dedko2022 написа:1914.1902 написа:dedko2022 написа:1914.1902 написа:Интересното е дали днес Ст. Петров ще пусне някаква информация дали точно с ЦСКА-София ще прави революцията в БФС. Вчера беше много активен, но сега нищо не казва.
Това пък каква връзка има с Йомов? С вашият ултиматум какво стана? Като сте затънали в ла.на до уши по-добре си трайте, че ставате смешни. :)
Йомов като играч на кой отбор беше наказан? Аз не мога да отговарям за ултиматума на Левски, както и за който и да е в този отбор 100 000 пъти. Не съм от тези, които пишат едно и също нещо постоянно. Имат си страница във фейсбук и инстаграм - пиши им там, но не чакай отговори от мен.
Щом си толкова "умен" да вържеш персонално наказание на играч употребил забранени субстанции, с някакви революции в БФС, е нормално да те попитам за вашата декларация! Перуката ви бе неудобен, докато си мечтаехте за титла, но след като ви лъснаха голите задници, подвихте опашка и сте пак първи приятелки на Перуката. Не че ме учудва това характерно за вас курвенско поведение. Този клуб така е заченат, така и ще си кара.
В Левски мечтаели за титла? Хаххахаахха. И с кой отбор ще я вземат? С Михайлов/Андреев на вратата ли? Защитниците допускаха скандални грешки в няколко мача (само виж отменения автогол срещу вас, който се повтори в контролите). Халфовете не смятам, че са кой знае колко добри в момента (единствено Миланов ставаше). А в атака само им виж общия брой голове. Едно време Гонзо сам ги вкарваше за 10 мача толкова. Този отбор под ръководството на Стоилов ще стане шампион, когато България вземе Световното първенство. Аз не съм виждал тим, който за 15 мача има 2/3 победи да е бил шампион на някоя страна, но ако ти си видял окей. Също така виж декларациите и ултиматумът по кое време бяха, вместо да пишеш бисер, че всичко е било, когато сме имали претенции за титла.