Тва е малко като бог Ом в книгите на Пратчет, с него се случи същото.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

-
THE G.A.M.E написа:Аз бих добавил и внезапната поява на оптиката и интернет.metodito написа:Например появата на "стелт" самолетите и особено формата им, просто ей така, е много съмнителна (за такава драстична промяна в дизайна обикновено минават години). И други "открития" са доста странни.
Лично за тези неща "злите езици" шушукат, че са директно от приложеният обратен инжинеринг на една от "чиниите" при Розуел.
Розуел специално е един от най-големите митове. Точно в онова време в небето над Ню Мексико летят какви ли не чудати неща, там военните тестват всякакви технологии ..... именно измишльотина като тая карат американците да се обособят в т.нар. Зона 51 .... и забрана на всякакви навлеци да доближават.