Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

ReBorn1982

Re: Тема за политика - България

Мнениеот ReBorn1982 » 16 мар 2023 16:44

Нищо не си казвал, познах те по заядливия стил. Даже никнейма не ти помнех, само помня, че беше от Русе. Но стила ти помня.

И не си мисли, че нямаше да те познаят бързо-бързо.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 16 мар 2023 16:44

Ех, спам. Добри времена бяха.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Sinuhe
Контакти:

Мнениеот Sinuhe » 16 мар 2023 16:46

Drunken_Master написа:Кой е "Заека"? И коя е Симона?

Заекът е 1982..сега реборнат, а Симона е ред гърл. сашко, заекът, я сваляше, затова и имаше десетки зайци за подпис, но не му се отвори парашутът..като сме почнали с откровенията.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 16 мар 2023 16:47

Sinuhe написа:

Заекът е 1982..сега реборнат, а Симона е ред гърл. сашко, заекът, я сваляше, затова и имаше десетки зайци за подпис, но не му се отвори парашутът..като сме почнали с откровенията.

За ред гърл не знам, бях чувал за блу гърл. Оная скрипя, дето пишеше колкото да не заспи. Тя нещо изчезнА, ама Помияра я замести доволно...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 16 мар 2023 16:52

Drunken_Master написа:
Sinuhe написа:

За ред гърл не знам, бях чувал за блу гърл. Оная скрипя, дето пишеше колкото да не заспи. Тя нещо изчезнА, ама Помияра я замести доволно...

Sweet summer child, как може да не знаеш коя е Симона синоптичката... Числото толкова и се натискаше, ама май си остана френдзоуннат.

Аз форума го следя от 2008-ма, макар, че нямах регистрация тогава още. Наистина бяха добри времена.

Между другото, който не познава Levskar_90, значи е с малък форумен стаж :Д
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 16 мар 2023 16:53

1982, не можа ли... да се разпишеш на червената мУмЪ?
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 16 мар 2023 16:54

Sinuhe написа:
Soulen написа:
ReBorn1982 написа:
Soulen написа:Кашчей не беше ли от евроатлантическата мафия или е претърпял катарзис. Може и да се бъркам вече, много време мина.

Беше закоравял русофил, даже и носталгик по соца.

п.п.: не съм припознал, футбола съм го отебал от години вече.

Мързи ме да се връщам назад. Само помня, че спамеше по цял ден и беше с магарето от Шрек за аватар.

Обожавам неспамещите уевскари! Дори не знаеш какво е спам!

Най-големия спамер се обади. Що така с копитата напред бе, магаре! С теб не бяхме ли един отбор да громим припознавачите и преди да се ребрандират чорбарите :Д
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 16 мар 2023 17:01

Това с натискането е някакъв мит, май именно господинът от Русе го пусна. Изображение Честно казано не е мой тип, даже ще ви издам, че и извън форума съм имал контакт с нея. Приятно момиче горе-долу, но разликата във възрастта си личеше чисто като мироглед. Без нищо лошо го пиша, просто имаше доста детски поглед върху нещата, иначе за спам темата се разбирахме чудесно ..... което някои живеещи около Джурджу са изтълкували криворазбрано. Изображение

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 16 мар 2023 17:04

ReBorn1982 написа:Това с натискането е някакъв мит, май именно господинът от Русе го пусна. Изображение Честно казано не е мой тип, даже ще ви издам, че и извън форума съм имал контакт с нея. Приятно момиче горе-долу, но разликата във възрастта си личеше чисто като мироглед. Без нищо лошо го пиша, просто имаше доста детски поглед върху нещата, иначе за спам темата се разбирахме чудесно ..... което някои живеещи около Джурджу са изтълкували криворазбрано. Изображение

Летиция и Бероеца правеха виртуален секс във форума пред тъжния поглед на Стормчето. Там беше бая по-интересно.

Иначе как те мразиха 50 човека в оранжевия форум също беше забавно да се следи :)

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 16 мар 2023 17:04

ReBorn1982 написа:Това с натискането е някакъв мит, май именно господинът от Русе го пусна. Изображение Честно казано не е мой тип, даже ще ви издам, че и извън форума съм имал контакт с нея. Приятно момиче горе-долу, но разликата във възрастта си личеше чисто като мироглед. Без нищо лошо го пиша, просто имаше доста детски поглед върху нещата, иначе за спам темата се разбирахме чудесно ..... което някои живеещи около Джурджу са изтълкували криворазбрано. Изображение

"Имал съм контакт" е доста разтегливо понятие... Изображение
Изображение

Върни се в “Свободна зона”