Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
peliforewer
- Контакти:
Re: /анкета/Без цензура!
Забелязвам еуфория в онези дето обичат да докладват, как мислите, Прокобата вече дали си е тръгнала.Когато се каните на ЦСКА не забравяйте, че разликата между вас и нас е 19/Деветнадесет/ точки, може да си карате водоноска за да поливате терените.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
peliforewer написа:Забелязвам еуфория в онези дето обичат да докладват, как мислите, Прокобата вече дали си е тръгнала.Когато се каните на ЦСКА не забравяйте, че разликата между вас и нас е 19/Деветнадесет/ точки, може да си карате водоноска за да поливате терените.
Тцъ...!
Диксън им изпи водата .
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
peliforewer написа:Забелязвам еуфория в онези дето обичат да докладват, как мислите, Прокобата вече дали си е тръгнала.Когато се каните на ЦСКА не забравяйте, че разликата между вас и нас е 19/Деветнадесет/ точки, може да си карате водоноска за да поливате терените.
Динамовци винаги са били доносници с двойнствен морал, та трябва да проявим разбиране! Някои хора са се взели насериозно, а отстрани изглеждат жалки. Затова прокобата ще бъде техен неизменен спътник в живота! :)
W84me написа:pomiqrat написа:Арда са неузнаваеми. Но на лято идват Вадуц и Хамрун и всичко си проличава.
Арда поне отправиха точни удари. Тирето и до толкова не стига.
Прав си. Беше твърде очевидно.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
На лъжата парите са къси и все не стигат за свобода!
Някой от запознатите динамовци ще разтълува ли днешният плакат, който бе издигнат в сектора за гости в Кърджали?!
Тунчо специалиста със 7 промени сред титулярите и 4 говеда в състава.. няма как да не е феърплей..

Мърльо - "Победата ни не будеше съмнение.."
Мърльо - "Победата ни не будеше съмнение.."

-
peliforewer
- Контакти:
Това което се пише тук е капка спрямо това което разлива Пастор Русев в Бутонките, Мъри уж е голям треньор, но Томислав му дава акъл как да поддържа формата на футболистите през паузата.Виновни са изборите и БФС за това , че Левски отпадна от Купата и 3 седмици няма да има официален мач.Направи и два-три напомняния, че феновете не превеждат пари за Левски, да взимат пример от Лили Иванова.Гьобелс пасти да яде.
W84me ( Блатер) ..
- delqnski47
- Контакти:
Абе аз се чудя Ардата що така игра и сега видях класирането.... :DDDD
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
delqnski47 написа:Абе аз се чудя Ардата що така игра и сега видях класирането.... :DDDD
Пуснаха ги по пързалката...
Нека се радват в Подуене.
:-)))
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?