honda написа:BRF написа:honda написа:BRF написа:sinqkrepost1914 написа:Koфти им е на припсовете, че сме повече винаги и навсякъде, 60/40 за нас цял живот, а прасето даже и на 1во място с ексистенциален шанс да осмисли лайнарщината в прасешкия си мироглед, пак се чувства малоценно и комплексирано от 7мия доскоро в класирането Левски :((
Какви комплекси от вас бе паляци!?Били повече навсякъде ще умра от смях!Уредиха ви купичка за да живне малко стадото и да плаща заплатите на мърльо,насо и всякакви такива кърлежчета!
Някога съществуваше в-к "Народен спорт" - в него имаше информация за всеки мач , публика , и т.н. Имаше и класация кой отбор има най-много публика . Във всяка една година когато е имаше такава класация отбора с най-много публика беше Левски , обикновено със смазваща преднина пред другите. По-късно имаше подобна класация и в "Меридиан спринт" резултатите бяха същите.
Някога на Герена рядко се играеше мач пред по-малко от 25-30 хил. зрители. Докато на Армията много рядко пред повече от 15 000 хил зрители.
До средата на 90-те години на миналия век при мач между Левски и ЦСКА съотношение 2:1 в полза на левскарите се считаше за супер изгодно за цесекарите . Имаше мачове в които съотношението беше 5-6:1.
Неслучайно любимия ви ГА призна ,че първия мач в които ЦСКА е имал повече привърженици на трибуните от Левски и се е чувствал като домакин е през есента на 1999г ,когато беше въведен т.н. "квотен принцип".
Стари работи са това!Аз бях на дерби за първи път 1999 и не помня да са били 2:1 нещата!Освен когато мачовете се играха на клубните стадиони,тогава имаше и една случка с един Мишо Мустака май беше!
Мишо Фактора - по-точно :)
Големите простотии започнаха след като беше въведен "квотния принцип" , който беше въведен от ЦСКА.
Квотния принцип беше въведен точно през 1999г.
Не си длъжен да ми вярваш - има достатъчно записи от мачове преди това може да провериш със собствените си очи какво е съотношението по трибуните.
Затова казвам стари работи!Днес не е така!Квотния принцип какво ти пречи?Рядко са случайте,когато някой от двата отбора си пълни двата сектора на Васил Левски!