delqnski47 написа:Са кат се замисля ебачите на братчедките си са най голямото Зло всъщност, а не САЩ. Поглеждайки назад в историята...
По добре не мисли, не само не ти се отдава, но това създава врагове без полза от тях...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
delqnski47 написа:Са кат се замисля ебачите на братчедките си са най голямото Зло всъщност, а не САЩ. Поглеждайки назад в историята...
Furious_Monk написа:delqnski47 написа:Са кат се замисля ебачите на братчедките си са най голямото Зло всъщност, а не САЩ. Поглеждайки назад в историята...
По добре не мисли, не само не ти се отдава, но това създава врагове без полза от тях...
Thsmith написа:Е нали се закачаше за завоюваното от експедиционните сили?delqnski47 написа:Thsmith написа:delqnski47 написа:Оправи ми настроението. Благодаря. :)) Тамън се бях радикализирал на макс срещу тая гняс и ти я изръси тая глупост. :
Тогава си пусни си It's a long way to Tipperary за лека нощ
Аре стига с тая шльокавица... :)))
Не съм ли ти споменавал, че принципно английския ми е първия език : ) Даже като малък изкарал 1 година в частно училище в Лондон : ))) Точно когато любимеца на Дрънкъна твори кризи тук ; )
Thsmith написа:Е нали се закачаше за завоюваното от експедиционните сили?delqnski47 написа:Thsmith написа:delqnski47 написа:Оправи ми настроението. Благодаря. :)) Тамън се бях радикализирал на макс срещу тая гняс и ти я изръси тая глупост. :
Тогава си пусни си It's a long way to Tipperary за лека нощ
Аре стига с тая шльокавица... :)))
Не съм ли ти споменавал, че принципно английския ми е първия език : ) Даже като малък изкарал 1 година в частно училище в Лондон : ))) Точно когато любимеца на Дрънкъна твори кризи тук ; )
delqnski47 написа:Тея кризи бяха за да може длъжниците да станат милиардери. Стара претоплена манджа отваряме в момента
Thsmith написа:delqnski47 написа:Тея кризи бяха за да може длъжниците да станат милиардери. Стара претоплена манджа отваряме в момента
Там се сприятелих с две момчета, които още са ми едни от най-близките приятели. Имаха още по горчива съдба в този момент. Държавата им се разпадна след като един терорист взе властта и семействата им бяха принудени да напуснат и да се преместят в Лондон. Бяха от Южна Африка ; ) И там явно плана е бил някой да стане милионер, ама уви...
Thsmith написа:Ами не мога да отрека, че нещата не вървят в добра посока. Принципно в някои части не е чак така както го изкарвате, но в други не бих влязъл. Не че тук ще тръгна из Люлин, Хаджи Димитир или нещо подобно, но... Над Брюксел нямам наблюдения. Никога не съм се задържал там. Ил дьо Франс обаче е по зле. Имам чувството обаче, че от идването на Аладин като кмет, нещата почнаха с мн голяма скорост да се разрастват.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта