Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот Drunken_Master » 14 мар 2023 15:30

ivan56 написа:
Drunken_Master написа:
NOMER14 написа:Дрънкане,
А селското стопанство при социализма наистина бе развито, защото ученици, студенти, войници и чиновници/работници 1-2 месеца прибираха реколтата, като на на почти всички дори не се плащаше. Затова държавата 89-а година по време на Голямата екскурзия успя да си прибере реколтата, защото имаше опитна работна ръка.

Аууу, какъв лош репресивен режим. Кара младите да бачкат за държавата, как не ги е срам! А сега болшинството от младите по цял ден плюскат дюнери и играят ЛоЛ. И са с акъла на Помияра...

Мога ли да те наема един път в месеца да ми работиш събота и неделя без пари? Аз да ходя да свиркам със семейството.

Иване, не знам, дали си наясно, ама всички тия язовири, от които черпим вода и до днес са построени посредством бригадирските движения... Да не говорим за пътища, електропреносна система и т.н.
Сега? Ми, чакаме над 50 години за да си завършим магистралата...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 14 мар 2023 15:37

Ай пак избяга от въпроса.
Да ти давам ли локация за събота и неделя.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 14 мар 2023 15:44

ivan56 написа:Ай пак избяга от въпроса.
Да ти давам ли локация за събота и неделя.

Бургас ми е далечко... ;)
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
boglev
Контакти:

Мнениеот boglev » 14 мар 2023 17:43

Министерството на отбраната ще купува 6 ремонтирани двигателя за МиГ-29 за 26.4 млн. лв.
Тази година трябваше да бъде последната, в която тези изтребители да се използват за въздушната охрана, но МО допусна удължаването на ресурса им

Тези поне, няма да са само картинки
«Войну убивают войной, кровь смывают кровью, зло вернется к тому, кто его сотворил!»[center][/center]

Потребителски аватар
JimBeam
Контакти:

Мнениеот JimBeam » 14 мар 2023 18:27

Нека да наливат още в старото желязо нали народа плаща, а Бахрейн вече имат от новите. Ние сме след тях на линията и вече се сглобява нашият първи.

Големи балами ще излязат и тези да чакат 5 години пу да му се невиди тези гадни западняци.

Lockheed Martin delivers first F-16 Block 70 fighter jet to Bahrain

In 2018, Lockheed was awarded a $1.1 billion contract by the US government to produce 16 Block-70 fighters for Bahrain, the first customer to acquire what Lockheed called the “newest and most advanced F-16 production configuration.”

The first batch of four aircraft are expected to actually arrive in Bahrain by the first half of 2024, and all 16 contracted jets will be in the Gulf country by 2025. Bahrain was the first Gulf Cooperation Council member to receive F-16s in the 1990s and now becomes the first to receive Block 70 aircraft, according to Lockheed.

The first Bahraini F-16 Block 70 jet took its maiden flight on Jan. 24, 2023 and has been ordered by six countries, with Jordan most recently signed a letter of intent for 12 jets.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=vU5WEge8JlM[/youtube]

Изображение

Потребителски аватар
JimBeam
Контакти:

Мнениеот JimBeam » 14 мар 2023 18:43

Абе тези от Възраждане нали щяха да бранят българското семейство, джендъри и обратни? Какво става тук бе?

Изображение

Изображение

Изображение

Въпросният Калин от другата страна на чата.

Изображение

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 14 мар 2023 18:49

Стига вече бре, почнахте да се побърквате покрай тези Нансита.

Drunken_Master написа:Смити, в момента заобикалящата среда на едно българче е силикон, Биг Брадър, чалга, ЛГБТ и т.н. Това последното вече почна да се пропагандира дори и в учебниците... Така, че не ми говори, че да учиш младото поколение на бачкане е лошо. Щото ако го имаше в днешно време, нямаше циганорите масово да са без работа. Кучето скача според тоягата...

Това са глупости. По никой начин не може да ме убедиш, че копаенето ще те обогати по някакъв начин повече от биг брадър. Ако разчиташ на полската работа да те обогати и изгради като човек, оле мале.
Последна промяна от Thsmith на 14 мар 2023 18:52, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 14 мар 2023 18:49

Тоя чат с тия "хралупи" и "оръдия" ми изглежда мега съмнителен. Все едно си пишат точно това, което трябва да се прочете...
Изображение

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 14 мар 2023 18:52

Не коментирам глупости, почват и изключително много да ме дразнят и основен виновник е 1982 за тия чудеса.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
JimBeam
Контакти:

Мнениеот JimBeam » 14 мар 2023 18:54

Може и да не е истина, ама е интересно как веднага го подлагате на съмнения това въпреки, че ако беше за друга партия 100% нямаше да се съмнявате във фейк. А и не би трябвало да ви изненадва след като ги хващаха в лъжа не един или два пъти като последно с ваксините гафа си беше уникален.

Върни се в “Свободна зона”