Тема за политика - България
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Тема за политика - България
Малко и на мен ми е съмнителен тоя чат ... Гейтаците не би трябвало да са кой знае колко различни от нас като изразни средства. Нямам спомен да съм писал на жена дали се е бръснала, то сам по себе си израза звучи грозно и неуважително. В крайна сметка това си е по нейна преценка, никой не те кара да лижеш :DDD
Леевски, оле
- Drunken_Master
- Контакти:
boabbb написа:Малко и на мен ми е съмнителен тоя чат ... Гейтаците не би трябвало да са кой знае колко различни от нас като изразни средства. Нямам спомен да съм писал на жена дали се е бръснала, то сам по себе си израза звучи грозно и неуважително. В крайна сметка това си е по нейна преценка, никой не те кара да лижеш :DDD
Ако има срамни въшки? Гледал ли си "Граница"? :ДДДДДДД
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
- Drunken_Master
- Контакти:
Тъпунгер на тъпунгерите
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=2UtCC3EAz3Q&t=1933s[/youtube]
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Soulen написа:ReBorn1982 написа:Човекът май има нужда от специализирана помощ вече ....
https://www.24chasa.bg/ozhivlenie/article/13977706![]()
![]()
![]()
Предполагам лично го е гледал заедно с Путин, та е разбрал ....
Е направил си е реклама с това изказване. Още не съм гледал филма, но едва ли е излъгал за нещо. То е ясно, че всяко тоталитарно правителство убива гражданите си, които са против него.
И преди да кажеш, че било същото в САЩ, категорично не е. Половината плюят Байдън по мрежите, другата половина Тръмп и никой от тези хора не е преследван заради това, че мрази единия или другия. То там са 50:50.
Вчера за първи път гледах филма JFK съветвам да го гледаш!
- Drunken_Master
- Контакти:
BRF написа:Вчера за първи път гледах филма JFK съветвам да го гледаш!
Гледал съм го над 200 пъти... :)
Страхотна роля на Кевин... :)
Drunken_Master написа:BRF написа:Вчера за първи път гледах филма JFK съветвам да го гледаш!
Още по-страхотно как оръжейната индустрия убива президента защото иска да наложи мир в света!Нищо от това не се е променило в днешно време в САЩ!
- Drunken_Master
- Контакти:
BRF написа:Drunken_Master написа:BRF написа:Вчера за първи път гледах филма JFK съветвам да го гледаш!
Още по-страхотно как оръжейната индустрия убива президента защото иска да наложи мир в света!Нищо от това не се е променило в днешно време в САЩ!
На мен ми е чудно, как е обрал толкова награди... Как изобщо са го допуснали да бъде излъчен!?
Ами това е разликата между свободният свят и твоята любима Русия с комунизма и сега путинизма. В Русия подобен филм ще бъде забранен, а авторите му арестувани, гонени или с блокирани парични средства със забрана да прави кино. Какво толкова те изненадва? JFK дори печели няколко Оскара.
- Drunken_Master
- Контакти:
JimBeam написа:Ами това е разликата между свободният свят и твоята любима Русия с комунизма и сега путинизма. В Русия подобен филм ще бъде забранен, а авторите му арестувани, гонени или с блокирани парични средства със забрана да прави кино. Какво толкова те изненадва? JFK дори печели няколко Оскара.
Мда... Колко свободен свят. Гръмват Кенеди, понеже не иска да им играе по свирката на ЦРУ и ФБР. Свобода и демокрация! ;ддд
JimBeam написа:Ами това е разликата между свободният свят и твоята любима Русия с комунизма и сега путинизма. В Русия подобен филм ще бъде забранен, а авторите му арестувани, гонени или с блокирани парични средства със забрана да прави кино. Какво толкова те изненадва? JFK дори печели няколко Оскара.
Днес погледах и онзи филм с 7-8 Оскара тази година!Отврат!