Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Re: /анкета/Без цензура!

Мнениеот pomiqrat » 15 мар 2023 19:39

Dakata_1912 написа:
pomiqrat написа:
Dust написа:Първо не са покрити пет реда и
Второ, стадионите са скъпи съоръжения.

А, вероятно ви трябва още един стадион кабрио, че явно ви е пообеднял репертоара.

Точно пет реда покрива при дъжд.

Колега, не пиши глупости.Козирката на Колежа покрива 80% от седалките, така е по проект. Отделно от това вчера бях на централната трибуна, която е покрита с цялостно с козирка, ми да ти кажа няма такъв кеф, живот и здраве още малко и всички ще се кефим на първия изцяло построен нов стадион в БГ. Без празни ъгли, с 4 трибуни и т.н. Изстрадахме си го …

От снимката това виждам. Не се заяждам. Просто отбелязах.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

krumeto
Контакти:

Мнениеот krumeto » 15 мар 2023 19:41

pomiqrat написа:
Dust написа:Да се включваш с коментар, че видиш ли козирката на стадиона на Ботев е по-малка от тази на Лудогорец изобщо не е тролене.
Едно, че двата стадиона чисто конструктивно са коренно различни и второ в Пловдив на новостроящия стадион крачето ти не е стъпвало, но вече имаш заключение. Мхм, това не е опит за тролене. А бе по-добре да е кабрио, така ще се спестят още повече средства.

Новия стадион на ЛКС Лодз, явно и там са пестени пари, тъй като при дъжд ще са сухи само последните пет реда.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=BXpiGmecaLs&t=57s&ab_channel=MIRBUDS.A.[/youtube]

Това, че ти се включваш да тролиш не означава, че и другите пишат заради същото.

Котката не може да достигне месото - "Хм, мърша е"!
И мърша няма да имате скоро!
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!

Dakata_1912
Контакти:

Мнениеот Dakata_1912 » 15 мар 2023 19:43

DanailG написа:Самият клуб Ботев колко пари извади за стадиона си.

Стадиона е общински, когато беше на концесия по врмето на Ц. Василев се направиха около трибуна и половина, по разчети 10 милки, а твоя отбор колко пари извади за стадиона си, не че знам от кой отбор си де.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 15 мар 2023 19:44

DanailG написа:Самият клуб Ботев колко пари извади за стадиона си.

Практиката клубовете да си строят със собствени средства стадионите е много малък процент в световен мащаб.
Стадиони се строят от държава, община, фондации и консорциуми, и каквото се сетиш още.
След това самия клуб по какъв начин ще уреди ползването на съоръжението, който ще му плаща текущите разходи и т.н. е въпрос на договореност със собственика/собствениците на стадиона.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 15 мар 2023 19:47

Като се покрие целия ще си изглежда внушително.
Пълен размер: https://i.ibb.co/99M22P0/20230312-124519.jpg

Изображение
Последна промяна от Dust на 15 мар 2023 19:48, променено общо 1 път.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Dakata_1912
Контакти:

Мнениеот Dakata_1912 » 15 мар 2023 19:48

pomiqrat написа:
Dakata_1912 написа:
pomiqrat написа:
Dust написа:Първо не са покрити пет реда и
Второ, стадионите са скъпи съоръжения.

А, вероятно ви трябва още един стадион кабрио, че явно ви е пообеднял репертоара.

Точно пет реда покрива при дъжд.

Колега, не пиши глупости.Козирката на Колежа покрива 80% от седалките, така е по проект. Отделно от това вчера бях на централната трибуна, която е покрита с цялостно с козирка, ми да ти кажа няма такъв кеф, живот и здраве още малко и всички ще се кефим на първия изцяло построен нов стадион в БГ. Без празни ъгли, с 4 трибуни и т.н. Изстрадахме си го …

От снимката това виждам. Не се заяждам. Просто отбелязах.

От снимките дето излизат в нета се получава зрителна измама, да ти кажа аз ходя на мачове от началото на 90-те, тогава стадиона беше за 20+ к и доста пъти е бил пълен на макс, но сега като ходим да разнасяме седалки напред назад, ми се струва че е много по-голям от преди, сигурно щото няма писта и преди беше насип. Абе нещо уникално е!

DanailG
Контакти:

Мнениеот DanailG » 15 мар 2023 19:52

Тоест община Пловдив е извадила там колко 50 мил лева да построи стадион, който ще се ползва от Ботев така ли.

Dakata_1912
Контакти:

Мнениеот Dakata_1912 » 15 мар 2023 19:57

DanailG написа:Тоест община Пловдив е извадила там колко 50 мил лева да построи стадион, който ще се ползва от Ботев така ли.

Много е дълго за обяснение, 25 млн от държавата в лицето на Боко, останалите до 58 милки, общината чрез заеми.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 15 мар 2023 20:04

DanailG написа:Тоест община Пловдив е извадила там колко 50 мил лева да построи стадион, който ще се ползва от Ботев така ли.

Приеми го, че е така. Също общината инвестира и в стадиона на Локомотив.
Това е нормална практика в целия свят.

Стадиона във Варна и той се изгражда макар и с по-бавно темпо.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 15 мар 2023 21:05

1914.1902 написа:
peliforewer написа:Ето защо ЦСКА е все още първи, може да не играем най-добрият футбол, но сме най-задружният тим, при такава съблекалня стават чудеса. https://www.facebook.com/reel/1159124944795695

То и футболистите на Майорка са задружни, ама не са първи? Има други фактори, които влияят на класирането ви. Няма как да се приеме като сериозно мнение, че задружната съблекалня помогнала да сте на първото място.

Това, което повтарям откакто съм тук ,е че ние имаме 26-7 футболиста, които използвам. От друга страна за да може да използваш всички, те трябва да тренират на 100%. Всички играчи работят и тренират на пълни обороти. Другото много важно е, че атмосферата в съблекалнята е много добра, което е похвално и мисля, че на това се дължат и добрите резултати", акцентира Илич.

"Моето мнение,че колективът е това, което ни дърпа напред и ни задържа на позицията, на която сме. И другото нещо когато колективът е на ниво и обстановката е добра..и като свържем всичко това с добрите резултати, означава, че вървим в правилната посока. Нещото, което е в основата е,че аз и моят щаб поддържаме много високо ниво на комуникация с играчите. Говорим с тях и те знаят, че ние сме много искрени с тях. Това е цел, която съм си поставил като треньор и е нещо, което те знаят. И във всеки един момент, в който нещо не е наред, веднага му обръщам внимание. Другото важно е, че когато си искрен с играчите, те знаят, че ние използваме конкретни играчи в зависимост противника и от това какво ще търсим в следващия двубой. Момчетата успяха да приемат това без проблеми и заради това се е случвало много пъти играч от скамейката да влезе и да ни донесе нужния резултат", каза той.

Последна промяна от peliforewer на 15 мар 2023 21:32, променено общо 1 път.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Върни се в “Левски”